MTQUA TravelMEDI
MTQUA
CERTIFIED
First & Only in Turkey
MTQUA TravelMEDI
MTQUA CERTIFIED

First and only

Medical Company

in Turkey

Tietosuojakäytäntö

Mitä tietoja keräämme?

Keräämme sinulta tietoja, kun tilaat uutiskirjeemme tai täytät lomakkeen. Kun tilaat tai rekisteröidyt sivustollamme, sinua voidaan pyytää antamaan nimesi, sähköpostiosoitteesi, postiosoitteesi tai puhelinnumerosi. Voit kuitenkin vierailla sivustollamme nimettömänä.

Mihin käytämme tietojasi?

Kaikkia sinulta keräämiämme tietoja voidaan käyttää jollakin seuraavista tavoista:

  1. Asiakaspalvelun parantamiseksi
    (tietosi auttavat meitä vastaamaan tehokkaammin asiakaspalvelupyyntöihisi ja tukitarpeisiisi)
    Tietojasi, olivatpa ne julkisia tai yksityisiä, ei myydä, vaihdeta, siirretä tai anneta millekään muulle yritykselle mistään syystä ilman suostumustasi, paitsi nimenomaisessa tarkoituksessa pyydetyn tuotteen tai palvelun toimittaminen.
  2. Säännöllisten sähköpostien lähettämiseen
    Tilauksen käsittelyä varten antamaasi sähköpostiosoitetta käytetään vain tilaustasi koskevien tietojen ja päivitysten lähettämiseen. Jos päätät liittyä postituslistallemme, saat sähköpostiviestejä, jotka voivat sisältää yrityksen uutisia, päivityksiä, liittyviä tuotteita tai palveluita jne. Huomautus: Jos haluat milloin tahansa lopettaa tulevien sähköpostien vastaanottamisen, sisällytämme jokaisen sähköpostin alareunaan yksityiskohtaiset tilauksen peruutusohjeet.

Kuinka suojaamme tietosi?

Toteutamme erilaisia turvatoimenpiteitä henkilötietojesi turvallisuuden ylläpitämiseksi, kun teet tilauksen tai syötät, lähetät tai käytät henkilötietojasi.

Tarjoamme suojatun palvelimen käyttöä. Kaikki toimitetut arkaluontoiset/luottotiedot välitetään Secure Socket Layer (SSL) -tekniikan kautta ja salataan sitten tietokantaamme, jotta niihin pääsevät vain ne, joilla on erityiset käyttöoikeudet järjestelmiimme, ja heidän on pidettävä tiedot luottamuksellisina.

Käytämmekö evästeitä?

Käytämme evästeitä.

Annammeko tietoja ulkopuolisille osapuolille?

Emme myy, vaihda tai muutoin siirrä ulkopuolisille henkilökohtaisia tunnistetietojasi. Tämä ei sisällä luotettuja kolmansia osapuolia, jotka auttavat meitä toimimaan verkkosivustollamme, harjoittamaan liiketoimintaamme tai palvelemaan sinua, kunhan nämä osapuolet suostuvat pitämään nämä tiedot luottamuksellisina. Saatamme myös luovuttaa tietosi, kun uskomme, että julkaiseminen on asianmukaista noudattaa lakia, valvoa sivustomme käytäntöjä tai suojella omia tai muiden oikeuksia, omaisuutta tai turvallisuutta. Ei-henkilökohtaisia vierailijatietoja voidaan kuitenkin luovuttaa muille osapuolille markkinointia, mainontaa tai muuta käyttöä varten.

Childrens Online Privacy Protection Act -lain noudattaminen

Noudatamme COPPA:n (Childrens Online Privacy Protection Act) vaatimuksia, emme kerää tietoja keneltäkään alle 13-vuotiaalta. Verkkosivustomme, tuotteemme ja palvelumme on suunnattu vähintään 13-vuotiaille.

Vain online-tietosuojakäytäntö

Tämä online-tietosuojakäytäntö koskee vain verkkosivustomme kautta kerättyä tietoa, ei offline-tilassa kerättyä tietoa.