MTQUA TravelMEDI
MTQUA
CERTIFIED
First & Only in Turkey
MTQUA TravelMEDI
MTQUA CERTIFIED

First and only

Medical Company

in Turkey

Älä laiminlyö terveyttäsi, Löydä uusi itsesi!

Silmän Laserleikkaus

Turkissa


  • Yli 15 vuoden kokemus ammattitaidosta
  • JCI:n akkreditoimat korkean tason sairaalat
  • All inclusive paketti edulliseen hintaan
Ilmainen Konsultointi

Your Name(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Silmän Laserleikkaus Turkissa

Näköhäiriöiden, kuten likinäköisyyden, hypermetropian ja astigmatismin hoidot eksimeerilaserilla ovat olleet laajalti tunnettuja lääketieteessä. Lasersilmäleikkauksissa on lukuisia tekniikoita, kuten ReLEx Smile Laser, LASIK, iLASIK, FEMTOLASIK, LASEK, EPI-LASIK, PRK jne. Jokaisella on omat etunsa ja haittansa. Tärkein askel on päättää itse oikea menetelmä, jota varten lääkärimme opastavat sinua arvioimalla silmäsi ja tekemällä tarvittavat laskelmat.

Meidän Lääkäri

Lähes 25 vuoden kokemuksella tri Ali O. suorittaa laserhoitoja ja kaihileikkauksia. Hän hoitaa likinäköisyyttä, hypermetropiaa, astigmatismia ja presbyobiaa käyttämällä uusimpia teknologioita, kuten LASIK, iLASIK, NO TOUCH, SMILE ja PRK.

Dr. Ali O., jolla on monia tieteellisiä artikkeleita laserkirurgian alalta, suorittaa silmäsairauksien hoitoja tiiminsä ja huipputeknisten laitteiden kanssa.

Laserleikkauksen Hinta Turkissa

Laserleikkauksen hintaleikkaus Turkki vaihtelee leikkauksen tekniikan, lääkärin kokemuksen ja sairaalan kapasiteetin mukaan. Ymmärrämme, että jotkut Amerikasta, Kanadasta, Suomesta ja Euroopasta tulevat ihmiset, jotka haluavat tehdä lasersilmäleikkauksen Turkissa, jättävät huomioimatta tärkeitä kriteerejä, kuten lääkärin kokemuksen ja asiantuntemuksen sekä sairaalalaitteet saadakseen hintaetua. "Kallis leikkaus" ei tietenkään aina tarkoita "korkealaatuista leikkausta", mutta tärkein seikka, johon sinun tulee kiinnittää huomiota, on se, että sinun ei pidä tehdä tutkimusta vain "hintalähtöisesti".

Lasersilmäleikkausten hinnat Turkissa ovat vähintään 60 % edullisempia kuin Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa ja useimmissa Euroopan maissa (kuten Italia, Espanja, Irlanti, Alankomaat, Tanska, Belgia, Saksa, Ruotsi, Suomi). Tästä huolimatta, vaikka olisikin saman kokemuksen omaava lääkäri ja sairaala, jolla on sama laatutaso, leikkauksessa käytetyt tekniikat, käytettyjen materiaalien laatu, leikkauksen aikana tai sen jälkeen käytettävä lääke, jopa laitteet, esim. siteet, tyynyt vaikuttavat paketin hintaan.

Alla olevasta listasta näet Turkin suosituimmat laserleikkaukset (kuten relex smile, femto lasik, multifocal - trifocal linssit) ja keskimääräiset hintaluokat.

Suosituin laserleikkaushinta Turkissa

Femtolasik hinta Turkissa

FemtoLASIK

400-800 / Yksi silmä

multifokaaliset - trifokaalinen linssit hinta Turkissa

Multifokaaliset / Trifokaalinen

1.250-2.750

ReLEX Smile hinta Turkissa

ReLex Smile

1.950 - 5500

Todistukset

TravelMEDI MTQUA certificate - First medical tourism company in Turkey
JCI certificate - JCI certificated hospitals in Turkey
TravelMEDI TURSAB certificate - TURSAB certificated medical tourism company in Turkey
TAOM certificate - TAOM certificated hospitals in Turkey
TPRECD certificate - TPRECD certificated hospitals in Turkey
TPRECD certificate - TPRECD certificated hospitals in Turkey

Laserleikkauksen Hintavertailu Turkin ja Suomen välillä

Kaikki alla olevassa taulukossa näkyvät lasersilmäleikkausten kustannukset ovat keskimääräisiä kustannuksia, ja kuten edellä mainittiin, hintaan vaikuttaa monia tekijöitä. Esimerkiksi linssien tyyppi, laserlaite ja niiden välillä on hintaero. Nämä kirurgiset tyypit ja linssit eivät ole potilaan omien mieltymysten mukaisia, vaan käytetään lääkärin sopivaksi katsomaa tekniikkaa. Siksi TravelMEDI:nä tarjoamme ilmaista konsultaatiota meille hakeville potilaillemme, määritämme sopivimman hoidon ja tekniikan sekä tarjoamme edullisimman terveydenhuoltopalvelun.

HoitoKeskihinta TurkissaKeskihinta Yhdysvalloissa (€)Keskihinta Yhdistyneessä kuningaskunnassa (€)Keskihinta Suomessa (€)
ReLEx Smile€1250 - €2750€3200 - €6500€3900 - €8800€3000 - €7000
FemtoLASIK-leikkaus€400 - €800 Yksi silmä€1000 - €4000 Yksi silmä€1200 - €4800 Yksi silmä€1150 - €3200 Yksi silmä
Multifokaaliset - Trifokaalinen Linssit€1250 - €2750€3200 - €6500€3900 - €8800€3000 - €5500
Kaihileikkaus€1250 - €2750€3200 - €6500€3900 - €8800€3000 - €5500
iLASIK-leikkaus€400 - €800 Yksi silmä€1000 - €4000 Yksi silmä€1200 - €4800 Yksi silmä€1100 - €3200 Yksi silmä
LASIK/LASEK/PRK€400 - €800 Yksi silmä€1000 - €4000 Yksi silmä€1200 - €4800 Yksi silmä€1100 - €3200 Yksi silmä
Laserleikkauksen hintavertailutaulukko Turkin ja USA:n välillä, Iso-Britannia, Suomi
Berat is one of our patient coordinator

Potilaskoordinaattori

Berat

Kysy Nyt!

Yksi potilaskoordinaattoreistamme vastaa vilpittömästi kaikkiin kysymyksiin, joita haluat kysyä Turkin laserkirurgiasta. Laserleikkaus Turkissa yksityiskohdat, kustannukset, arvostelut muilta potilailta, jotka tekivät lasersilmäleikkauksen Turkissa ennen ja jälkeen ja tulokset. Älä epäröi kysyä kaikkea mitä haluat tietää lasersilmäleikkauksesta.

Lasersilmäleikkauksen videokatsaus Turkissa

Suurin osa klinikoista väittää olevansa Istanbulin paras klinikka ja laittavat verkkosivuilleen joitain arvosteluja ei-luotettavilta sivustoilta, jotka ovat trustpilot- tai reddit-sivustoja, mutta nämä arvostelut ovat kirjoittaneet robotit, jotka eivät ole ihmisen. Tarjoamme todellisia videokertomuksia potilailtamme, joille tehtiin lasersilmäleikkaus Turkissa.

Jotkut syyt, miksi potilaat ovat tyytyväisiä nenäleikkaukseen.:

JCI:n akkreditoitu sairaala, joka on varustettu korkealla teknologialla Hygieeniset, tilavat, EU-standardien mukaiset leikkaussalit Majoitus ylellisessä hotellissa Istanbulin keskustassa VIP-palvelut (kuljetus, majoitus, apu) ja nerokkaat henkilöt Tunnet olosi todella erityiseksi, melkein kuin olisit kotona
12.000 Onnelliset potilaat
30 Eri maat
25 Terveydenhuollon ammattilaiset
Todistettujen Potilaiden Todistus

Silmän Laserleikkaus Turkissa Arvostelut

Arvostelut potilaistamme, jotka suosivat TravelMEDIä silmän laserleikkaukseen maailma ja heidän lasersilmäleikkauskokemuksensa.

Älä laiminlyö terveyttäsi, löydä uusi itsesi! Ota yhteyttä nyt!

Your Name(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.