MTQUA TravelMEDI
MTQUA
CERTIFIED
First & Only in Turkey
MTQUA TravelMEDI
MTQUA CERTIFIED

First and only

Medical Company

in Turkey

Plastiikkakirurgia Turkissa Arvostelut

TravelMEDI ottaa erittäin paljon huomioon plastisen esteettisen, bariatrisen, hammaslääketieteellisen tai lasersilmäkirurgian todistukset ja ottaa jatkuvasti inspiraatiota potilaiden ehdotuksista parantaakseen ja päästäkseen lähemmäs erinomaista palvelua joka näkökulmasta.Tästä syystä jokaiselta potilaalta pyydetään leikkauksen jälkeisinä päivinä lyhyt katsaus, jossa he kysyvät mielipidettä Istanbulin plastiikkakirurgiasta; myöhemmin, jos se on nimenomaisesti sallittua, julkaisemme todistuksen tehdäksemme työstämme mahdollisimman läpinäkyvää.Todelliset plastiikkakirurgiset kokemukset Turkissa ovat paras tapa kertoa ihmisille, kuinka työskentelemme ja välitämme potilaasta.

360
satisfied patients after bariatric surgery and hair transplant

3.900+

Onnelliset kasvot

Onnellisten kasvojen näkeminen tuottamalla lopullinen ratkaisu vartalon, rintojen tai kasvojen ongelmaan on suurin saavutuksemme.
12.000 Onnelliset potilaat
30 Eri maat
25 Terveydenhuollon ammattilaiset
Made by fffuel.com

Kanadasta Turkkiin tulo ei ollut helppo päätös, mutta Beret oli aina paikalla vastaamaan kaikkiin kysymyksiini etukäteen ja olemaan paikalla koko prosessin ajan. En voisi olla tyytyväisempi nenän ja rintojen pienennykseeni. Tohtori Ezra kuunteli tarpeitani ja toiveitani ja varmisti, että sain toivomani tulokset. Jos aiot mennä Turkkiin johonkin kosmeettiseen toimenpiteeseen, suosittelen lämpimästi tohtori Ezraa ja hänen tiimiään!

Minulle tehtiin nenäleikkaus ja septoplastia. Nenäni näyttää suunnitellulta ja kaikki leikkaukseen ja mm. kuljetukseen liittyen Turkissa sujui hyvin. Kysymyksiini vastattiin nopeasti myös WhatsAppin kautta. :) Toistaiseksi paraneminen on ollut nopeaa, eikä mitään komplikaatioita ole ollut syytä huoleen. Kiitos, TravelMEDI!

Minut lähetti ystäväni, jolla oli sama leikkaus kuin minulla. Beret oli järjestäjä/kääntäjä, hän oli ammattitaitoinen ja informatiivinen kaikissa esittämissäni kysymyksissä, hän vastasi sähköposteihini/teksteihini nopeasti. Kirurgini oli tohtori Ezra, hän oli myös erittäin ammattimainen ja perfektionisti, mikä on mielestäni välttämätöntä hänen erikoisalallaan. Sairaala oli puhdas ja sairaanhoitajat niin avuliaita kuin voivat olla jopa ilmeisellä kielimuurilla. Kaiken tämän jälkeen olen toipumassa hyvin, ilman infektion merkkejä ja haluamallani tuloksella.

Rintojen pienennys

Assistentti kohteli minua mukavasti alusta alkaen whatsapp singelin kautta, hän oli joustava ja aina tavoitettavissa. Tohtori Ezra kohteli minua miellyttävällä ja ammattimaisella tavalla ja kuunteli kaikkia toiveitani. Sain selkeää tietoa sairaalassa oleskelusta ja kaikki tiedot leikkauksen jälkeen. Sairaala oli puhdas ja raikas. Henkilökunta oli ystävällistä ja avuliasta. Mukava ja ylellinen hotelli ystävällisellä henkilökunnalla. Suosittelen ehdottomasti TravelMEDI

Kuukausi sitten minulla oli ilo olla palveluksessanne rintojeni entiseen loistoon palauttamisessa. Huomaavainen asiakaspalvelu ja tiedot menettelystä ja ilmestymisajasta (jotta et tuhlaa aikaasi Instanbulissa) oli moitteetonta. Suosittelen tätä laitosta lämpimästi. Sinun Karina Mønster

Olen rehellinen, olin erittäin hermostunut matkustaessani Turkkiin yksin leikkaukseen, mutta Berat ja hänen tiiminsä varmistivat, että olin mukava joka vaiheessa. Hän kommunikoi kanssani ennen matkaa ja leikkauksen jälkeen vain kirjautuakseen sisään ja nähdäkseen, kuinka voin ja tarvitsinko jotain. Tohtori Ezra on ilmiömäinen ja todella kuunteli pyyntöjäni ja toistaiseksi nenäni näyttää aivan kuin malli, jonka hän loi minulle. Suosittelisin tätä kokemusta kenellekään!

Tohtori Esra Bilgen teki minulle nenäleikkauksen, enkä voisi olla tyytyväisempi kokemukseen ja tuloksiin. On vain 10 päivää leikkauksesta, mutta toistaiseksi kaikki näyttää upealta. Olin todella huolissani ennen matkaa Turkkiin, mutta Potilaskoordinaattori Berat oli aivan uskomaton ja vastasi kaikkiin kysymyksiini, järjesti kaiken, tutki minut leikkauksen jälkeen ja oli aina tavoitettavissa. En voisi olla tyytyväisempi erinomaiseen palveluun, jonka hän tarjosi koko Istanbulin-vierailuni ajan.Olen erittäin vaikuttunut, en voinut suositella TravelMedi tarpeeksi!

Kaikki hoidettiin todella hyvin, leikkausta edeltävästä konsultaatiosta varsinaiseen leikkaukseen ja sairaalahoitoon, post op -jälkihoitoon. Myös verkkotuki ennen leikkausta, sen aikana ja sen jälkeen on ollut loistavaa

Minulla oli täydellinen kokemus Travelmedistä. Oli ehdottomasti pelottavaa varata plastiikkakirurgia toisesta maasta (tulin Turkkiin USA:sta), mutta travelmedissä se on taidetta. Alusta alkaen kommunikoin Beratin kanssa, ja hän oli yhteyshenkilöni ja kääntäjäni koko oleskeluni ajan. Hän oli erittäin kärsivällinen monissa kysymyksissäni ja varmisti, että olin kunnossa. Kirurgini, tohtori Bilgen, joka on inkarnoitunut ihmenainen, teki hämmästyttävää työtä nenässäni! Hän varmisti, että odotukseni olivat realistisia, ja teimme yhdessä suunnitelman. En voisi olla tyytyväisempi tuloksiin! Hotelli, johon minut majoitettiin, oli ihanalla paikalla, ja siellä oli hyvää ruokaa silloin, kun en tuntenut oloni tarpeeksi hyväksi lähteäkseni hotellista. Jälkihoitoni on erinomaista ja minusta tuntuu, että he todella välittävät potilaistaan.

Halusin rintojen pienennyksen 14-vuotiaasta lähtien, luulen, että olen nyt 26 ja tein sen vihdoin! Matkani alusta lähtien TravelMedin kanssa pidin heistä kaikesta, heidän ammattitaitonsa ja ystävällisyytensä olivat huomattavaa! He olivat niin hyödyllisiä ja saivat minut tuntemaan oloni kotoisaksi ja mukavaksi koko menettelyn kanssa aina! Tohtori Esra Bilgen teki hämmästyttävää työtä, olen niin tyytyväinen tuloksiin, en voi vieläkään uskoa sitä! :) Myös Berat Erten oli helmi! Hän oli niin avulias ja käytti todella aikaa selittääkseen matkan jokaisen näkökohdan sekä menettelyn, mikä sai matkamme Istanbuliin ja takaisin Lontooseen tuntumaan tuulta! Palaan 100% pian myös nenäleikkaukseen ja haluan mennä heidän kanssaan, koska ne olivat todella upeita! En todellakaan voi suositella niitä tarpeeksi! :)

Rintojen pienennys

Olin etelässä hyvissä käsissä! Henkilökunta oli niin uskomattoman avulias ja jumalallinen taide siellä Jobb. Hotelli jonka he varasivat, oli mahtava. Istanbulin vierailuni paras oli tulos, hyvät unet, henkilökunta, tohtori ja korsetti Mr. Berat ho oli matkani vaativa Berat

Se oli mahtava kokemus. Tunsin oloni turvalliseksi jo alusta alkaen! Assistentti auttoi mitä ikinä tarvitsi ja oli niin pätevä! kuljetus oli aina aikataulussa! Leikkaukseni sujui täydellisesti, kirurgini on niin taitava. Besiktas on kaunis osa Istanbulia!

Minulla oli hieno kokemus TravelMEDIstä. Erittäin ammattitaitoinen ja niin loistava palvelu, en voi moittia joukkuetta / kokemusta ollenkaan. Berat on aivan uskomaton - niin avulias ja aina tavoitettavissa, ja tohtori Esra on erinomainen alallaan. Se on vasta alussa, mutta olen niin tyytyväinen mastopeksian (rintojen kohotuksen) tuloksiin. Palasin juuri tänään Iso-Britanniaan ja suunnittelen jo seuraavaa matkaani!

Mastopeksian (rintojen kohotuksen)

Kokemukseni TravelMEDIstä oli uskomaton! Berat, avustaja, oli niin avulias ja vastasi kaikkiin kysymyksiini. Ja kaikki olivat niin mukavia ja avuliaita. Rakastan niitä todella, tekisin sen 100 kertaa.

Ensimmäisestä tapaamisestani Esran opettajan ja hänen tiiminsä kanssa kiinnostus ja merkitys eivät ole koskaan muuttuneet. Olen iloinen, että luotin Esran opettajaan ja hänen tiimiinsä. Suosittelen lämpimästi tohtori Esraa ja hänen tiimiään. Hän on erittäin taitava kirurgi.

Olen erittäin vaikuttunut koko kokemuksesta ja tavasta, jolla se toteutettiin. Olin aluksi hyvin skeptinen matkustaessani aina Yhdysvalloista Turkkiin, mutta se oli sen arvoista, eikä minulla ole tarpeeksi sanoja ilmaisemaan kiitollisuuteni leikkaukseni hoitamisesta ja suosittelen niitä kaikille, jotka haluavat saada niiden kanssa tehty menettely.

Hämmästyttävä! Erittäin ammattitaitoinen heidän tekemisensä kanssa, ja olen ollut erittäin vaikuttunut. Matkustin Yhdysvalloista Istanbuliin asti, ja he vakuuttivat minulle ja kertoivat minulle, kuinka kaikki olisi. Tohtori Esralla on enkelikädet ja hän teki juuri niin kuin lupasi. parhaat kädet alas.

Otin yhteyttä Travel Mediin etsiessäni kirurgia suljettuun nenäleikkaukseeni ja rakastuin tiimiin välittömästi! Siskoni ja minä matkustimme New Yorkista USA:sta Istanbuliin toimenpiteeseen ja TravelMedi järjesti kaiken täydellisesti, minun ei tarvinnut olla huolissaan mistään. He järjestivät kuljetukset, hotellin ja konsultoinnin sekä leikkauksen tohtori Esra Bilgenin kanssa, erinomainen kirurgi, joka teki upeaa työtä! Suosittelen ehdottomasti kaikille varaamaan TravelMedin kautta ja tulen mielelläni uudelleen Istanbuliin muihin toimenpiteisiin!

Paras Klinikka Turkissa Arvostelut

Useimmat klinikat väittävät olevansa Istanbulin paras klinikka ja laittavat verkkosivuilleen joitain arvosteluja ei-luotettavilta verkkosivustoilta, jotka ovat trustpilot- tai reddit-sivustoja, mutta nämä arvostelut ovat kirjoittaneet robotit, jotka eivät ole ihmisen. Tarjoamme todellisia videoarvosteluja potilaistamme, jotka tekivät TravelMEDI:n plastiikka-, bariatri- ja lasersilmäleikkauksia.

Jotkut syyt siihen, miksi potilaat ovat tyytyväisiä, joille TravelMEDI on käynyt Turkin plastiikkaesteettisessä, bariatrisessa, lasersilmäleikkauksessa tai hammashoidossa:

JCI-sertifioitu Korkeatasoinen Sairaala Hygieeninen, tilava hotelli Istanbulin keskustassa VIP-palvelut (kuljetus, majoitus, apu) ja nerokkaat henkilöt Tunnet olosi todella erityiseksi, melkein kuin olisit kotona

Marissa ja Claire video arvostelu

Marissalle ja Clairelle on tehty nenäleikkaus vuonna 2022 ja voit katsoa heidän arvostelunsa nenäleikkauksen jälkeen Turkissa

Elisa video arvostelu

Elisalle on tehty TravelMEDI:n rintojen suurennus- ja rintojen kohotusleikkaus vuonna 2021 ja voit oppia hänen ajatuksiaan.

Michela video arvostelu

MMichela on valittu TravelMEDI:ksi iLASIK-leikkaukseen vuonna 2021 ja voit katsoa hänen arvionsa lasersilmäleikkauksen jälkeen Turkissa.

Silvia video arvostelu

Silvia on valittu TravelMEDI:ksi nenäleikkaukseen Turkissa ja hänen mielipiteensä on nähtävissä leikkauksen jälkeen.

Amal video arvostelu

Amalille on tehty nenäleikkaus Turkissa ja voit kuulla hänen mielipiteitään TravelMEDI-lääketieteellisistä palveluista.

Anna Maria video arvostelu

Anna Maria on valittu TravelMEDI:ksi nenäleikkaukseen vuonna 2020 ja voit tutustua sairaanhoitopalveluumme katsomalla hänen mielipidettään.

Älä laiminlyö terveyttäsi, löydä uusi itsesi! Ota yhteyttä nyt!

Your Name(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.