MTQUA TravelMEDI
MTQUA
CERTIFIED
First & Only in Turkey
MTQUA TravelMEDI
MTQUA CERTIFIED

First and only

Medical Company

in Turkey

Dr. Oyku Celen

Ihotautilääkäri / Yhteisperustaja

Ihotautilääkäri Dr. Celen on TravelMEDI:n perustaja ja on erikoistunut hiustensiirtoihin, kosmeettisiin hoitoihin ja ihosairauksiin. Hän on myös TravelMEDI:n lääketieteellisen tiimin koordinaattori.

Op. Dr. Esra B.

Plastiikkakirurgi

Plastiikka- ja rekonstruktiokirurgi Dr. Esra B. on erikoistunut plastiikkakirurgisiin erityisesti kasvo-, vartalo- ja rintaleikkauksiin uusimmilla teknologisilla menetelmillä. Hän välittää osaamistaan kollegoilleen erilaisissa kansallisissa ja kansainvälisissä kongresseissa.

Dr. Taylan A.

Hammaslääkäri

Kasvoleuankirurgimme Dr. Taylan A. ja hänen tiiminsä hoitavat hammasongelmista kärsiviä potilaitamme. Tohtori Taylan A. on erikoistunut leuka- ja implantologisiin leikkauksiin ja tarjoaa myös koulutusohjelmia kollegoilleen.

Op. Dr. Erkan T.

Yleiskirurgi

Dr. Erkan T on erikoistunut pääasiassa liikalihavuuden hoitoon sekä refluksi-, rintasairauksiin, endoskooppisiin sovelluksiin ja tyrähoitoihin. Hän käyttää erityisesti uusimpia tekniikoita liikalihavuuden hoidossa.

Op. Dr. Ali O.

Silmälääkäri

Lähes 25 vuoden kokemuksella tri Ali O. suorittaa laserhoitoja ja kaihileikkauksia. Hän hoitaa likinäköisyyttä, hypermetropiaa, astigmatismia ja presbyobiaa käyttämällä uusimpia teknologioita, kuten LASIK, iLASIK, NO TOUCH, SMILE ja PRK.