Meidän historia

TravelMEDI on terveysalan matkailuyritys, joka on perustettu matkailualan asiantuntijoiden ja lääkäreiden toimesta .

Perustajistamme Serkan Çelen on työskennellyt lähes 20 vuotta matkailualalla ja kansainvälisissä yrityksissä.

Toinen perustajamme on ihotautilääkäri Öykü Çelen ja hän on Turkissa tunnettu, ihotauteihin erikoistunut lääkäri.  Hän on työskennellyt useissa eri sairaaloissa ja klinikoilla Istanbulissa ja on palvellut vuodesta 2014 lähtien potilaita Nişantaşissa sijaitsevalla klinikalla.

TravelMEDI on ainoa amerikkalaisen  MTQUA (Medical Travel Quality Alliance) taholta sertifikoitu terveysturismiyritys. TravelMEDI on tarjonnut henkilökohtaisia ja laadukkaita palveluitaan potilailleen aina yrityksen perustamisesta alkaen MTQUA:n toimesta määriteltyjen laatustrandardien mukaisesti. Kaikkia prosessejamme seurataan säännöllisesti MTQUA:n taholta.

TravelMEDI tarjoaa yksityisiä palveluita, englanniksi, italiaksi, espanjaksi, ranskaksi, saksaksi ja pohjoismaalaisilla kielillä. TravelMEDI, valmistelee kaikille yrityksen valinneille asiakkailleen hoitojen lisäksi myös matkaohjelman, joka on räätälöity yksityisesti asiakasta ajatellen. Potilaskoordinaattorimme järjestävät potilaillemme kaiken aina matkalipuista yhdistettyyn matkaan ja hoitoon asti ja huolehtii niiden seurannasta.

Kaikille matkalipun hankkineille potilaillemme räätälöidään CRM systeemillä oma ohjelma.  Ennen ja jälkeen hoidon, koko prosessin ajan potilaskoordinaattorimme seuraa tilannetta CRM systeemin kautta ja pitää hoitavan lääkärin ajan tasalla tilanteesta. Potilaskoordinaattorimme jatkaa potilaan tilanteen seurantaa aina yhden vuoden ajan operaatiosta eteenpäin.

CHEMEDI TRAVEL on CLN SAGLIK TURIZM ORGANIZASYON LTD:n katon alle perustettu yritys. STI. yritys ja terveysministeriön hyväksymä; Se on yrityksemme, joka tarjoaa välittäviä terveyspalveluja asiakkaillemme, jotka haluavat saada lääketieteellisiä palveluita ja jolla on TURSAB-valtuutustodistus numerolla 14031.

Mottomme

 1. 1
  Diagnoosi

  Ennen kuin saavutte hoitoon Turkkiin, meille lähettämänne matkalipun kautta potilaskoordinaattorimme käy meille antamanne tiedot läpi yhdessä lääkäriemme kanssa.  Lääkärimme tekevät teitä koskevan ”esidiagnoosin”, jonka perusteella tehty arvioiva hoitosuunnitelma  ja matkasuunnitelma lähetetään teille potilaskoordinaattorimme kautta. Tavoitteenamme on, että lääkärimme antavat teille oikeat hintaa ja hoitoa koskevat tiedot jo ennen saapumistanne.

 2. 2
  Hoito

  Useimmissa hoidoissa järjestämme Turkkiin saavuttuanne päivää ennen opetaariota konsultaation lääkärinne kanssa. Tässä konsultaatiossa lääkärimme tekee teille tarvittavan tutkimuksen ja kertoo yksityiskohtaisesti  hoidosta ja suunnitelmasta.  Tässä vaiheessa potilaan on mahdollista esittää kysymyksiä lääkärilleen. Operaatiopäivänä teille tehdään tarpeelliset valmistelut ja toteutetaan itse operaatio.

 3. 3
  Matka

  Sen jälkeen kun potilaamme on tehnyt päätöksen operaatiosta, suosittelee matkaneuvojamme heille sopivinta  ja edullisinta lentoaikataulua. Kun matka-aikataulu ja operaation yksityiskohdat on määritelty, teemme varaukset ja lähetämme teille hotellianne ja lentokentän, hotellin ja klinikan välisiä kuljetuksia koskien matkaohjelman. Kaikki matkan vaiheet toteutetaan henkilökuntamme toimesta.

Tavoitteemme

Terveydenhoitoalan matkailuyrityksenä TravelMEDI tarjoaa 100% asiakastyytväisyyteen keskittyneitä räätälöityjä palveluita. Tavoitteemme täydentyvät viimeisintä teknologiaa käyttävien klinikkojen ja sairaaloiden, ammattitaitoisten lääkärien ja edullisen budjetin muodossa. Toivotamme teidät tervetulleiksi Turkkiin TravelMEDiin kokemaan räätälöidyn yksityisen palvelumme kautta kokemuksen, joka tuntuu mukavan kotoiselta.

Visiomme

 1. Mahdollisuus hoitoon parhaalla ja uusimmalla tekniikalla
 2. Tarjoamma hinnat jotka sopivat budjettiinne
 3. Löydätte Turkin alan ammattitaitoisimmat lääkärit
 4. Täydellinen tuki ennen ja jälkeen opraation
Miksi potilaalle suosivat meitä?

Ammattitaitoiset sairaanhoitopalvelut

Yli 15+ vuoden kokemus

TravelMEDI on perustettu terveydenhuollon ja matkailun aloilla pitkän kokemuksen omaavan työryhmän taholta.

Paras hinta

TravelMEDIn kautta saatte hoidon huomattavasti edullisemmalla budjetilla kuin kotimaassanne.

Palvelun laatu

Tarjoamme mahdollisuuden hoitoon ammattitaitoisten lääkäriemme ja uusinta teknologiaa käyttävien sairaaloiden kautta.

Kansainvälinen palvelu

TravelMEDI tarjoaa räätälöityjä ja laadukkaita palveluita Euroopassa, Aasiassa, Amerikassa ja Afrikassa eli kaikkialla maailmassa.

Uutiset & Tapahtumat

Todistukset

TravelMEDI on ainoa turkkilainen lääketieteellisen matkailun yritys, jonka American MTQUA on sertifioinut.

Hør mere om os

Kuunnellaan potilaitamme