MTQUA TravelMEDI
MTQUA
CERTIFIED
First & Only in Turkey
MTQUA TravelMEDI
MTQUA CERTIFIED

First and only

Medical Company

in Turkey

Meidän Tarinamme

YRITYSTIEDOT

TravelMEDI:n tilastot

15+

VUODEN KOKEMUS

48+

HENKILÖSTÖ

33+

Tapahtumia ympäri maailmaa

4800+

LEIKKAUKSET

TravelMEDI on terveysalan matkailuyritys, joka on perustettu matkailualan asiantuntijoiden ja lääkäreiden toimesta .

TravelMEDI on ainoa amerikkalaisen MTQUA (Medical Travel Quality Alliance).taholta sertifikoitu terveysturismiyritys.Whole operation in TravelMEDI is periodically controlled by MTQUA. TravelMEDI on tarjonnut henkilökohtaisia ja laadukkaita palveluitaan potilailleen aina yrityksen perustamisesta alkaen MTQUA:n toimesta määriteltyjen laatustrandardien mukaisesti. Kaikkia prosessejamme seurataan säännöllisesti MTQUA:n taholta

TravelMEDI tarjoaa yksityisiä palveluita, englanniksi, italiaksi, espanjaksi, ranskaksi, saksaksi ja pohjoismaalaisilla kielillä. TravelMEDI, valmistelee kaikille yrityksen valinneille asiakkailleen hoitojen lisäksi myös matkaohjelman, joka on räätälöity yksityisesti asiakasta ajatellen. Potilaskoordinaattorimme järjestävät potilaillemme kaiken aina matkalipuista yhdistettyyn matkaan ja hoitoon asti ja huolehtii niiden seurannasta.

Kaikille matkalipun hankkineille potilaillemme räätälöidään CRM systeemillä oma ohjelma. Ennen ja jälkeen hoidon, koko prosessin ajan potilaskoordinaattorimme seuraa tilannetta CRM systeemin kautta ja pitää hoitavan lääkärin ajan tasalla tilanteesta. Potilaskoordinaattorimme jatkaa potilaan tilanteen seurantaa aina yhden vuoden ajan operaatiosta eteenpäin.

CHEMEDI TRAVEL on CLN SAGLIK TURIZM ORGANIZASYON LTD:n katon alle perustettu yritys. STI. yritys ja terveysministeriön hyväksymä; Se on yrityksemme, joka tarjoaa välittäviä terveyspalveluja asiakkaillemme, jotka haluavat saada lääketieteellisiä palveluita ja jolla on TURSAB-valtuutustodistus numerolla 14031.

Diagnosis process

Diagnoosi

Ennen kuin saavutte hoitoon Turkkiin, meille lähettämänne matkalipun kautta potilaskoordinaattorimme käy meille antamanne tiedot läpi yhdessä lääkäriemme kanssa. Lääkärimme tekevät teitä koskevan ”esidiagnoosin”, jonka perusteella tehty arvioiva hoitosuunnitelma ja matkasuunnitelma lähetetään teille potilaskoordinaattorimme kautta.

Tavoitteenamme on, että lääkärimme antavat teille oikeat hintaa ja hoitoa koskevat tiedot jo ennen saapumistanne.

Medical treatment in Turkey

Hoito

Useimmissa hoidoissa järjestämme Turkkiin saavuttuanne päivää ennen opetaariota konsultaation lääkärinne kanssa. Tässä konsultaatiossa lääkärimme tekee teille tarvittavan tutkimuksen ja kertoo yksityiskohtaisesti hoidosta ja suunnitelmasta. Tässä vaiheessa potilaan on mahdollista esittää kysymyksiä lääkärilleen. Operaatiopäivänä teille tehdään tarpeelliset valmistelut ja toteutetaan itse operaatio.

Diagnosis process

Matka

Terveydenhoitoalan matkailuyrityksenä TravelMEDI tarjoaa 100% asiakastyytväisyyteen keskittyneitä räätälöityjä palveluita. Tavoitteemme täydentyvät viimeisintä teknologiaa käyttävien klinikkojen ja sairaaloiden, ammattitaitoisten lääkärien ja edullisen budjetin muodossa.

Toivotamme teidät tervetulleiksi Turkkiin TravelMEDiin kokemaan räätälöidyn yksityisen palvelumme kautta kokemuksen, joka tuntuu mukavan kotoiselta.

Todistukset

TravelMEDI MTQUA certificate - First medical tourism company in Turkey
JCI certificate - JCI certificated hospitals in Turkey
TravelMEDI TURSAB certificate - TURSAB certificated medical tourism company in Turkey
TAOM certificate - TAOM certificated hospitals in Turkey
TPRECD certificate - TPRECD certificated hospitals in Turkey
TPRECD certificate - TPRECD certificated hospitals in Turkey
Tehtävämme Näkemyksemme

Miksi valita meidät?

Missiomme on varmistaa 100-prosenttinen tyytyväisyys kaikilta osin potilaille, jotka valitsevat meidät toteuttamalla heidän hoitonsa Turkin parhaiden erikoislääkäreiden kautta ja myös tarjoamalla parhaat turistiohjelmat sopivimmalla hinnalla, jotta he tuntevat mukavuutta. kodeistaan.
  1. Uusimpien tekniikoiden käyttö kaikissa hoidoissa.
  2. Edullisimman budjetin tarjoaminen, mutta laadukkaimmat palvelut.
  3. Mukana Turkin parhaat lääkärit.
  4. Nopea ja jatkuva viestintä, joka auttaa sinua löytämään vastaukset kysymyksiisi.
Statics mavi
15+ Vuoden Kokemus

TravelMEDI on lääkäreiden ja matkakonsulttien perustama instituutio antaakseen erilaisen ymmärryksen ja toiminnan terveysmatkailun alalla.

Prices mavi
Edulliseen Hintaan

TravelMEDI tarjoaa sinulle parhaat edulliset hinnat, parhaiden lääkäreiden ja sairaaloiden sekä korkealaatuisten tilojen ja palveluiden ohella.

Quality mavi
Palvelun Laatu

Kaikki lääkärimme ovat erikoistuneita omiin aloihinsa/hoitoihinsa ja puhuvat vieraita kieliä sekä seuraavat erikoisalansa uusia innovaatioita.

International mavi
Kansainväliset Palvelut

Olemme perustamisesta lähtien tarjonneet palveluitamme monille ulkomaisille potilaille Euroopasta, Amerikasta, Aasiasta, Afrikasta ja kaikkialta maailmasta.

Meidän Kumppanimme

Verkon Sisäiset Palveluntarjoajat

oyku celen 498 532 rev

Dr. Oyku Celen

Hudläkare

Ihotautilääkäri Dr. Celen on erikoistunut hiustensiirtoihin, kosmeettisiin hoitoihin ja ihosairauksiin. Hän tarjoaa palveluja omalla klinikkallaan.

esra bilgen 498 532 rev

Op. Dr. Esra Bilgen

Plastiikkakirurgi

Plastiikka- ja korjauskirurgi Dr. Esra B. on erikoistunut plastiikkakirurgisiin erityisesti kasvo-, vartalo- ja rintaleikkauksiin uusimmilla teknologisilla menetelmillä. Hän tarjoaa palveluja omalla klinikalla ja sopimussairaaloissaan.

ali oflu 498 532 rev

Op. Dr. Ali Ofluoglu

Ögonläkare

Lähes 25 vuoden kokemuksella tri Ali O. suorittaa laserhoitoja ja kaihileikkauksia. Hän hoitaa likinäköisyyttä, hypermetropiaa, astigmatismia ja presbyobiaa käyttämällä uusinta teknologiaa. Hän tarjoaa palveluja omalla klinikalla ja sopimussairaaloissa.