MTQUA TravelMEDI
MTQUA
CERTIFIED
First & Only in Turkey
MTQUA TravelMEDI
MTQUA CERTIFIED

First and only

Medical Company

in Turkey

Älä laiminlyö terveyttäsi, Löydä uusi itsesi!

Nenäleikkaus

Turkissa


  • Yli 15 vuoden kokemus ammattitaidosta
  • JCI:n akkreditoimat korkean tason sairaalat
  • All inclusive paketti edulliseen hintaan
Ilmainen Konsultointi

Your Name(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Nenäleikkaus Turkissa

Nenäleikkaus (rhinoplasty), joka tunnetaan myös nimellä rhinoplasty, on yksi suosituimmista kauneusleikkauksista. Lääketieteen kehityksen myötä tästä suositusta toimenpiteestä on tullut paljon yksinkertaisempi ja toiminnan tulokset ovat parantuneet huomattavasti.

Nenäleikkausta tekevät Suomessa useat lääkärit. Nenän leikkaus on useiden lääkäreiden käytettävissä suurissa kaupungeissa kuten Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Espoossa. Suomessa ja erityisesti kaupungeissa kuten Helsinki, Tampere, Turku tai Espoo, rhinoplasty-leikkausten hinnat ovat kustannusten vuoksi erittäin korkeat. Siksi monet ihmiset hallitsevat nenäoperaatiota, joka tehdään toisessa maassa pienemmällä budjetilla. Turkki on vain noin 3,5 tunnin lentoa Suomesta ja vastaava suomalainen tulee Turkkiin nenäleikkaukseen.

Nenäleikkauksen yksityiskohdat, leikkausprosessi, usein kysytyt kysymykset rintojen suurentamisesta. Rhinoplasty hintavertailu Turkin ja Suomen, Euroopan ja Iso-Britannian välillä.

Teemme leikkaukset pääosin suljetulla nenäleikkaustekniikalla. Potilaan tilasta ja nenäongelmista riippuen teemme kuitenkin myös avoimen nenäleikkauksen.

Nenäleikkauksen Tiedot


Anestesia

Kenraali

Menettelyn Kesto

2-3 Tuntia

Yöpyminen Sairaalassa

1 Yö

Lopullinen Tulos

6-12 Kuukautta

Paluu Arkeen

3 Päivää

Paluu Työelämään

1 Viikko

Liikunnan Aloittaminen

4 Viikkoa

Kivun taso ensimmäisten kolmen päivän aikana

0-1 *

*Kipuasteikko: Minimi: 0 Maksimi: 5

Kuinka nenäleikkaus tehdään?

Nenäleikkauksessa nenän sisäosa ja rakenne on otettava huomioon samalla, kun nenän muotoiltava ulkomuoto. Nenän rakenne koostuu eri osista ja yhden osan hoito vaikuttaa koko nenään. Kun vain tietty osa nenästä hoidetaan nenäleikkauksella, viat voivat korostua tai nenä jopa pahentua. Tästä syystä nenän sisä- ja ulkopuoli tulee arvioida kokonaisuutena ja leikkaus tulisi tehdä kokonaisuutena kerralla yhden leikkauksen aikana.

Esimerkiksi nenän ulko-osan kaarevuus vaikuttaa myös sisäosan rustoon, joka on toiselta nimeltään septum. Tämä kaarevuus aiheuttaa usein myös nenän sierainten ja pehmytosien epätasaisuuden. Tällaisessa tapauksessa potilaalle on tehtävä saman operaation aikana sekä ‘septorinoplastia että nenän pehmytosien leikkaus’. Nenän kaarevuutta ei edes ole mahdollista sisäosan rustoon tehdään myös korjaus. Nenän sisäisen ruston korjaus antaa myös potilaalle mahdollisuuden hengittää helpommin operaation jälkeen.

Nenäleikkaus (Rhinoplastia) on operaatio, joka tehdään yleensä yleisanestesiassa. Ainoastaan nenän pientä hienosäätöä koskevat yksinkertaiset rinoplastiset operaatiot voidaan suorittaa lääkärin niin valitessa paikallispuudutuksessa. Leikkaus kestää keskimäärin noin 2-2,5 tuntia ja yhdessä tarvittavien valmisteluiden ja operaation seurantaa vaativan toipumisvaiheen huomioon ottaen, operaatioon menee yleensä yksi päivä. Ensimmäisen yön viettäminen operaation jälkeen sairaalassa on teidän mukavuutenne ja lääkärin suosituksen mukaan tärkeää. On olemassa kaksi yleisesti suosituinta nenän muotoiluleikkauksen tekniikkaa.

  • Avoin nenäleikkaus: Nenän sierainten välinen ‘kolumella’ niminen kudospalkki leikataan auki, jolloin nenän sisäosiin päästään käsiksi ja voidaan suorittaa septoplastia- tai rinoplastialeikkaus.
  • Sisäinen nenäleikkaus: Toisen nenän sieraimen kautta mennään nenän sisälle ja tekemällä pieniä viiltoja päästään käsiksi käsiteltävään alueeseen ja leikkaus toteutetaan. Koska operaatio suoriteaan nenän sisäisesti, ei jää riskiä että pinnallisia arpia jää näkyville.

TravelMEDI toteuttaa yleensä nenäopeaationsa sisäisellä rinoplastialla. Kuitenkin potilaan tilan tai nenän ongelmien niin vaatiessa, tehdään rinoplastia avoimena leikkauksena. Rinplastian tekniikka vaihtelee potilaan epämuodostuman, potilaan valinnan ja kirurgin kokemuksen mukaan.

Kuinka kauan kestää toipuminen nenäleikkauksesta?

Nenän muotoilevan leikkauksen potilaiden toipumisaika vaihtelee suoritetun leikkauksen laajuudesta riippuen. Yleensä potilaat nousevat jalkeille 4-6 tunnin kuluessa leikkauksesta ja jos pahoinvointia tai okentelua ei ilmene voi noin kuuden tunnin kuluttua leikkauksesta alkaa syödä. Joissain tapauksissa potilas voidaan kotiuttaa samana päivänä ja joskus taas potilas kotiutuu leikkausta seuraavana päivänä yövyttyään yön yli valvonnan alaisena. Yleensä leikkauksen päätteeksi nenään asetetaan tupot. Nämä tupot poistetaan yleensä 1-2 päivän kuluessa ja nenän varren tueksi asetettu muotti noin viikon kuluessa leikkauksesta. Yleensä potilaat voivat palata työelämään viikon kuluttua leikkauksesta ellei mitään komplikaatioita ilmene. Operaation jälkeen turvotuksen ja mustelmien muodostuminen on normaalia ja ne helpottuvat noin viikon tai 10 päivän kuluessa niin että meikkaamalla jäljet on mahdollista peittää. Noin kuukauden kuluessa leikkauksesta muodostunut turvotus laskee noin 75-80%. Tavoiteltu muoto ja täydellinen parantuminen vie noin vuoden verran leikkauksesta. Tämän aikajakson aikana mahdollinen turvotus on täysin normaalia.

Mitä tulee ottaa huomioon nenäleikkauksen jälkeen?

Nenäleikkauksen jälkeen on tärkeää varmistaa, että silikonivaippa on auki ja puhdas ensimmäisen viikon ajan. Sen avulla voitte hengittää hyvin. Vähintään 2-3 päivän ajan alueen kylmähoito vähentää nenän turvotusta ja mustelmien muodostumista. Vähintään kuukauden ajan operaation jälkeen tulee vältää kosketusta vaativia lajeja, painonnostoa, tennistä tai muita raskaita lajeja sekä painavien esineiden nostamista. Toisella viikolla voi aloittaa kevyen jumpan, uinnin tai yksilöurheilun. Kävelylle voi lähteä jo noin 2-3 päivän kuluttua leikkauksesta.

Jos mahdollista, silmälaseja ei kannata käyttää kuuteen kuukauteen, mutta ei ainakaan missään tapauksessa ensimmäiten 2-3 kuukauden aikana leikkauksesta. Sen jälkeen kannattaa käyttää ainoastaan hyvin kevyitä silmälaseja. Piilolinssien käyttöä suositellaan. Turvotuksen vuoksi saunaa, hamamia, solariumia, auringonottoa tai höyryhoitoja tulee vältäää kuukauden ajan samoin kuin uimista meressä tai uima-altaassa. Suihkuun saa mennä sen jälkeen kun tuki on poistettu.

dr oyku celen lp

Lääketieteellinen Koordinaattori

Perustajana oleva ihotautilääkäri tohtori Oyku Celen on lääketieteellinen koordinaattorimme ja järjestää hoidot erityisesti arvioimalla potilaan tilaa ja tapausta.

Our Sairaala

Sairaala

TravelMEDI huolehtii että sairaala on JCI-valtuutettu tekemään operaatiot ja omaa kansainväliset laatustandardit sekä operaatiossa tarvittavat korkeatasoiset teknologiset laitteistot.

AC Macka

Hotelli

Majoitamme sinut korkealaatuisissa, ylellisissä hotelleissa Istanbulin keskeisillä alueilla, jotka ovat lähellä lääketieteellisiä tilojamme ja myös kaikkia matkailukohteita.

Todistukset

TravelMEDI MTQUA certificate - First medical tourism company in Turkey
JCI certificate - JCI certificated hospitals in Turkey
TravelMEDI TURSAB certificate - TURSAB certificated medical tourism company in Turkey
TAOM certificate - TAOM certificated hospitals in Turkey
TPRECD certificate - TPRECD certificated hospitals in Turkey
TPRECD certificate - TPRECD certificated hospitals in Turkey

Nenäleikkaus Turkissa Ennen Jälkeen

Ennen ja jälkeen kuvia joistakin potilaistamme, jotka tulivat Istanbuliin Turkkiin nenäleikkauksiinsa ja joilla oli hieno kokemus

Berat is one of our patient coordinator

Potilaskoordinaattori

Berat

Kysy Nyt!

Yksi potilaskoordinaattoristamme vastaa vilpittömästi kaikkiin kysymyksiin, joita haluat kysyä nenäleikkauksesta Turkissa. Nenäleikkaus Turkissa, tiedot, hinta, arvostelut muilta Turkissa aiemmin nenäleikkauksen tehneiltä potilailta ja tulokset. Älä epäröi kysyä kaikkea, mitä haluat tietää nenäleikkauksesta.

Nenäleikkauksen Videokatsaus Turkissa

Suurin osa klinikoista väittää olevansa Istanbulin paras klinikka ja laittavat verkkosivuilleen joitain arvosteluja ei-luotettavilta sivustoilta, jotka ovat trustpilot- tai reddit-sivustoja, mutta nämä arvostelut ovat kirjoittaneet robotit, jotka eivät ole ihmisen. Tarjoamme todellisia videokertomuksia potilailtamme, jotka tekivät nenäleikkauksen.

Jotkut syyt, miksi potilaat ovat tyytyväisiä nenäleikkaukseen.:

JCI:n akkreditoitu sairaala, joka on varustettu korkealla teknologialla Hygieeniset, tilavat, EU-standardien mukaiset leikkaussalit Majoitus ylellisessä hotellissa Istanbulin keskustassa VIP-palvelut (kuljetus, majoitus, apu) ja nerokkaat henkilöt Tunnet olosi todella erityiseksi, melkein kuin olisit kotona

Anna M. Video Arvostelu

Annalle on tehty TravelMEDI nenäleikkaus vuonna 2021, ja voit oppia tiimistämme ja hänen kokemuksestaan katsomalla hänen arviotaan nenäleikkauksen jälkeen Istanbulissa.

Silvia Video Arvostelu

TravelMEDI on tehnyt Silvialle nenäleikkauksen vuonna 2022 ja voit oppia tiimistämme ja hänen kokemuksistaan katsomalla hänen arviotaan nenäleikkauksen jälkeen Istanbulissa.

Amal H. Video Arvostelu

TravelMEDI on tehnyt Amalille nenäleikkauksen vuonna 2022, ja voit oppia tiimistämme ja hänen kokemuksestaan katsomalla hänen arviotaan nenäleikkauksen jälkeen Istanbulissa.

12.000 Onnelliset potilaat
30 Eri maat
25 Terveydenhuollon ammattilaiset
Todistettujen Potilaiden Todistus

Nenäleikkaus Turkissa Arvostelut

Arvostelut potilaistamme, jotka suosivat TravelMEDIä nenäleikkaukseen ympäri maailmaa ja nenäleikkaukseensa Turkissa.

Nenäleikkauksen Hinta Turkissa

Nenäleikkauksen hinta riippuu useista tekijöistä. Kuten nenäleikkaustekniikka (avoin tai suljettu nenäleikkaus), nenäleikkauksen suorittavan lääkärin kokemus ja sairaalan laitteet. Alla olevasta taulukosta näet nenäleikkausten hintavertailun Turkin ja muiden maiden (USA, Kanada, Iso-Britannia, Suomi, Espanja, Puola, Meksiko) välillä.

MaaNenäleikkauksen Hinta
Turkki€2190 - €6500
Yhdysvallat€4600 - €15000
Yhdistynyt Kuningaskunta€4900 - €12000
Tšekin tasavalta€2800 - €8000
Puola€3300 - €7500
Meksiko€3750 - €6600
Suomi€5200 - €9600
Nenäleikkausten hintavertailutaulukko Iso-Britannian, Euroopan, Suomen ja Turkin välillä.

Kuten hintavertailutaulukosta näkyy, nenäleikkauksen hinta Turkissa alkaen 2190 € ja se on 60 % edullisempi verrattuna USA:n, Iso-Britannian ja Suomen hintoihin. plastiikkakirurgian hinta Turkissa on alhaisempi kuin Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa ja Euroopassa, mutta alhaiset käyttökustannukset eivät tarkoita sitä, että sairaanhoidon laatu olisi heikko.Tästä syystä nenäleikkaus on yksi suosituimmista leikkauksista Turkissa ja lähes 40 000 nenäleikkausta tehdään vuodessa.

Tärkeimmät syyt, miksi potilaat valitsevat Turkkiin nenäleikkauksen:

  • All Inclusive -paketin hinta: Tärkein kriteeri, jota nenäleikkaukseen halukkaat etsivät ja haluavat hinnan suhteen, on selkeys. Turkilla on hintaetu Eurooppaan, Amerikkaan tai Suomeen verrattuna laadukkaalla hoidolla, majoituksella, kuljetuspalveluilla ja all inclusive -hinnalla. TravelMEDInä haluamme muistuttaa, että nenäleikkaushoidossa hoitokulut (kuten kirurgin maksu, lääkemaksu, laitemaksut, sairaalamaksu, testimaksu), majoitusmaksu, kuljetusmaksut sairaalan ja hotellin tai lentokentän välillä ja hotelli sisältyvät käyttöhintaan.
  • Korkean tason terveydenhuoltojärjestelmä:Turkki oli yksi harvoista maista, joka ei kokenut terveydenhuoltojärjestelmän kriisiä edes pandemian aikana, koska siellä on laajamittaisia ja systemaattisia terveyslaitoksia (sairaalat, kokeneiden lääkäreiden määrä, yksityiset klinikat, hyvin varustetut sairaanhoitajat ja avustajat ). TravelMEDI:nä tarjoamme potilaillemme maksimaalista terveyspalvelua edullisimmilla hinnoilla yhteistyössä kokeneiden erikoislääkäreiden ja hyvin varustettujen sairaaloiden kanssa.
Älä laiminlyö terveyttäsi, löydä uusi itsesi! Ota yhteyttä nyt!

Your Name(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.