MTQUA TravelMEDI
MTQUA
CERTIFIED
First & Only in Turkey
MTQUA TravelMEDI
MTQUA CERTIFIED

First and only

Medical Company

in Turkey

Älä laiminlyö terveyttäsi, Löydä uusi itsesi!

Lihavuusleikkaus

Turkissa


  • Yli 15 vuoden kokemus ammattitaidosta
  • JCI:n akkreditoimat korkean tason sairaalat
  • All inclusive paketti edulliseen hintaan
Ilmainen Konsultointi

Your Name(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lihavuusleikkaus Turkissa

Liikalihavuus on nykyään melko suosittu aihe, ja siihen on ollut useita tapoja joko kirurgisesti tai ei-kirurgisesti. Epäilemättä tarkin ja pysyvin tapa pudottaa merkittävää painoa voidaan toteuttaa laihdutusleikkauksilla.

Koska painonpudotusta on tutkittu pitkään, meillä on niin monia mahdollisuuksia tekniikoiden suhteen. On olemassa suuri valikoima menetelmiä, kuten Mahalaukun ilmapallo, Mahalaukun ohitusleikkaus (Gastric Bypass), Mahalaukun kavennusleikkaus (Sleeve leikkaus) jne. Jokaisella on omat etunsa, mutta tärkein askel on selvittää, kumpi niistä on parempi. riittävä tavoitteesi ja yleisten terveydentilasi kannalta.

Suoritamme satoja painonpudotusleikkauksia Istanbulissa Istanbulin parhaiden bariatristen kirurgien kanssa, jotka ovat erikoistuneet lihavuuden hoitoon täysimittaisissa sairaaloissa. Jos haluat muuttaa elämääsi, olla terveempi ja elää mukavammin, anna meidän opastaa sinut tämän prosessin läpi, asiantuntijakirurgimme voivat neuvoa sinulle parhaat vaihtoehdot.

Lihavuusleikkaukset ja lihavuuden hoidot ovat Turkissa valuuttaerojen ansiosta paljon edullisempia kuin Euroopassa ja Yhdysvalloissa tai Isossa-Britanniassa. Todella ammattimaista palvelua kohtuulliseen hintaan ei ole mahdotonta saada. Pyrimme aina tarjoamaan potilaillemme kotimukavuutta ja tukemaan heitä koko prosessin ajan.

Mahalaukun kavennusleikkaus (Sleeve leikkaus) Turkissa

Mahalaukun Kavennusleikkaus (Sleeve leikkaus)

Mahalaukun kavennusleikkaus on yleisimmin käytetty laihdutusleikkaus Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa. Sleeve-gastrektomian päätavoite on vähentää greliinihormonia pienentämällä silmänpohjaa osasta mahaa.

Mahalaukun kavennusleikkaus (Sleeve leikkaus) Turkissa

Mahalaukun ohitusleikkaus (Gastric Bypass)

Se on ensimmäinen mahaleikkausten joukossa tehty ja tutkituin tekniikka. Se on kirurginen menetelmä, joka vähentää sekä mahalaukun tilavuutta että ruoan imeytymistä.

Mahalaukun kavennusleikkaus (Sleeve leikkaus) Turkissa

Mahalaukun ilmapallo

Mahalaukun ilmapallo on yksi viimeaikaisista painonpudotuksen hoidoista. Gastric Balloonia käytetään yleensä sairaalloisesti liikalihaville ihmisille vähentämään kirurgisten toimenpiteiden riskiä.

MIKSI VALITSE MEIDÄT

Lihavuusleikkaus Turkissa

20+ vuoden kokemus

Bariatrisilla kirurgillamme on yli 20 vuoden kokemus liikalihavuuden hoidosta hormonaalisten sairauksien sekä laparoskooppisten ja endoskooppisten toimenpiteiden kanssa.

Ohjaa professori

Kaikki lihavuusleikkauksemme suorittaa professori lääkäri ja hänen pätevä lääkäritiimi.

Korkeatasoinen Sairaala

Sairaalamme perustettiin vuonna 2019 käyttämällä uusinta tekniikkaa ja se on yksi Istanbulin suurimmista ja edistyneimmistä sairaaloista.

Parhaat hinnat

TravelMEDI:nä asetamme aina etusijalle potilaiden terveyden ja tarjoamme laadukasta terveydenhuoltoa edullisin hinnoin.

12.000 Onnelliset potilaat
30 Eri maat
25 Terveydenhuollon ammattilaiset
Best Obesity Surgeon in Turkey

Meidän Lääkäri

Professori tohtori Servet Karahan ja hänen lääkäreiden tiiminsä suorittamat liikalihavuusleikkauksemme. Lääkärimme suoritti yleiskirurgian erikoistumiskoulutuksensa IU Capan lääketieteellisessä tiedekunnassa, yleiskirurgian laitoksella vuonna 1985 ja hänestä tuli professori vuonna 1996. Hänellä on 105 kirjallista ja suullista julkaisua laparoskooppisen kirurgian, maksan, haiman ja sappiteiden aloilta. kotimaisia ja ulkomaisia.

Koulutettuaan monia lääkäreitä liikalihavuuden alalla, prof. Servet Karahan suorittaa mahalaukun sleeve- ja mahalaukun ohitusleikkauksiamme 2 apulaisprofessorin ja 1 asiantuntijan tiiminsä kanssa.

Meidän Sairaala

Sairaalamme tarjoaa palveluita 55 000 neliömetrin sisäalueella, jossa on 19-kerroksinen älykäs rakennustekniikka, 450 vuodekapasiteetti ja 2 16 täysin varustetusta leikkaussalista hybridileikkaussaliteknologialla.

Sairaala työllistää 83 lääkäriä eri aloilla ja yli 600 henkilöä.

Best Obesity Sairaala in Turkey

Lihavuusleikkaus Turkissa Ennen Jälkeen

Jotkut niistä, jotka ovat halunneet TravelMEDI-ohjelman saada uuden alun elämälleen käymällä lihavuusleikkauksella Istanbulissa, Turkissa.

Berat is one of our patient coordinator

Potilaskoordinaattori

Berat

Kysy Nyt!

Yksi potilaskoordinaattoristamme vastaa vilpittömästi kaikkiin liikalihavuusleikkauksiin liittyviin kysymyksiin. Lihalihavuusleikkaus Turkissa, tiedot, kustannukset, arvostelut muilta Turkissa aiemmin liikalihavuusleikkauksia tehneiltä potilailta ja tulokset. Älä epäröi kysyä kaikkea, mitä haluat tietää liikalihavuusleikkauksesta.

Lihavuusleikkaus hinta Turkissa

Liikalihavuusleikkauksen hinta riippuu useista tekijöistä. Kuten painonpudotusleikkauksen tyyppi (mahalaukun ilmapallo, mahalaukun ohitusleikkaus, mahalaukun kavennusleikkaus), Lihavuusleikkaus Turkissa-leikkauksen suorittavan lääkärin kokemus ja sairaalan laitteet. Alla olevasta taulukosta näet Turkin ja muiden maiden (USA, Kanada, Iso-Britannia, Suomi, Espanja, Puola, Meksiko) välisen liikalihavuusleikkauksen hintavertailun.

MaaLihavuusleikkauksen hinta
Turkki€3000 - €4200
Yhdysvallat€8500 - €33000
Yhdistynyt kuningaskunta€9500 - €34000
Tšekin tasavalta€5500 - €7000
Puola€5000 - €7500
Meksiko€6750 - €18000
Suomi€8500 - €19500
Lihavuusleikkauksen hintavertailutaulukko Turkin ja Suomen välillä

Kuten hintavertailutaulukosta näkyy, lihavuusleikkauksen hinta Turkissa alkaen 3000 € ja se on 60 % edullisempi verrattuna Yhdysvaltojen, Iso-Britannian ja Suomen hintoihin. Bariatrisen leikkauksen kustannukset ovat Turkissa alhaisemmat kuin Isossa-Britanniassa, USA:ssa ja Euroopassa, mutta alhaiset käyttökustannukset eivät tarkoita, että sairaanhoidon laatu olisi heikko. Tästä syystä liikalihavuusleikkaus on yksi suosituimmista leikkauksista Turkissa ja lähes 40 000 bariatrista leikkausta tehdään vuodessa.

Tärkeimmät syyt, miksi potilaat valitsevat Turkin liikalihavuusleikkaukseen:

  • All Inclusive -paketin hinta: Tärkein kriteeri, jota lihavuusleikkaukseen haluavat ihmiset etsivät ja haluavat hinnan suhteen, on selkeys. Turkilla on hintaetu Eurooppaan, Amerikkaan tai Isoon-Britanniaan verrattuna laadukkaalla hoidolla, majoituksella, kuljetuspalveluilla ja all inclusive -hinnalla. TravelMEDInä haluamme muistuttaa, että liikalihavuuden hoidossa hoitokulut (kuten kirurgin maksu, lääkemaksu, laitemaksut, sairaalamaksu, testimaksu), majoitusmaksu, kuljetusmaksut sairaalan ja hotellin tai lentokentän välillä ja hotelli sisältyvät toiminnan hintaan.
  • Korkean tason terveydenhuoltojärjestelmä: Turkki oli yksi harvoista maista, jonka terveydenhuoltojärjestelmä ei kokenut kriisiä edes pandemian aikana, koska siellä on laajamittaisia ja järjestelmällisiä terveydenhuoltolaitoksia (sairaaloita) , kokeneiden lääkäreiden, yksityisten klinikoiden, hyvin varustettujen sairaanhoitajien ja avustajien määrä). TravelMEDI:nä tarjoamme potilaillemme maksimaalista terveyspalvelua edullisimmilla hinnoilla yhteistyössä kokeneiden erikoislääkäreiden ja hyvin varustettujen sairaaloiden kanssa.

Todistukset

TravelMEDI MTQUA certificate - First medical tourism company in Turkey
JCI certificate - JCI certificated hospitals in Turkey
TravelMEDI TURSAB certificate - TURSAB certificated medical tourism company in Turkey
TAOM certificate - TAOM certificated hospitals in Turkey
TPRECD certificate - TPRECD certificated hospitals in Turkey
TPRECD certificate - TPRECD certificated hospitals in Turkey
Todistettujen Potilaiden Todistus

Lihavuusleikkaus Turkissa Arvostelut

Arvostelut potilaistamme, jotka suosivat TravelMEDIä liikalihavuusleikkauksessa maailman ja heidän liikalihavuusleikkauksensa Turkissa.

Älä laiminlyö terveyttäsi, löydä uusi itsesi! Ota yhteyttä nyt!

Your Name(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.