LÄÄKÄRI OYKU CELEN

HIUSTENSIIRTO TURKISSA

Älä tuhlaa aikaasi,
löydä uusi itsesi …

Hårtransplantation i Turkiet Dr. Oyku Celen

Hiustensiirto Turkissa

Suomessa lääkärit tekevät hiustensiirtoleikkauksia muutamassa hiustensiirtokeskuksessa. Tällaisia kaupunkeja ovat esimerkiksi Helsinki, Tampere, Turku ja Espoo. Ihmiset, jotka haluavat tehdä hiustensiirron, voivat löytää hiustensiirtoklinikoita Suomesta, kuten Helsingistä, Tampereelta, Turusta ja Espoosta, mutta yleensä kustannusten takia hiustensiirto on yleensä todella kallista.

Korkean hinnan takia monet etsivät vaihtoehtoisia paikkoja hiustensiirtoon. Alhaisten hintojen, laadukkaiden klinikoiden ja hyvien tulosten vuoksi Turkki on suosituin maa hiustensiirroissa.

Kenellä voi olla hiustensiirto?

Miesten geneettisestä rakenteesta johtuen, hiusten istutus on kaikkein suoituin esteettinen operaatio mitä miehille tehdään. Vaikka naisten geneettinen ja hormonaalinen rakenne onkin erilainen kuin miehillä niin myös naisilla voi ilmetä voimakasta hiusten lähtöä erilaisista syistä ja heillekin tehdään hiusten istutuksia.

Myös henkilöille, joilla on erilaisia arpia johtuen onnettomuuksista tai operaatioista, tehdään myös hiusten istutuksia arpeutuneelle alueelle ottamalla niin kutsuttuja hiusgrafteja muilta alueilta ja luomalla luonnollinen ilme alueelle. Tätä hoitoa kutsutaan enemmänkin hoidoksi esteettisen operaation sijaan.

Hårtransplantation i Turkiet İstanbul

Kuinka hiustensiirto suoritetaan?

Hiusten istutuksessa otetaan luovuttajaksi kutsutulta niskan alueelta hiusjuuria, jotka istutetaan halutulle hiuksettomalle alueelle. Näitä hiusjuuria kutsutaan sanalla graft.

Ensisijaisena luovutusalueena käytettävä niskan alue on alue, joka jää kahden korvan väliin niskaosassa. Joissakin tapauksissa henkilöillä ei ole riittävästi hiuksia otettavaksi. Silloin käytetään esimerkiksi henkilön rinta- tai partakarvoja, joiden juuriosat otetaan ja istutetaan tarpeellisille alueille. Kuitenkin niskaosa on aina ensisijainen alue ottaa hiusjuuria, sillä ne ovat geneettisesti koodattu irtoamattomiksi hiusjuuriksi. Myös käsistä ja jaloista on mahdollista ottaa karvoja juureksi, mutta yleensä näiden alueiden karvatupet eivät ole niin vahvoja että lääkäri suosittelisi niitä valittavaksi.

Hiusjuurien irrottamiseen käytetään tiettyjä tekniikoita. Uusin tekniikka on FUE-tekniikka. FUE-tekniikassa hiusjuuret irrotetaan niskasta yksi kerrallaan mikromoottorin tai manuaalisen erikoistyökalun avulla, jota kutsutaan sanalla punch. Sivustoltamme löydätte tarkempaa tietoa koskien FUE-tekniikkaa.

Toinen tapa irrottaa hiusjuuria on FUT-tekniikka.  FUT-tekniikalla käytetään liuskamethodia, jolloin hiusjuuret irrotetaan niskasta yhden juuren sijaan kerralla hiusjuuririvistönä. Tätä tapaa ei enää juurikaan käytetä, sillä tämä FUT-methodi jättää niskan alueelle arpia ja vie kerralla suuren osan hiusjuuria.

Irrotettujen hiusjuurten istutuksessa on käytetty viime vuosien aikana muutamia erilaisia tapoja. Kaikki nämä tavat ovat jatkoa FUE-methodille, koska FUE-methodissa hiusjuuret käsitellään aina yksi kerrallaan.

 1. Viilto tai pistokärki toimitapa: Hiusjuuren istuttamiseksi täytyy avata pieni kanaali. Tämä kanaali avataan joko pienellä terällä tai safiiriksi kutsutulla pistokärjellä. Klikatakaa saadaksenne lisätietoa…
 2. DHI toimitapa:Tässä toimitavassa ei avata kanaalia hiusjuurelle. Hiusjuuri istutetaan erikoiskynän avulla. Klikatakaa saadakenne lisätietoa…
 3. Robottinen toimitapa: Robottisia toimitapoja on olemassa useita, mutta kaikkein tunnetuin on ARTAS-merkkinen laite. ARTAS-robotilla hiustenistutus tapahtuu laitteella operoivan lääkärin ohjauksessa tehdyn suunnitelman mukaisesti irrotamalla hius ja siirtämällä hius istutettavaan paikkaan. Tämän methodin huonoin puoli on hiusjuurien siirron hitaus, jolloin vain vähäinenkin määrä jo nostaa toimenpiteen hintaa.

Kaikki näiden hiustenistutustekniikoiden ja methodien ulkopuoliset muut tekniikat tai methodit ovat näistä toimitavoista muokattuja toimenpiteitä, joiden nimiä on vain muutettu markkinointitarkoiteuksessa.

Sen jälkeen kun hiusjuurten siirto tarvittaville alueille on tehty on hiusten istutus valmis…

Mitä teidän tulee ottaa huomioon koskien paikkaa, jossa hiusten siirto tehdään?Hiusten siirto tulee ehdottomasti tehdä ammattitaitoisen kirurgin toimesta. Seuraavat asiat on tärkeää tietää:

Hiusten siirto on toimenpide, joka tulee aina toteuttaa ihotautilääkärin tai plastiikkakirurgin kontrollin alaisena.


Hiusten istutuspäätöstä tehdessänne teidän tulee tarkistaa onko hiusten istutuksen tekevässä paikassa lääkäriä. Minimoidaksenne riskit, tulee teidän teetättää toimenpide ammattitaitoisen lääkärin kontrollin alaisena ja hänen ammattilaitoisten hoitajiensa avustamana.

Lääketieteessä ei ole hiusten istutusasiantuntija nimikettä olemassa Turkissa eikä missään muussakaan maassa. Monilla klinikoilla itsensä hiusten istutusasiantuntijoiksi esittelevät henkilöt eivät ole lääkäreitä. He ovat joko sairaanhoitajia tai eivät omaa edes minkäänlaista lääketieteellistä koulutusta ollenkaan. Tästä syystä on tärkeä varmistaa että valitsette työhön lääkärin. Vaikka hiusten istutus tehdäänkin paikallispuudutuksella, liittyy toimenpiteeseen riski, että jokin menee pieleen ja operaatiosta voi jäädä teille pysyviä vauroita. Teidän tulee varmistua, että kyseessä on lääkäri, joka ei tee mitään mikä on riski terveydellenne ja toimii niin kun oikeasti tulee toimia.

Tila, jossa hiusten istutusoperaatio tehdään on tärkeä. Tilan tulee olla kansainvälisten hygieniastandardien mukaan steriili. Klinikka, sairaala tai terveyskeskus on ideaalein paikka, jossa hiusten istutus tulee tehdä.

Millainen on toipumisprosessi hiusten istutuksen jälkeen?

Hiusten istutus kestää toimenpiteenä noin 4-8 tunia.Toimenpiteen jälkeen alue, jolta hiusjuuret on otettu peitetään sidoksella. Sen jälkeen voitte mennä kotiin tai hotelliin.  Teidän tulee käyttää teille annettuja lääkkeitä ohjeiden mukaisesti.

Operaation jälkeen 1.  tai 2. päivänä niskan alueella oleva sidos poistetaan ja alue puhdistetaan. Puhdistuksen jälkeen teille kerrotaan selkeästi kuinka hiukset tulee pestä seuraavan 10 päivän aikana.  Hiusten pesu on lyhyesti seuraavanlainen:

Alueelle, jolle hiukset on istutettu tulee levittää kosteusvoidetta ja antaa sen vaikuttaa vähintään 45-60 minuuttia. Tämä voide pehmentää hiusten istutuksesta aiheutuneita kovettumia ja ravitsee hiusjuuria.   Sen jälkeen kosteusvoide puhdistetaan haalealla vedellä ilman painesuihkutusta. Voiteen jälkeen shampoolla pestään sekä luovutusalue että alue jolle on istutus tehty. Luovutusaluetta on hyvä hieroa pesun yhteydessä.  Istutettua aluetta pestään ensimmäiset 5-6 päivää ylös alas liikkein teille näytetyllä tavalla ja 6-7-8-9 ja 10 päivinä hieman enemmän oikean ja vasemman suuntaisesti.  Luovutusalueelle ensimmäisinä 4-5 päivänä levitettävä voide edistää alueen nopeaa paranemista. Kun 10. pesu on suoritettu, tulee kaikkien ihon kovettumien olla poistunut. Jos kovettumia ei ole puhdistettu pois, estää ne uusien hiusjuurten hengittämisen. Tästä syystä hiusten peseminen on yhtä tärkeää kuin itse hiusten istutustoimenpidekin.

Hiusten istuttamisen jälkeen ensimmäisten 1-3 päivän aikana istutetuista juurista noin 40-70% irtoaa.  Tätä kutsutaan hiusten shokki-irtoamiseksi. Shokki-irtoamisen jälkeen 4. kuukaudesta alkaen oikeat hiusjuurenne alkavat kasvaa. Hiukset kasvavat nopeasti 6-12 kuukauden kuluessa ja hiukset alkavat vahvistua. Yleensä 12. kuukauden jälkeen, joillakin vasta 18. jälkeen hiukset tuuheutuvat. Tässä ajassa hiusjuuret ovat alkaneet kasvaa kokonaisuudessaan.

Ihotautilääkäri Öykü Çelen

Lääkäri Öykü Çelen on hiuksiin ja ihon ongelmiin erikoistunut ihotautilääkäri eli dermatologi. Jo useiden vuosien ajan hiusten siirtoja tehnyt lääkäri suorittaa operaatiot omalla klinikallaan.  Operaatiot tehdään yhdessä asiantuntevan työryhmän kanssa uusinta teknologiaa käyttäen. Lääkäri Öykü Çelen on myös ISHRS jäsen ja on osallistunut useisiin kansallisiin sekä kansainvälisiin kongresseihin ja symposiumeihin jakaen tietotaitonsa.

Paras hiustensiirto klinikka Turkissa


Yksi Turkin korketasoisimmista klinikoista

400 neliömetrin suuruisessa historiallisessa talossa

Sisustettu italialaisella arkkitehtuurilla

Operointitilat ovat Euroopan standardien mukaan hygieniset ja erikoissisustetut

Tunnet olosi kotoisaksi ja koet olevasi tärkeä

Katsaus hiustensiirtoon

Anestesia

Paikallinen

Toimenpiteen kesto

4-8 tuntia

Liikunnan aloittaminen

4 viikkoa

Lopullinen tulos

12-18 kuukautta

Paluu Arkeen

2 päivää

Paluu työelämään

2 päivää

Yöpyminen sairaalassa

Ei tarvetta

Kivun taso ensimmäisten kolmen päivän aikana

0-1 **

*Vain informoivaan tarkoitukseen. Konsultoi lääkäriäsi tarkempaa diagnoosia ja hoitoa koskien.
**Kipuasteikko: Minimi: 0 Maksimi: 5

Ennen ja jälkeen kuvia joistakin potilaistamme, jotka tulivat Istanbuliin Turkkiin hiustensiirtoon ja joilla oli hieno kokemus.

Hiustensiirto Ennen ja Jälkeen

Todistukset

Hiustensiirto Turkissa Hinta

 • CLASSIC All Details Included
 • 1.790
 • Maksimaalinen graft FUE tekniikalla
 • Konsultaatio ja suunnittelu yhdessä lääkäri Çelenin kanssa (ISHRS jäsen)
 • MesoPRP
 • Lääkkeet, shampoo, kosteusvoide
 • 2 yötä luksushotellissa
 • VIP kuljetukset (lentokenttä-hotelli-klinikka )
 • Dr. Celens operationsrapport & Garanti certifikat
 • Lääkäri Çelenin lääkieteellinen lausunto & takuu
 • Yhden vuoden ajan seurantapalvelu & avustavan henkilökunnan palvelut
 • EXCLUSIVE All Details Included
 • 2.890
 • Maksimaalinen graft FUE tekniikalla käyttämällä safiiria
 • Konsultaatio ja suunnittelu yhdessä lääkäri Çelenin kanssa (ISHRS jäsen)
 • Kivuton puudutus
 • Regenera Activa (Pre-Op)
 • Lääkkeet, shampoo, kosteusvoide
 • 4 yötä luksushotellissa
 • VIP kuljetukset (lentokenttä-hotelli-klinikka )
 • Hiusten siirron jälkeinen tukisetti
 • (Shampoo&vaahto)
 • Lääkäri Çelenin lääkieteellinen lausunto & takuu
 • Yhden vuoden ajan seurantapalvelu & avustavan henkilökunnan palvelut
 • PREMIUM All Details Included
 • 2.190
 • Maksimaalinen graft FUE tekniikalla käyttämällä safiiria
 • Konsultaatio ja suunnittelu yhdessä lääkäri Çelenin kanssa (ISHRS jäsen)
 • Kivuton puudutus
 • MesoPRP
 • Lääkkeet, shampoo, kosteusvoide
 • 3 yötä luksushotellissa
 • VIP kuljetukset (lentokenttä-hotelli-klinikka )
 • Hiusten siirron jälkeinen tukisetti
 • (Shampoo&vaahto)
 • Lääkäri Çelenin lääkieteellinen lausunto & takuu
 • Yhden vuoden ajan seurantapalvelu & avustavan henkilökunnan palvelut
 • CLASSIC All Details Included
 • 2.490
 • DHI tekniikalla
 • Enintään 2500 siirrettä
 • Konsultaatio ja suunnittelu yhdessä lääkäri Çelenin kanssa (ISHRS jäsen)
 • MesoPRP
 • Lääkkeet, shampoo, kosteusvoide
 • 2 yötä luksushotellissa
 • VIP kuljetukset (lentokenttä-hotelli-klinikka )
 • Dr. Celens operationsrapport & Garanti certifikat
 • Lääkäri Çelenin lääkieteellinen lausunto & takuu
 • Yhden vuoden ajan seurantapalvelu & avustavan henkilökunnan palvelut
 • EXCLUSIVE All Details Included
 • 3.590
 • DHI tekniikalla
 • Enintään 2500 siirrettä
 • Konsultaatio ja suunnittelu yhdessä lääkäri Çelenin kanssa (ISHRS jäsen)
 • Regenera Activa (Pre-Op)
 • Kivuton puudutus
 • Lääkkeet, shampoo, kosteusvoide
 • Hiusten siirron jälkeinen tukisetti
  (Shampoo&vaahto)
 • 4 yötä luksushotellissa
 • VIP kuljetukset (lentokenttä-hotelli-klinikka )
 • Dr. Celens operationsrapport & Garanti certifikat
 • Lääkäri Çelenin lääkieteellinen lausunto & takuu
 • Yhden vuoden ajan seurantapalvelu & avustavan henkilökunnan palvelut
 • PREMIUM All Details Included
 • 4.490
 • DHI tekniikalla
 • Enintään 5000 siirrettä
 • Konsultaatio ja suunnittelu yhdessä lääkäri Çelenin kanssa (ISHRS jäsen)
 • Kivuton puudutus
 • MesoPRP
 • 2 päivän toiminta
 • Lääkkeet, shampoo, kosteusvoide
 • 3 yötä luksushotellissa
 • VIP kuljetukset (lentokenttä-hotelli-klinikka )
 • Dr. Celens operationsrapport & Garanti certifikat
 • Lääkäri Çelenin lääkieteellinen lausunto & takuu
 • Yhden vuoden ajan seurantapalvelu & avustavan henkilökunnan palvelut
 • CLASSIC All Details Included
 • 1.790
 • Maksimaalinen graft FUE tekniikalla
 • Konsultaatio ja suunnittelu yhdessä lääkäri Çelenin kanssa (ISHRS jäsen)
 • MesoPRP
 • Lääkkeet, shampoo, kosteusvoide
 • 2 yötä luksushotellissa
 • VIP kuljetukset (lentokenttä-hotelli-klinikka )
 • Dr. Celens operationsrapport & Garanti certifikat
 • Lääkäri Çelenin lääkieteellinen lausunto & takuu
 • Yhden vuoden ajan seurantapalvelu & avustavan henkilökunnan palvelut
 • EXCLUSIVE All Details Included
 • 2.890
 • Maksimaalinen graft FUE tekniikalla käyttämällä safiiria
 • Konsultaatio ja suunnittelu yhdessä lääkäri Çelenin kanssa (ISHRS jäsen)
 • Kivuton puudutus
 • Regenera Activa (Pre-Op)
 • Lääkkeet, shampoo, kosteusvoide
 • 4 yötä luksushotellissa
 • VIP kuljetukset (lentokenttä-hotelli-klinikka )
 • Hiusten siirron jälkeinen tukisetti
 • (Shampoo&vaahto)
 • Lääkäri Çelenin lääkieteellinen lausunto & takuu
 • Yhden vuoden ajan seurantapalvelu & avustavan henkilökunnan palvelut
 • PREMIUM All Details Included
 • 2.490
 • DHI-tekniikka
 • Enintään 2500 siirrettä
 • Konsultaatio ja suunnittelu yhdessä lääkäri Çelenin kanssa (ISHRS jäsen)
 • MesoPRP
 • Lääkkeet, shampoo, kosteusvoide
 • 3 yötä luksushotellissa
 • VIP kuljetukset (lentokenttä-hotelli-klinikka )
 • (Shampoo&vaahto)
 • Lääkäri Çelenin lääkieteellinen lausunto & takuu
 • Yhden vuoden ajan seurantapalvelu & avustavan henkilökunnan palvelut
 • REGENERA ACTIVA All Details Included
 • 1.490
 • Konsultaatio ja suunnittelu yhdessä lääkäri Çelenin kanssa (ISHRS jäsen)
 • Sekoitettu Dr. CELENin erikoiskoostumuksen kanssa
 • Lääkkeet, shampoo, kosteusvoide
 • Hiusten siirron jälkeinen tukisetti
 • (Shampoo&vaahto)
 • 2 yötä luksushotellissa
 • VIP kuljetukset (lentokenttä-hotelli-klinikka )
 • Dr. Celens operationsrapport & Garanti certifikat
 • Lääkäri Çelenin lääkieteellinen lausunto & takuu
 • Yhden vuoden ajan seurantapalvelu & avustavan henkilökunnan palvelut
 • FUE All Details Included
 • 2.890
 • Maksimaalinen graft FUE tekniikalla käyttämällä safiiria
 • Konsultaatio ja suunnittelu yhdessä lääkäri Çelenin kanssa (ISHRS jäsen)
 • Kivuton puudutus
 • Regenera Activa (Pre-Op)
 • Lääkkeet, shampoo, kosteusvoide
 • 4 yötä luksushotellissa
 • VIP kuljetukset (lentokenttä-hotelli-klinikka )
 • Hiusten siirron jälkeinen tukisetti
 • (Shampoo&vaahto)
 • Lääkäri Çelenin lääkieteellinen lausunto & takuu
 • Yhden vuoden ajan seurantapalvelu & avustavan henkilökunnan palvelut
 • DHI All Details Included
 • 3.590
 • DHI-tekniikka
 • Enintään 2500 siirrettä
 • Konsultaatio ja suunnittelu yhdessä lääkäri Çelenin kanssa (ISHRS jäsen)
 • Kivuton puudutus
 • Regenera Activa (Pre-Op)
 • Lääkkeet, shampoo, kosteusvoide
 • 4 yötä luksushotellissa
 • VIP kuljetukset (lentokenttä-hotelli-klinikka )
 • Hiusten siirron jälkeinen tukisetti
 • (Shampoo&vaahto)
 • Lääkäri Çelenin lääkieteellinen lausunto & takuu
 • Yhden vuoden ajan seurantapalvelu & avustavan henkilökunnan palvelut
Älä laiminlyö terveyttäsi, löydä uusi itsesi!

Ota yhteyttä nyt!

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.