PLASTIIKKAKIRURGIA TURKISSA

Älä tuhlaa aikaasi,
löydä uusi itsesi…

Plastikkirurgi i Turkiet

Plastiikkakirurgia Turkissa

TravelMEDI: na teemme plastiikkakirurgian täysimittaisissa sairaaloissa Turkin parhaiden kirurgien kanssa. Niille, jotka eivät ole tyytyväisiä rintojen kokoon tai muotoon ja haluavat esteettisesti paremman ulkonäön, tarjoamme rintaleikkauksia, kuten rintojen suurentamista, rintojen kohotusta, rintojen pienentämistä ja gynekomastiaa (miesten rintojen kehitys).

Jopa niille, joilla on vaikeuksia hengittää onnettomuuden takia tai jotka haluavat paremman muotoisen nenän, teemme rhinoplasty-leikkauksen (tunnetaan myös nimellä nenän leikkaus). Näiden leikkausten lisäksi teemme myös kasvojenkohotuksia ja silmäluomileikkauksia (tunnetaan myös nimellä Blepharoplasty) niille, jotka haluavat nuoremman ilmeen ilman ryppyjä ja notkoksia. Kasvien ja rintojen lisäksi tarjoamme myös vatsaonteloa (vatsa muovia) ja maljakoita rasvaimu ylimääräisen kehon rasvan poistamiseksi ja Brasilian Butt Lift (Rasvansiirto pakaroihin) saadaksesi seksikkäämmät ja pyöreämmät pakarat.

Yksi TravelMEDI: n erityispiirteistä on se, että voimme suorittaa yhdistettyjä plastiikkaleikkauksia Turkin parhaiden kirurgien tiimimme ansiosta. Tällä tavoin potilaat voivat ratkaista useamman kuin yhden ongelman, ja mikä tärkeintä, se tarjoaa suuren kustannusetun. On mahdollista suorittaa esimerkiksi rhinoplasty ja rintojen suurentaminen yhdessä tai myös hiustensiirto.

Turkista on tullut yksi suosituimmista maista erittäin kokeneiden kirurgien ja hyvin varustettujen sairaaloiden ansiosta. Joka vuosi satoja tuhansia kansainvälisiä potilaita saapuu Turkkiin käymään plastiikkakirurgiassa. Lisäksi on hyvä saada unelmakehosi plastiikkakirurgialla ja myös mahdollisuus vierailla Turkissa sijaitsevissa kauniissa turistikohteissa, kuten Capadoccia, Bodrum, Antalya.

Plastiikkakirurgian hinnat Turkissa

Nenän leikkaus

Rintojen Suurennus

Rasvaimu (Vaser)

Hiustensiirto

Gynecomastia (Miesten rintaleikkauksen)

Abdominoplastia (vatsan kiristysleikkaus)

Brazillian Butt lift (Rasvansiirto pakaroihin tai Pakaraimplantit)

Silmäluomileikkauksen

Kasvojen kohotus

Todistukset
Jotkut niistä, jotka ovat halunneet, että heidän elämässään on uusi alku käymällä plastiikkakirurgiassa Istanbulissa.

Itsensä Löytäneet

Älä laiminlyö terveyttäsi, löydä uusi itsesi!

Ota yhteyttä nyt!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.