RINTOJEN SUURENTAMINEN TURKISSA

Älä tuhlaa aikaasi,
löydä uusi itsesi…

Bröstförstoring i Turkiet

Rintojen Suurentaminen Turkissa

Rintojen suurennusleikkaus on naisten kauneusoperaatioiden listalla ensimmäisellä sijalla. Rinnat muodostavat oleellisen muodon naisvartalolle. Vaikka rintojen varsinainen merkitys onkin imettäminen ovat rinnat samalla myös merkittävä osa naisen kauneutta ja ulkomuotoa.

Rintojen suurennusoperaatioita tehdään paljon myös Suomessa useiden lääkäreiden toimesta. Valitettavasti monissa ei kaupungeissa kuten Helsinki, Tampere, Turku, Espoo tehtävien operaatioiden ja klinikoiden, lääkäreiden tai sairaaloiden maksut ovat liian korkeita monelle naiselle. Nainen, joka ei ole tyytyväinen rintoihinsa, voi kokea olevansa puutteellinen.

Tämä voi heikentää itsetuntoa. Tällaisessa tilanteessa useat naiset lähtevätkin rintojen suurennusleikkaukseen Suomesta pois, muihin maihin. Turkki on vain 3,5 tunnin matkan päässä Suomesta ja siksi useat naiset valitsevatkin maakseen Turkin, jossa kokevat olevansa fyysisesti turvassa.

Bröstförstoring i Turkiet İstanbul
Kuinka rintojen suurennus tehdään?

Monille itsensä pienirintaiseksi kokeville naisille tehdään rintaleikkaus, jolla korjataan naisvartalon suhde vertaamalla rintojen ympärystä lantion ympärykseen. Rintojen suurennuslaikkauksissa kaksi yleisintä tapaa ovat:

Rintojen suurennus rasvansiirrolla

Rasvan siirtäminen rintoihin injektiolla on vaihtoehtoinen tapa suurentaa rintoja sellaisille potilaille, jotka eivät halua silikoniproteeseja. Rasvan siirrolla tehtävää rintojen suurennusta varten tulee potilaalla olla omassa vartalossaan ylimääräistä rasvakudosta, jota rintoihin siirretään. Leikkaus tapahtuu niin, että potilaalta otetaan omaa rasvaa rasvaimun avulla vatsan seudulta ja rasva siirretään rintoihin injektoimalla. Siirtämällä rasvaa injektiolla rintoihin, saadaan rintojen alueelle siirretyistä rasvakantasoluista keskimäärin noin 40-50% pysymään rinnoissa. Tällä tekniikalla on mahdollista saada rintoihin muodostettua keskimäärin noin yhden koon suurennus.

Rintojen suurennus implantilla (rintaimplantit)

Rintojen suurennus tehdään erityisvalmisteisilla silikoni-implanteilla. Silikoni on kemikaalinen materiaali, joka ei aiheuta juurikaan haittaa ihmisen vartaloon tai luontoon ja sitä käytetään paljon tänä päivänä lääketieteessä ja päivittäisessä elämässä. Silikonia löytyy kolmessa eri muodossa; kiinteänä, geelinä ja nesteenä. Haitallisena tunnettu muoto silikonista on nestemäinen muoto, jonka käyttö injektioissa kiellettiin vuonna 1996. Rintojen suurennuksessa käytettävät proteesit on valmistettu valmistajayrityksen kautta niin että niitä on mahdollista käyttää turvallisesti koko elämän ajan. Maailmassa kaikkein käytetyimmät silikoniproteesimerkit ovat Mentor, Motiva, Mc Ghan, ja Natrella. Jokaisella silikonimerkillä on omat erityispiirteensä. Me olemme valinneet pääasiallisesti käyttöömme merkit Motiva ja Mentor, joita suosimme. Nämä merkit antavat  takuusertifikaatit operaation jälkeen. Kun teette päätöstä rintojen suurennuksesta, terveytenne kannalta on tärkeää tietää, mitä merkkiä käytetään ja mikä merkki antaa takuun operaation jälkeen.

Rintojen suurennukseen käytettävissä ja myös rintasilikoneina tunnetuissa rintaproteeseissa on eroavaisuuksia muodossa (pisara eli anatominen, pyöreä ja epäsymmetrinen), sisällössä (silikoni tai fysiologinen seerumi eli suolaliuos) sekä pinnassa (karhea, sileä, silkkinen). Siihen millainen prosteesi valitaan vaikuttaa henkilön odotukset, millaisen rinnan muodon hän vartaloonsa haluaa sekä lääkärin näkemys ja suositukset.

Toipuminen rintaimplantti leikkauksen jälkeen

Rintaimplanttileikkaus kestää keskimäärin 1-2 tuntia. Potilas pääsee kotiin leikkauspäivänä tai leikkausta seuraavana päivänä. Ensimmäiset kaksi päivää tulee viettää levossa. Tässä vaiheessa riippuen rintaproteesin asetuksesta lihaksen eteen tai taakse, voi ilmetä siihen liittyviä erilaisia tuntemuksia. Kipua ei juurikaan ilmene, mutta paineen tunnetta voi tuntua muutaman päivän ajan. Ensimmäisen parin päivän ajan voi ilmetä turvotusta, mutta kolmantena päivänä se alkaa laskea. Kutsumme tätä rinnankorjausleikkausta seuraavaksi turvotukseksi. Proteeseissa, jotka asetetaan lihaksen taakse, lisääntyy kipu kättä liikutettaessa. Tämä tilanne rajoittuu ensimmäisiin päiviin. Ensimmäisen kahden päivän aikana lisääntyvä rinnankorjausleikkausta seuraava turvotus (ödeema) alkaa laskea kolmantena päivänä ja käsivarren ja vartalon olo helpottuu. Leikkausta seuraavana päivänä jätetään vain silikonin leikkauskohtaan haavateippiä. Muuta hoitoa ei tarvita. Voitte pukea suoraan urheiluliivit päällenne. Kolmantena päivänä voitte käydä suihkussa poistamatta haavateippiä. – Leikkausta seuraavan kuukauden ajan käytettävät urheiluliivit tukevat rinnan asettumista muotoon. Potilas voi palata töihin 3-4 päivän kuluessa leikkauksesta. Kolmen viikon kuluessa leikkauksesta proteesi asettuu paikalleen ja rinta alkaa toimia normaaliin tapaan. Potilaan on hyvä pidättäytyä kahden kuukauden ajan rankasta urheilusta (hyppiminen-juokseminen).

Katsaus Rintojen Suurentamiseen

Anestesia

Kenraali

Menettelyn kesto

2-3 Tuntia

Liikunnan aloittaminen

3-4 Viikkoa

Lopullinen Tulos

8-12 Kuukautta

Paluu Arkeen

4 Päivää

Paluu Työelämään

1 Viikko

Yöpyminen sairaalassa

1 Yö

Kivun taso ensimmäisten kolmen päivän aikana

0-1 **

*Vain informoivaan tarkoitukseen. Konsultoi lääkäriäsi tarkempaa diagnoosia ja hoitoa koskien.
**Kipuasteikko: Minimi: 0 Maksimi: 5

Lääketieteellinen Koordinaattori

Perustajana oleva ihotautilääkäri tohtori Oyku Celen on lääketieteellinen koordinaattorimme ja järjestää hoidot erityisesti arvioimalla potilaan tilaa ja tapausta.

Sairaala

TravelMEDI huolehtii että sairaala on JCI-valtuutettu tekemään operaatiot ja omaa kansainväliset laatustandardit sekä operaatiossa tarvittavat korkeatasoiset teknologiset laitteistot.

Hotelli

Hotellimme AC Macka by Marriott täyttää korketasoiset standardit ja sillä on 4* luokitus. Hotelli sijaitsee kaupungin keskustassa kävelyetäisyydellä alueista kuten Taksim, Nişantaşı ja Beşiktaş.

Ennen ja jälkeen kuvia joistakin potilaistamme, jotka tulivat Istanbulin Turkkiin rintojen suurennusleikkaukseensa ja joilla oli hieno kokemus.

Rintojen Suurennus Ennen ja Jälkeen

Todistukset

Rintojen Suurennus Hinta Turkissa

Älä laiminlyö terveyttäsi, löydä uusi itsesi!

Ota yhteyttä nyt!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.