MTQUA TravelMEDI
MTQUA
CERTIFIED
First & Only in Turkey
MTQUA TravelMEDI
MTQUA CERTIFIED

First and only

Medical Company

in Turkey

Älä laiminlyö terveyttäsi, Löydä uusi itsesi!

Rintojen Suurentaminen

Turkissa


  • Yli 15 vuoden kokemus ammattitaidosta
  • JCI:n akkreditoimat korkean tason sairaalat
  • All inclusive paketti edulliseen hintaan
Ilmainen Konsultointi

Your Name(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Rintojen Suurentaminen Turkissa

Rintojen suurennusleikkaus on naisten kauneusoperaatioiden listalla ensimmäisellä sijalla. Rinnat muodostavat oleellisen muodon naisvartalolle. Vaikka rintojen varsinainen merkitys onkin imettäminen ovat rinnat samalla myös merkittävä osa naisen kauneutta ja ulkomuotoa.

Rintojen suurennusoperaatioita tehdään paljon myös Suomessa useiden lääkäreiden toimesta. Valitettavasti monissa ei kaupungeissa kuten Helsinki, Tampere, Turku, Espoo tehtävien operaatioiden ja klinikoiden, lääkäreiden tai sairaaloiden maksut ovat liian korkeita monelle naiselle. Nainen, joka ei ole tyytyväinen rintoihinsa, voi kokea olevansa puutteellinen.

Tämä voi heikentää itsetuntoa. Tällaisessa tilanteessa useat naiset lähtevätkin rintojen suurennusleikkaukseen Suomesta pois, muihin maihin. Turkki on vain 3,5 tunnin matkan päässä Suomesta ja siksi useat naiset valitsevatkin maakseen Turkin, jossa kokevat olevansa fyysisesti turvassa.

Rintojen suurennusleikkauksen yksityiskohdat, leikkausprosessi, yleisimmät kysymykset rintojen suurenemisesta. Rintojen lisäysten hintavertailutaulukko Turkin ja Suomen, Euroopan ja Iso-Britannian välillä

Rintojen suurennus suoritetaan rasvainjektiolla tai silikoni-implanteilla. Voit valita silikonikoon ja -muodon, jos teet rintojen suurennuksen silikoniproteesilla.

Rintojen Suurennuksen Yksityiskohdat


Anestesia

Kenraali

Menettelyn Kesto

2-3 Tuntia

Yöpyminen Sairaalassa

1 Yö

Lopullinen Tulos

8-12 Kuukautta

Paluu Arkeen

4 Päivää

Paluu Työelämään

1 Viikko

Liikunnan Aloittaminen

3-4 Viikkoa

Kivun taso ensimmäisten kolmen päivän aikana

0-1 *

*Kipuasteikko: Minimi: 0 Maksimi: 5

Kuinka rintojen suurennus tehdään?

Monille itsensä pienirintaiseksi kokeville naisille tehdään rintaleikkaus, jolla korjataan naisvartalon suhde vertaamalla rintojen ympärystä lantion ympärykseen. Rintojen suurennuslaikkauksissa kaksi yleisintä tapaa ovat:

Rintojen suurennus rasvansiirrolla

Rasvan siirtäminen rintoihin injektiolla on vaihtoehtoinen tapa suurentaa rintoja sellaisille potilaille, jotka eivät halua silikoniproteeseja. Rasvan siirrolla tehtävää rintojen suurennusta varten tulee potilaalla olla omassa vartalossaan ylimääräistä rasvakudosta, jota rintoihin siirretään. Leikkaus tapahtuu niin, että potilaalta otetaan omaa rasvaa rasvaimun avulla vatsan seudulta ja rasva siirretään rintoihin injektoimalla. Siirtämällä rasvaa injektiolla rintoihin, saadaan rintojen alueelle siirretyistä rasvakantasoluista keskimäärin noin 40-50% pysymään rinnoissa. Tällä tekniikalla on mahdollista saada rintoihin muodostettua keskimäärin noin yhden koon suurennus.

Rintojen suurennus implantilla (rintaimplantit)

Rintojen suurennus tehdään erityisvalmisteisilla silikoni-implanteilla. Silikoni on kemikaalinen materiaali, joka ei aiheuta juurikaan haittaa ihmisen vartaloon tai luontoon ja sitä käytetään paljon tänä päivänä lääketieteessä ja päivittäisessä elämässä. Silikonia löytyy kolmessa eri muodossa; kiinteänä, geelinä ja nesteenä. Haitallisena tunnettu muoto silikonista on nestemäinen muoto, jonka käyttö injektioissa kiellettiin vuonna 1996. Rintojen suurennuksessa käytettävät proteesit on valmistettu valmistajayrityksen kautta niin että niitä on mahdollista käyttää turvallisesti koko elämän ajan. Maailmassa kaikkein käytetyimmät silikoniproteesimerkit ovat Mentor, Motiva, Mc Ghan, ja Natrella. Jokaisella silikonimerkillä on omat erityispiirteensä. Me olemme valinneet pääasiallisesti käyttöömme merkit Motiva ja Mentor, joita suosimme. Nämä merkit antavat takuusertifikaatit operaation jälkeen. Kun teette päätöstä rintojen suurennuksesta, terveytenne kannalta on tärkeää tietää, mitä merkkiä käytetään ja mikä merkki antaa takuun operaation jälkeen.

Rintojen suurennukseen käytettävissä ja myös rintasilikoneina tunnetuissa rintaproteeseissa on eroavaisuuksia muodossa (pisara eli anatominen, pyöreä ja epäsymmetrinen), sisällössä (silikoni tai fysiologinen seerumi eli suolaliuos) sekä pinnassa (karhea, sileä, silkkinen). Siihen millainen prosteesi valitaan vaikuttaa henkilön odotukset, millaisen rinnan muodon hän vartaloonsa haluaa sekä lääkärin näkemys ja suositukset.

Toipuminen rintaimplantti leikkauksen jälkeen

Rintaimplanttileikkaus kestää keskimäärin 1-2 tuntia. Potilas pääsee kotiin leikkauspäivänä tai leikkausta seuraavana päivänä. Ensimmäiset kaksi päivää tulee viettää levossa. Tässä vaiheessa riippuen rintaproteesin asetuksesta lihaksen eteen tai taakse, voi ilmetä siihen liittyviä erilaisia tuntemuksia. Kipua ei juurikaan ilmene, mutta paineen tunnetta voi tuntua muutaman päivän ajan. Ensimmäisen parin päivän ajan voi ilmetä turvotusta, mutta kolmantena päivänä se alkaa laskea. Kutsumme tätä rinnankorjausleikkausta seuraavaksi turvotukseksi. Proteeseissa, jotka asetetaan lihaksen taakse, lisääntyy kipu kättä liikutettaessa. Tämä tilanne rajoittuu ensimmäisiin päiviin. Ensimmäisen kahden päivän aikana lisääntyvä rinnankorjausleikkausta seuraava turvotus (ödeema) alkaa laskea kolmantena päivänä ja käsivarren ja vartalon olo helpottuu. Leikkausta seuraavana päivänä jätetään vain silikonin leikkauskohtaan haavateippiä. Muuta hoitoa ei tarvita. Voitte pukea suoraan urheiluliivit päällenne. Kolmantena päivänä voitte käydä suihkussa poistamatta haavateippiä. – Leikkausta seuraavan kuukauden ajan käytettävät urheiluliivit tukevat rinnan asettumista muotoon. Potilas voi palata töihin 3-4 päivän kuluessa leikkauksesta. Kolmen viikon kuluessa leikkauksesta proteesi asettuu paikalleen ja rinta alkaa toimia normaaliin tapaan. Potilaan on hyvä pidättäytyä kahden kuukauden ajan rankasta urheilusta (hyppiminen-juokseminen).

dr oyku celen lp

Lääketieteellinen Koordinaattori

Perustajana oleva ihotautilääkäri tohtori Oyku Celen on lääketieteellinen koordinaattorimme ja järjestää hoidot erityisesti arvioimalla potilaan tilaa ja tapausta.

Kolan

Sairaala

TravelMEDI huolehtii että sairaala on JCI-valtuutettu tekemään operaatiot ja omaa kansainväliset laatustandardit sekä operaatiossa tarvittavat korkeatasoiset teknologiset laitteistot.

AC Macka

Hotelli

Majoitamme sinut korkealaatuisissa, ylellisissä hotelleissa Istanbulin keskeisillä alueilla, jotka ovat lähellä lääketieteellisiä tilojamme ja myös kaikkia matkailukohteita.

Todistukset

TravelMEDI MTQUA certificate - First medical tourism company in Turkey
JCI certificate - JCI certificated hospitals in Turkey
TravelMEDI TURSAB certificate - TURSAB certificated medical tourism company in Turkey
TAOM certificate - TAOM certificated hospitals in Turkey
TPRECD certificate - TPRECD certificated hospitals in Turkey
TPRECD certificate - TPRECD certificated hospitals in Turkey

Rintojen Suurentaminen Turkissa Ennen Jälkeen

Jotkut niistä, jotka ovat halunneet TravelMEDI:n saada uuden alun elämälleen käymällä rintojen suurennusleikkauksella Istanbulissa, Turkissa.

Berat is one of our patient coordinator

Potilaskoordinaattori

Berat

Kysy Nyt!

Yksi potilaskoordinaattoristamme vastaa vilpittömästi kaikkiin kysymyksiin, joita haluat kysyä rintojen suurennuksesta Turkissa. Rintojen suurennus Turkissa yksityiskohdat, hinta, arvostelut muilta potilailta, jotka tekivät rintojen suurennusleikkauksen Turkissa ennen ja jälkeen ja tulokset. Älä epäröi kysyä kaikkea, mitä haluat tietää rintojen suurennusleikkauksesta.

Rintojen Suurentaminen Turkissa Video Testimony

Useimmat klinikat väittävät olevansa Istanbulin paras klinikka ja laittavat verkkosivuilleen joitain arvosteluja ei-luotettavilta verkkosivustoilta, jotka ovat trustpilot- tai reddit-sivustoja, mutta nämä arvostelut ovat kirjoittaneet robotit, jotka eivät ole ihmisen. Tarjoamme todellisia videokertomuksia potilailtamme, jotka ovat tehneet rintojen suurentamisen.

Jotkut syyt siihen, miksi potilaat ovat tyytyväisiä rintojen suurennukseen Turkissa:

JCI:n akkreditoitu sairaala, joka on varustettu korkealla teknologialla Hygieeniset, tilavat, EU-standardien mukaiset leikkaussalit Majoitus ylellisessä hotellissa Istanbulin keskustassa VIP-palvelut (kuljetus, majoitus, apu) ja nerokkaat henkilöt Tunnet olosi todella erityiseksi, melkein kuin olisit kotona
Todistettujen Potilaiden Todistus

Rintojen Suurentaminen Turkissa Arvostelut

Arvostelut potilaistamme, jotka pitävät TravelMEDIä rintojen suurennusleikkauksessa noin maailman ja heidän rintojen suurentamiskokemuksensa Turkissa.

12.000 Onnelliset potilaat
30 Eri maat
25 Terveydenhuollon ammattilaiset

Rintojen suurennuksen Hinta Turkissa

Rintojen suurennusleikkauksen hinta Turkissa riippuen eri tekijöistä. Kuten rintojen suurennusleikkaustekniikka (rintojen suurentaminen rasvansiirrolla tai silikoniproteesilla), jos rintojen suurentaminen suoritetaan silikoni-implantilla kuin silikonimerkki, kuten mentori, motiva, rintojen suurennusleikkauksen suorittavan lääkärin kokemus, ja sairaalan laitteet. Alla olevasta taulukosta näet Turkin ja muiden maiden (USA, Kanada, Iso-Britannia, Suomi, Espanja, Puola, Meksiko) välisen rintojen suurennuksen hintavertailun.

MaaRintojen suurennuksen hinta
Turkki€2800 - €4200
Yhdysvallat€8500 - €14500
Yhdistynyt kuningaskunta€7500 - €10500
Tšekin tasavalta€3500 - €8000
Puola€3700 - €6500
Meksiko€3750 - €6600
Suomi€6500 - €9600
Rintojen suurennuksen hintavertailutaulukko Turkin ja USA:n välillä, Iso-Britannia, Suomi

Kuten näkyy hintavertailutaulukossa rintojen suurennusleikkauksen hinta Turkissa alkaen 2800€ ja se on 60% edullisempi verrattuna USA:n, Suomen ja Euroopan hintoihin. plastiikkakirurgian hinta vuonna Turkki on alhaisempi kuin Suomessa, USA:ssa ja Euroopassa, mutta alhaiset käyttökustannukset eivät tarkoita, että sairaanhoidon laatu olisi heikko. Tästä syystä rintojen suurennus on yksi suosituimmista leikkauksista Turkissa ja lähes 40 000 rintaimplanttileikkausta tehdään vuodessa.

Tärkeimmät syyt, miksi potilaat valitsevat Turkin rintojen suurennusleikkaukseen:

  • All Inclusive -paketin hinta: Tärkein kriteeri, jota rintaleikkaukseen haluavat ihmiset etsivät ja haluavat hinnan suhteen, on selkeys. Turkilla on hintaetu Eurooppaan, Suomeen tai Isoon-Britanniaan verrattuna laadukkaalla hoidolla, majoituksella, kuljetuspalveluilla ja all inclusive -hinnalla. TravelMEDI:nä haluamme muistuttaa, että rintojen suurennusleikkauksessa hoitokulut (kuten kirurgin maksu, lääkemaksu, laitemaksut, sairaalamaksu, testimaksu), majoitusmaksu, siirtomaksut sairaalan ja hotellin välillä tai Lentokenttä ja hotelli sisältyvät toiminnan hintaan.
  • Korkean tason terveydenhuoltojärjestelmä: Turkki oli yksi harvoista maista, jonka terveydenhuoltojärjestelmä ei kokenut kriisiä edes pandemian aikana, koska siellä on laajamittaisia ja järjestelmällisiä terveydenhuoltolaitoksia (sairaaloita) , kokeneiden lääkäreiden, yksityisten klinikoiden, hyvin varustettujen sairaanhoitajien ja avustajien määrä). TravelMEDI:nä tarjoamme potilaillemme maksimaalista terveyspalvelua edullisimmilla hinnoilla yhteistyössä kokeneiden erikoislääkäreiden ja hyvin varustettujen sairaaloiden kanssa.
Älä laiminlyö terveyttäsi, löydä uusi itsesi! Ota yhteyttä nyt!

Your Name(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.