MTQUA TravelMEDI
MTQUA
CERTIFIED
First & Only in Turkey
MTQUA TravelMEDI
MTQUA CERTIFIED

First and only

Medical Company

in Turkey

Älä laiminlyö terveyttäsi, Löydä uusi itsesi!

Hammashoidot

Turkissa


  • Yli 15 vuoden kokemus ammattitaidosta
  • JCI:n akkreditoimat korkean tason sairaalat
  • All inclusive paketti edulliseen hintaan
Ilmainen Konsultointi

Your Name(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Hammashoidot Turkissa

Hammashoito on yksi eniten suoritetuista hoidoista Turkissa, ja Istanbulissa on ihanteellinen hammasklinikka ja hammaslääkärit ihmisille, jotka haluavat saada luonnollisen hampaiden ulkonäön sekä esteettisesti että terveydellisesti. Hammashoito sisältää hampaiden lisäksi myös suun ja leuan rakenteen. TravelMEDI:nä määritämme sopivimman hoitomenetelmän suullesi ja leuallesi pätevän ja erittäin varusteltujen hammaslääkäritiimimme kanssa ja suoritamme luonnollisia toimintojasi, kuten hymyilemisen, puhumisen, syömisen. aiheuttamatta häiriötä.

Hampaita hoitamalla saat terveen suun rakenteen, mutta saat myös erittäin tyylikkään ulkonäön esteettisillä toimenpiteillä. Esimerkiksi zirkoniumoksidi- tai posliiniviiluilla hymysi voi olla aivan kuin Hollywood-tähdet.

TravelMEDI:nä tutkimme ensin tomografian määrittääksemme tarkimman hoidon potilailtamme, jotka tulevat eri maista hammashoitoon, ja sen seurauksena tarjoamme ihanteellisimmat hoitomenetelmät. Tarjoamme pakettipalveluna monia hoitomenetelmiä, kuten juurihoitoa, korkealaatuisia implanttimerkkejä, viilutyyppejä, hampaiden valkaisua ja puhdistusta sekä komposiittitäytöstä.

Hammashoitojen Hinnat Turkissa

Hammashoitojen kustannukset Turkissa vaihtelevat leikkauksen tekniikan, lääkärin kokemuksen ja sairaalan kapasiteetin mukaan. Ymmärrämme, että jotkut Amerikasta, Kanadasta, Isosta-Britanniasta ja Euroopasta tulevat ihmiset, jotka haluavat hammasleikkaukseen Turkissa, jättävät huomioimatta tärkeitä kriteerejä, kuten lääkärin kokemuksen ja asiantuntemuksen sekä sairaalan laitteet saadakseen hintaedun. "Kallis leikkaus" ei tietenkään aina tarkoita "korkealaatuista leikkausta", mutta tärkein seikka, johon sinun tulee kiinnittää huomiota, on se, että sinun ei pidä tehdä tutkimusta vain "hintalähtöisesti".

Hammasleikkausten hinnat Turkissa ovat vähintään 60 % edullisempia kuin Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa ja useimmissa Euroopan maissa (kuten Italia, Espanja, Irlanti, Alankomaat, Tanska, Belgia, Saksa, Ruotsi, Suomi). Tästä huolimatta, vaikka olisikin saman kokemuksen omaava lääkäri ja sairaala, jolla on sama laatutaso, leikkauksessa käytetyt tekniikat, käytettyjen materiaalien laatu, leikkauksen aikana tai sen jälkeen käytettävä lääke, jopa laitteet, esim. siteet, tyynyt vaikuttavat paketin hintaan.

Alla olevasta luettelosta näet Turkin suosituimmat hammasleikkaukset (kuten all-on-4, hammasimplantti, hammaskruunu, hammaslaminaattiviilu) ja keskimääräiset hintaluokat.

Suosituimmat Hammashoidot Maksavat Turkissa

Hammasimplanttien hinta Turkissa

Hammasimplanttien hinta Turkissa

400 / implanttia kohti

Hammaskruunun hinta Turkissa

Hammaskruunun hinta Turkissa

400 / kruunua kohden

All on 4 hammasimplantit hinta Turkissa

All on 4 hammasimplantit hinta Turkissa

1.750 - 2.700

Hammasviilun (Laminaattiviilujen) hinta Turkissa

Hammasviilun (Laminaattiviilujen) hinta Turkissa

300 / per veneer

Hampaiden valkaisun hinta Turkissa

Hampaiden valkaisun hinta Turkissa

200

Todistukset

TravelMEDI MTQUA certificate - First medical tourism company in Turkey
JCI certificate - JCI certificated hospitals in Turkey
TravelMEDI TURSAB certificate - TURSAB certificated medical tourism company in Turkey
TAOM certificate - TAOM certificated hospitals in Turkey
TPRECD certificate - TPRECD certificated hospitals in Turkey
TPRECD certificate - TPRECD certificated hospitals in Turkey

Hammashoitojen hintavertailu Turkin ja Yhdysvaltojen, Iso-Britannian ja Suomen välillä

Kaikki alla olevassa taulukossa näkyvät hammashoitojen kustannukset ovat keskimääräisiä kustannuksia, ja kuten edellä mainittiin, hintaan vaikuttaa monia tekijöitä. Esimerkiksi linssien tyyppi, laserlaite ja niiden välillä on hintaero. Nämä kirurgiset tyypit ja linssit eivät ole potilaan omien mieltymysten mukaisia, vaan käytetään lääkärin sopivaksi katsomaa tekniikkaa. Siksi TravelMEDI:nä tarjoamme ilmaista konsultaatiota meille hakeville potilaillemme, määritämme sopivimman hoidon ja tekniikan sekä tarjoamme edullisimman terveydenhuoltopalvelun.

HoitoKeskihinta TurkissaKeskihinta Yhdysvalloissa (€)Keskihinta Yhdistyneessä Kuningaskunnassa (€)Keskihinta Suomessa (€)
Hammasimplantit€400 implanttia kohti€1200 implanttia kohti€1500 implanttia kohti€950 implanttia kohti
Hammaskruunu€400 kruunua kohden€1200 kruunua kohden€1500 kruunua kohden€950 kruunua kohden
All-on-4 Hammasimplantit€1750 - €2700€4750 - €8000€6500 - €9000€5000 - €8000
Hammasviilu / Laminaattiviilu€300 per viilu€900 per viilu€1100 per viilu€1000 per viilu
Hampaiden valkaisu€200€600€900€900
Hammashoitojen kustannusten vertailutaulukko Turkin ja USA:n välillä, Iso-Britannia, Suomi
Berat is one of our patient coordinator

Potilaskoordinaattori

Berat

Kysy Nyt!

Yksi potilaskoordinaattoristamme vastaa vilpittömästi kaikkiin kysymyksiin, joita haluat kysyä aiheesta Hammashoidot Turkissa. Hammashoidot Turkissa tiedot, kustannukset, muiden Turkissa hammasleikkauksen suorittaneiden potilaiden arvostelut ja tulokset. Älä epäröi kysyä kaikkea mitä haluat tietää hammasklinikoista ja lääkäreistä Turkissa.

Hammashoidot Turkissa Ennen Jälkeen

Jotkut niistä, jotka ovat halunneet TravelMEDI:n saada uuden alun elämälleen käymällä hammashoidolla Istanbulissa, Turkissa.

12.000 Onnelliset potilaat
30 Eri maat
25 Terveydenhuollon ammattilaiset
Todistettujen Potilaiden Todistus

Hammashoidot Turkissa Arvostelut

Arvostelut potilaistamme, jotka haluavat TravelMEDIä hammashoitoihin Turkissa ympäri maailmaa, ja heidän hammashoitokokemuksestaan.

Älä laiminlyö terveyttäsi, löydä uusi itsesi! Ota yhteyttä nyt!

Your Name(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.