MTQUA TravelMEDI
MTQUA
CERTIFIED
First & Only in Turkey
MTQUA TravelMEDI
MTQUA CERTIFIED

First and only

Medical Company

in Turkey

Älä laiminlyö terveyttäsi, Löydä uusi itsesi!

Parransiirto

Turkissa


 • Yli 15 vuoden kokemus ammattitaidosta
 • JCI:n akkreditoimat korkean tason sairaalat
 • All inclusive paketti edulliseen hintaan
Ilmainen Konsultointi

Your Name(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Parransiirto Turkissa

Parran istutus toimenpide on aivan samantapainen kuin hiustenkin istustus. Aivan kuten hiusten istutuksessakin luovutusalueelta otetut hiusjuuret istutetaan parran tai viiksien alueelle. Myös parran istutuksessa käytetään viime vuosina käytettyä FUE- tekniikkaa, jossa hiusjuuret otetaan yksi kerrallaan. Ensisijaisesti käytetään kahden korvan väliin jäävän niska-alueen eli occioital area nimellä kustutun alueen hiusjuuria. Koska hiusjuuret ja parran tuppi muistuttavat paljon toisiaan, käytetään operaatiossa ensisijaisesti tätä aluetta.

Myös hiusjuurten irrottamista seuraava vaihe eli kanavan avaaminen ja hiusjuurten istuttaminen muistuttaa hiusten istuttamistoimenpidettä. Avaamalla parran suunnan mukainen kanava asetetaan hiusjuuri paikalleen huomioiden myös luonnollinen parran tiheys.

Parran istutuksessa käytettävien hiusjuurten määrä vaihtelee 1000 – 3500 hiusjuuren välillä riippuen siirrossa käsiteltävän alueen suurudesta.

Kuinka parransiirto suoritetaan?

Parransiirrossa kaulan alueelta, jota kutsutaan luovuttajaksi, otetaan hiusjuuret, jotka istutetaan halutulle parrattomalle alueelle. Näitä hiusjuuria kutsutaan graftiksi.

Ensisijaisena luovutusalueena käytettävä niskan alue on alue, joka jää kahden korvan väliin niskaosassa. Joissakin tapauksissa henkilöillä ei ole riittävästi hiuksia otettavaksi. Silloin käytetään esimerkiksi henkilön rinta- tai partakarvoja, joiden juuriosat otetaan ja istutetaan tarpeellisille alueille. Kuitenkin niskaosa on aina ensisijainen alue ottaa hiusjuuria, sillä ne ovat geneettisesti koodattu irtoamattomiksi hiusjuuriksi. Myös käsistä ja jaloista on mahdollista ottaa karvoja juureksi, mutta yleensä näiden alueiden karvatupet eivät ole niin vahvoja että lääkäri suosittelisi niitä valittavaksi.

Hiusjuurien irrottamiseen käytetään tiettyjä tekniikoita. Uusin tekniikka on FUE-tekniikka. FUE-tekniikassa hiusjuuret irrotetaan niskasta yksi kerrallaan mikromoottorin tai manuaalisen erikoistyökalun avulla, jota kutsutaan sanalla punch. Sivustoltamme löydätte tarkempaa tietoa koskien FUE-tekniikkaa.

Toinen tapa irrottaa hiusjuuria on FUT-tekniikka. FUT-tekniikalla käytetään liuskamethodia, jolloin hiusjuuret irrotetaan niskasta yhden juuren sijaan kerralla hiusjuuririvistönä. Tätä tapaa ei enää juurikaan käytetä, sillä tämä FUT-methodi jättää niskan alueelle arpia ja vie kerralla suuren osan hiusjuuria.

Irrotettujen hiusjuurten istutuksessa on käytetty viime vuosien aikana muutamia erilaisia tapoja. Kaikki nämä tavat ovat jatkoa FUE-methodille, koska FUE-methodissa hiusjuuret käsitellään aina yksi kerrallaan.

 1. Viilto tai pistokärki toimitapa: Hiusjuuren istuttamiseksi täytyy avata pieni kanaali. Tämä kanaali avataan joko pienellä terällä tai safiiriksi kutsutulla pistokärjellä.
 2. DHI toimitapa: Tässä toimitavassa ei avata kanaalia hiusjuurelle. Hiusjuuri istutetaan erikoiskynän avulla.
 3. Robottinen toimitapa: Robottisia toimitapoja on olemassa useita, mutta kaikkein tunnetuin on ARTAS-merkkinen laite. ARTAS-robotilla hiustenistutus tapahtuu laitteella operoivan lääkärin ohjauksessa tehdyn suunnitelman mukaisesti irrotamalla hius ja siirtämällä hius istutettavaan paikkaan. Tämän methodin huonoin puoli on hiusjuurien siirron hitaus, jolloin vain vähäinenkin määrä jo nostaa toimenpiteen hintaa.
 4. Regenera Activa: Autologinen mikrograft-menetelmä, joka tunnetaan myös nimellä Regenera Activa, on menetelmä, jonka pääasiallisena tarkoituksena on uudistaa hiussuonia hiustenlähtöongelmien ratkaisemiseksi. Kahden korvan välisellä alueella pään takaosassa, joka tunnetaan myös luovutusalueena hiustensiirrossa, on hiusjuuret, jotka kestävät hiustenlähtöä. Tässä menetelmässä luovuttajahiukset uutetaan, käsitellään ja ruiskutetaan takaisin taantuvalle tai ohenevalle alueelle hiusten kasvun elvyttämiseksi.

Kaikki muut näiden parransiirtotekniikoiden ja -menetelmien ulkopuoliset tekniikat tai menetelmät ovat näistä toimenpiteistä muokattuja toimenpiteitä, joiden nimet on muutettu vain markkinointitarkoituksiin.

Kun hiusjuuret on siirretty halutuille alueille, parransiirto on valmis...

Millainen on toipumisprosessi parransiirron jälkeen?

Parransiirto kestää noin 4-8 tuntia. Toimenpiteen jälkeen alue, josta hiusjuuret on otettu, peitetään siteellä. Sen jälkeen voit mennä kotiin tai hotelliin. Sinun tulee käyttää sinulle annettuja lääkkeitä ohjeiden mukaan.

Leikkauksen jälkeen 1. tai 2. päivänä kaulan alueella oleva side poistetaan ja alue puhdistetaan. Puhdistuksen jälkeen sinulle kerrotaan selkeästi, kuinka hiuksesi tulee pestä seuraavan 10 päivän aikana. Parran pesu on lyhyesti seuraava:

Kosteusvoidetta tulee levittää alueelle, jolle parta on istutettu, ja antaa sen vaikuttaa vähintään 45-60 minuuttia. Tämä voide pehmentää parransiirron aiheuttamia kovettumia ja ravitsee parran juuria. Sen jälkeen kosteusvoide puhdistetaan haalealla vedellä ilman painesuihkua. Voiteen jälkeen sekä luovutusalue että implanttialue pestään shampoolla. Toimitusaluetta on hyvä hieroa pesun yhteydessä. Istutettu alue pestään ensimmäiset 5-6 päivää ylös ja alas liikkein sinulle näytetyllä tavalla ja päivinä 6-7-8-9 ja 10 hieman enemmän oikealle ja vasemmalle. Synnytysalueelle ensimmäisen 4-5 päivän aikana levitetty voide edistää alueen nopeaa paranemista. Kun 10. pesu on suoritettu, kaikkien ihokovettumien pitäisi olla poissa. Jos kovettumia ei puhdisteta pois, ne estävät uusia parranjuuria hengittämästä. Siksi parran pesu on yhtä tärkeää kuin itse parransiirto.

Parransiirron jälkeen ensimmäisten 1-3 päivän aikana noin 40-70 % istutetuista juurista putoaa. Tätä kutsutaan parran shokkiluotukseksi. Shokin irtoamisen jälkeen, 4. kuukaudesta alkaen, todelliset parran juuret alkavat kasvaa. Parta kasvaa nopeasti 6-12 kuukaudessa ja parta alkaa vahvistua. Yleensä 12. kuukauden jälkeen, joillain ihmisillä vasta 18. päivän jälkeen, parta paksuuntuu. Tänä aikana parran juuret ovat alkaneet kasvaa kokonaisuudessaan.

Mitä tulee ottaa huomioon parransiirtopaikan suhteen?

Parransiirto tulee ehdottomasti tehdä ammattimaisen kirurgin toimesta. Seuraavat asiat on tärkeää tietää:

Parransiirto on toimenpide, joka tulee aina tehdä ihotautilääkärin tai plastiikkakirurgin valvonnassa.

Parransiirtopäätöstä tehdessä kannattaa tarkistaa, onko parransiirtopaikalla lääkäri. Riskien minimoimiseksi toimenpide tulee suorittaa ammattilääkärin valvonnassa ja hänen ammattitaitoisten sairaanhoitajiensa avustamana.

Lääketieteessä parransiirtoasiantuntijan arvoa ei ole Turkissa tai missään muussa maassa. Monilla klinikoilla itseään hiustensiirtoasiantuntijoina esittävät ihmiset eivät ole lääkäreitä. He ovat joko sairaanhoitajia tai heillä ei ole lainkaan lääketieteellistä koulutusta. Tästä syystä on tärkeää varmistaa, että valitset työhön lääkärin. Vaikka parransiirto tehdään paikallispuudutuksessa, on olemassa riski, että toimenpiteessä jokin menee pieleen ja leikkauksesta voi jäädä pysyviä arpia. Kannattaa varmistaa, että se on lääkäri, joka ei tee mitään, mikä vaarantaisi terveytesi ja toimii niin kuin sen todella pitää tehdä.

Tila, jossa parransiirtoleikkaus suoritetaan, on tärkeä. Tilan tulee olla steriili kansainvälisten hygieniastandardien mukaisesti. Klinikka, sairaala tai terveyskeskus on ihanteellinen paikka parransiirrolle.

Paras hiustensiirtolääkäri Turkissa

Ihotautilääkäri Öykü Çelen

Lääkäri Öykü Çelen on hiuksiin ja ihon ongelmiin erikoistunut ihotautilääkäri eli dermatologi. Jo useiden vuosien ajan hiusten siirtoja tehnyt lääkäri suorittaa operaatiot omalla klinikallaan. Operaatiot tehdään yhdessä asiantuntevan työryhmän kanssa uusinta teknologiaa käyttäen. Lääkäri Öykü Çelen on myös ISHRS jäsen ja on osallistunut useisiin kansallisiin sekä kansainvälisiin kongresseihin ja symposiumeihin jakaen tietotaitonsa.

Paras hiustensiirtoklinikka Turkissa

Dr. Oyku Celen Klinikka

Yksi Turkin korketasoisimmista klinikoista

400 neliömetrin suuruisessa historiallisessa talossa

Sisustettu italialaisella arkkitehtuurilla

Operointitilat ovat Euroopan standardien mukaan hygieniset ja erikoissisustetut

Tunnet olosi kotoisaksi ja koet olevasi tärkeä

Tietoja Parransiirtoleikkauksesta

Anestesia
Paikallinen
Toimenpiteen Kesto
4-8 Tuntia
Liikunnan Aloittaminen
4 Viikkoa
Lopullinen Tulos
12-18 Kuukautta
Paluu Arkeen
2 Päivää
Paluu Työelämään
2 Päivää
Yöpyminen Sairaalassa
Ei tarvetta
Kivun taso ensimmäisten kolmen päivän aikana
0-1 **

*Vain informoivaan tarkoitukseen. Konsultoi lääkäriäsi tarkempaa diagnoosia ja hoitoa koskien.

**Kipuasteikko: Minimi: 0 Maksimi: 5

Todistukset

TravelMEDI MTQUA certificate - First medical tourism company in Turkey
JCI certificate - JCI certificated hospitals in Turkey
TravelMEDI TURSAB certificate - TURSAB certificated medical tourism company in Turkey
TAOM certificate - TAOM certificated hospitals in Turkey
TPRECD certificate - TPRECD certificated hospitals in Turkey
TPRECD certificate - TPRECD certificated hospitals in Turkey

Ennen ja jälkeen kuvia joistakin potilaistamme, jotka tulivat Istanbuliin Turkkiin parransiirtoon ja joilla oli hieno kokemus.

Parransiirto Turkissa Ennen ja jälkeen

Berat is one of our patient coordinator

Potilaskoordinaattori

Berat

Kysy Nyt!

Yksi potilaskoordinaattoristamme vastaa mielellään kaikkiin parransiirtoon liittyviin kysymyksiisi. Parransiirto Turkissa, tiedot, hinta, arvostelut muilta potilailta, joille Parransiirto Turkissa tehtiin ennen ja jälkeen, tulokset. Älä epäröi kysyä mitään, mitä haluat tietää parransiirtoleikkauksesta.

Parransiirto Turkissa Videoarvostelut

Suurin osa klinikoista väittää olevansa Istanbulin paras klinikka ja laittavat verkkosivuilleen joitain arvosteluja ei-luotettavilta sivustoilta, jotka ovat trustpilot- tai reddit-sivustoja, mutta nämä arvostelut ovat kirjoittaneet robotit, jotka eivät ole ihmisen. Tarjoamme todellisia videokertomuksia potilailtamme, jotka tekivät hiustensiirron Turkissa.

Jotkut syyt siihen, miksi potilaat ovat tyytyväisiä Turkissa hiustensiirtoon.

JCI:n akkreditoitu sairaala, joka on varustettu korkealla teknologialla Hygieeniset, tilavat, EU-standardien mukaiset leikkaussalit Majoitus ylellisessä hotellissa Istanbulin keskustassa VIP-palvelut (kuljetus, majoitus, apu) ja nerokkaat henkilöt Tunnet olosi todella erityiseksi, melkein kuin olisit kotona

Parransiirron Hinta Turkissa

Hinta on vaikea kriteeri parransiirrossa, jota potilaat enimmäkseen erehtyvät. On suuri mahdollisuus epäonnistuneeseen parransiirtoon, jos teet tutkimuksesi vain hintojen perusteella. Turkissa on lukuisia hiustensiirtoklinikoita, ja suosittelemme aina hinnan huomioon ottamista laadun sijaan. Loppujen lopuksi tämä on menettely, joka voi muuttaa elämäsi molempiin suuntiin.

Parransiirtojen hinnat ovat paljon halvempia kuin muualla maailmassa. Turkista on tullut maailman johtava asema vuonna 2017, ja Turkkiin saapuu päivittäin lähes 1500-2000 potilasta. Hintaluokka on hyvä, koska laatuvalikoima on suuri. Tästä syystä sinun tulee harkita huolellisesti ennen päätöksen tekemistä.

CLASSIC
1.790 Ei Piilokuluja
Kaikki Tiedot Mukana
 • FUE-tekniikka
 • Consultation with DR.CELEN
 • Maksimi siirteet
 • Medicine, Shampoo and Lotion
 • 2 Yötä Luksushotelli
 • VIP-siirto (Lentokenttä - Klinikka - Hotellili)
 • Takuutodistus
 • 1 vuosi henkilökohtaista apua
EXCLUSIVE
2.890 Ei Piilokuluja
Kaikki Tiedot Mukana
 • Sapphire FUE-tekniikka
 • Neulaton Anestesia
 • Regenera Activa (Pre-Op)
 • Konsultaatio yhdessä lääkäri CELEN
 • Maksimi siirteet
 • Lääketiede, Shampoo ja Kosteusemulsio
 • 3 kuukauden jälkihoitopaketti
 • 4 Yön Luksushotelli
 • VIP-siirto (Lentokenttä - Klinikka - Hotellili)
 • Takuutodistus
 • 1 vuosi henkilökohtaista apua
PREMIUM
2.190 Ei Piilokuluja
Kaikki Tiedot Mukana
 • Sapphire FUE-tekniikka
 • Neulaton Anestesia
 • Konsultaatio yhdessä lääkäri CELEN
 • Maksimi siirteet
 • MesoPRP
 • Lääketiede, Shampoo ja Kosteusemulsio
 • 3 kuukauden jälkihoitopaketti
 • 3 Yön Luksushotelli
 • VIP-siirto (Lentokenttä - Klinikka - Hotellili)
 • Takuutodistus
 • 1 vuosi henkilökohtaista apua
CLASSIC
2.490 Ei Piilokuluja
Kaikki Tiedot Mukana
 • DHI-tekniikka
 • Consultation with DR.CELEN
 • Enintään 2500 siirrettä
 • Lääketiede, Shampoo ja Kosteusemulsio
 • 2 Yötä Luksushotelli
 • VIP-siirto (Lentokenttä - Klinikka - Hotellili)
 • Takuutodistus
 • 1 vuosi henkilökohtaista apua
EXCLUSIVE
3.590 Ei Piilokuluja
Kaikki Tiedot Mukana
 • DHI-tekniikka
 • Neulaton Anestesia
 • Regenera Activa (Pre-Op)
 • Konsultaatio yhdessä lääkäri CELEN
 • Enintään 2500 siirrettä
 • Lääketiede, Shampoo ja Kosteusemulsio
 • 3 kuukauden jälkihoitopaketti
 • 4 Yön Luksushotelli
 • VIP-siirto (Lentokenttä - Klinikka - Hotellili)
 • Takuutodistus
 • 1 vuosi henkilökohtaista apua
PREMIUM
4.490 Ei Piilokuluja
Kaikki Tiedot Mukana
 • DHI-tekniikka
 • Neulaton Anestesia
 • Konsultaatio yhdessä lääkäri CELEN
 • 2 päivän toiminta
 • Enintään 5000 siirrettä
 • MesoPRP
 • Lääketiede, Shampoo ja Kosteusemulsio
 • 3 Yön Luksushotelli
 • VIP-siirto (Lentokenttä - Klinikka - Hotellili)
 • Takuutodistus
 • 1 vuosi henkilökohtaista apua
CLASSIC
1.790 Ei Piilokuluja
Kaikki Tiedot Mukana
 • FUE-tekniikka
 • Consultation with DR.CELEN
 • Maksimi siirteet
 • Lääketiede, Shampoo ja Kosteusemulsio
 • 2 Yötä Luksushotelli
 • VIP-siirto (Lentokenttä - Klinikka - Hotellili)
 • Takuutodistus
 • 1 vuosi henkilökohtaista apua
EXCLUSIVE
2.890 Ei Piilokuluja
Kaikki Tiedot Mukana
 • Sapphire FUE-tekniikka
 • Neulaton Anestesia
 • Regenera Activa (Pre-Op)
 • Konsultaatio yhdessä lääkäri CELEN
 • Maksimi siirteet
 • Lääketiede, Shampoo ja Kosteusemulsio
 • 3 kuukauden jälkihoitopaketti
 • 4 Yön Luksushotelli
 • VIP-siirto (Lentokenttä - Klinikka - Hotellili)
 • Takuutodistus
 • 1 vuosi henkilökohtaista apua
PREMIUM
2.490 Ei Piilokuluja
Kaikki Tiedot Mukana
 • DHI-tekniikka
 • Konsultaatio yhdessä lääkäri CELEN
 • Enintään 2500 siirrettä
 • MesoPRP
 • Lääketiede, Shampoo ja Kosteusemulsio
 • 2 Yötä Luksushotelli
 • VIP-siirto (Lentokenttä - Klinikka - Hotellili)
 • Takuutodistus
 • 1 vuosi henkilökohtaista apua
REGENERA
ACTIVA
1.490 Ei Piilokuluja
Kaikki Tiedot Mukana
 • Konsultaatio yhdessä lääkäri CELEN
 • Mixed with DR. CELEN's
  Special Formula
 • 3 kuukauden jälkihoitopaketti
 • 1 Night Luxury Hotelli
 • VIP-siirto (Lentokenttä - Klinikka - Hotellili)
 • 1 vuosi henkilökohtaista apua
FUE
2.890 Ei Piilokuluja
Kaikki Tiedot Mukana
 • Sapphire FUE-tekniikka
 • Neulaton Anestesia
 • Regenera Activa (Pre-Op)
 • Konsultaatio yhdessä lääkäri CELEN
 • Maksimi siirteet
 • Lääketiede, Shampoo ja Kosteusemulsio
 • 3 kuukauden jälkihoitopaketti
 • 4 Yön Luksushotelli
 • VIP-siirto (Lentokenttä - Klinikka - Hotellili)
 • Takuutodistus
 • 1 vuosi henkilökohtaista apua
DHI
3.590 Ei Piilokuluja
Kaikki Tiedot Mukana
 • DHI-tekniikka
 • Neulaton Anestesia
 • Regenera Activa (Pre-Op)
 • Consultation with DR. CELEN
 • Enintään 2500 siirrettä
 • Medicine, Shampoo and Lotion
 • 3 Months After Care Package
 • 4 Yön Luksushotelli
 • VIP-siirto (Lentokenttä - Klinikka - Hotellili)
 • Guarantee Certificate
 • 1 year personal assistance
Älä laiminlyö terveyttäsi, löydä uusi itsesi! Ota yhteyttä nyt!

Your Name(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.