MTQUA TravelMEDI
MTQUA
CERTIFIED
First & Only in Turkey
MTQUA TravelMEDI
MTQUA CERTIFIED

First and only

Medical Company

in Turkey

Is it safe to get plastic surgery in Turkey

Onko Turkissa turvallista käydä plastiikkakirurgiassa?

Turkki, jossa on korkea palvelun laatu ja hintaetu, on ollut maa, jonne monet potilaat Euroopasta ja Amerikasta aikovat matkustaa viime vuosina erityisesti hiustensiirron, plastiikkakirurgian, liikalihavuuden ja hammashoitojen takia. Tämän lisäksi on joitain tärkeitä näkökulmia, jotka antavat käsityksen siitä, mitä tulisi ottaa huomioon ja kysyä ennen matkaa Türkiyeen.

Tässä oppaassa on muutamia suosituksia siitä, mitä tehdä ja mitä ei saa tehdä etsiessään klinikkaa, virastoa tai lääkäriä.

Onko Turkissa turvallista saada plastiikkakirurgia

Mitä sinun tulee ottaa huomioon hammashoidoissa?

Hammashoidot muodostavat suuren osan lääkematkailusta, ja niiden tarkoituksena on olla sekä hoitona että esteettisenä toimenpiteenä. Erityisesti laminaattiviilut ja implantit ovat edullisimpia toimenpiteitä. Yleisin potilaiden kohtaama ongelma on kuitenkin epäjohdonmukaisuus heidän maksamiensa kustannusten ja heidän saamansa palvelun laadun välillä. Monet klinikat tarjoavat aluksi edullisia hintoja houkutellakseen lisää asiakkaita, mutta potilas joutuu lopulta maksamaan enemmän käyttämällä eri hoitosuunnitelmaa. Hoidon suunnittelu voi vaihdella useiden eri kriteerien mukaan, kuten suun, ikenien ja luuston tämänhetkisen tilan mukaan, minkä vuoksi on välttämätöntä saada oikeat tiedot potilaalta tarkan hinnoittelun saamiseksi.

Mitä tehdä: On erittäin suositeltavaa lähettää röntgen- tai röntgenkuva ennen tarjouksen saamista virastolta tai klinikalta. Jos sinulla ei ole tällaisia asiakirjoja, tarvitaan muutama valokuva, joissa hampaat näkyvät yksityiskohtaisesti eri näkökulmista. Vastaanotetun tarjouksen tulee sisältää kaikki tiedot, kuten tuotteen merkki, määrä, yksikköhinta. Muista myös kysyä, onko olemassa vaihtoehtoista hoitosuunnitelmaa, jolla on eri hinta. Arvioi ja tutki klinikkaa perusteellisesti nähdäksesi, onko heillä riittävät tilat, sertifiointi ja ammattitaito. Pyydä muutama ennen ja jälkeen valokuva aiemmista tapauksista ja kysy, voitko puhua referenssin kanssa, joka on ollut aiemmin hoidossa.

Mitä sinun tulee ottaa huomioon hiustensiirrossa?

Turkiye on ollut suosituin maa hiustensiirtoon palvelun laadun ja hintaedun suhteen. Kielteinen vaikutelma on kuitenkin kasvanut suuresta kysynnästä ja epäreilun alhaisista hinnoista, joita tarjoavat epäilevät klinikat, jotka ovat kaukana riittävistä laitteista ja valtuuksista. Tämä tekee siitä epäreilua klinikoita ja virastoja kohtaan, jotka tarjoavat todella laadukasta palvelua valitettavasti.

Vaikka hiustensiirto tehdään paikallispuudutuksessa, on tärkeää tutkia asiaa perusteellisesti hyvän klinikan löytämiseksi, sillä jos hiustensiirto menee pieleen, paluuta ei ole sen jälkeen.

Kuinka valita itsellesi sopiva hiustensiirtoklinikka?

Kun päätät tulla Türkiyeen hiustensiirtoon, näet hintahaarukan 1000–7000 euroa. Jos haluat laadukkaan hiustensiirron, budjettisi tulisi olla noin 2000 euroa. Budjettia tärkeämpää on, että löydät itsellesi oikean lääkärin, joka on hiustensiirron asiantuntija. Voit tehdä hiustensiirron lääkärin tai lääkärin valvonnan alaisena, molemmat ovat kunnossa, mutta niiden tulee ehdottomasti olla oikean lääkärin valvonnassa. Syynä on se, että asiantunteva lääkäri voi arvioida tapauksen paljon paremmin ja välttää kaikki komplikaatiot tai ei-toivotut tulokset.

Jotta saat hiustensiirtotarjouksen, sinun on jaettava oikeat ja riittävät tiedot. Hiuksistasi otettujen valokuvien tulee olla hyvälaatuisia ja heijastaa hiustesi nykytilaa – ei harhaanjohtavia. Sairaushistoria on toinen tärkeä osa jaettavaa tietoa – jos käytät säännöllisesti lääkkeitä, kuten verenohennuslääkkeitä, siitä tulee ehdottomasti ilmoittaa lääkäritiimille etukäteen. Lisäksi, jos käytät minoksidiilia tai finasteridia hiustenlähtöön, lääkäri saattaa haluta lopettaa niiden käytön 3 viikkoa ennen leikkauspäivää.

Türkiyessä hiustensiirtojen hinnat eivät vaihtele siirteiden lukumäärän mukaan – ne sisältävät paketin kaikki hinnat. Jotkut klinikat tarjoavat tähtitieteellisesti korkeita siirteitä yhdellä istumalla, mutta yli 4500 siirrettä voi vahingoittaa pysyvästi luovuttaja-aluetta. Näin ollen sinulle tarjottava hoitosuunnitelma on todella tärkeä. Ne, jotka tarjoavat todella paljon siirteitä todella halvalla hinnalla, eivät välttämättä anna sinulle mitä haluat.

Mitä sinun tulee ottaa huomioon plastiikkaleikkauksissa?

Turkissa on lukuisia plastiikkakirurgeja, joilla on alansa kansainvälinen koulutus. Tämän lisäksi on monia täysivaltaisia sairaaloita, joissa on korkein teknologia. Türkiyellä on eniten JCI-akkreditoituja sairaaloita. On tärkeää kiinnittää huomiota kirurgin pätevyyskirjoihin ja sen sairaalan tiloihin, joissa leikkaus tehdään. Jos leikkaukseen liittyy ulkoisen materiaalin, kuten rintaimplanttien, sijoittaminen, on tärkeää tietää niiden merkki ja laatu .

Kuinka valita oikea paikka plastiikkakirurgiaan?

Jotta saat yksityiskohtaista tietoa lääkäriltäsi, sinun tulee ehdottomasti jakaa muutama valokuva, sairautesi, aiemmat leikkaukset ja lääkkeiden käyttö. Tietojen puute voi vaikuttaa vakavasti lopputulokseen tai vaarantaa terveytesi – joten jos virasto tai lääkäri ei pyydä tällaista tietoa, he eivät välttämättä ole etsimäsi.

Hintaan voivat vaikuttaa useat tekijät, kuten implanttien merkki, hotelli, jossa yövyt, yöpymisaika, sisältyykö leikkauksen jälkeinen vaate tai materiaalit vai ei. On tärkeää kiinnittää huomiota näihin yksityiskohtiin hintoja vertaillessa, koska jos tarjous näyttää erittäin alhaiselta, saatat lopulta maksaa kaikesta ylimääräistä.

Monet suosivat laajalti yhdistettyjä plastiikkaleikkauksia, koska ne tarjoavat suuren hintaedun ja voit ratkaista kaksi ongelmaa kerralla. Ei kuitenkaan ole suositeltavaa tehdä useampaa kuin kahta leikkausta yhdessä riskien pienentämiseksi ja terveen paranemisvaiheen saavuttamiseksi. Kansainvälisten artikkeleiden mukaan yli 6 tuntia kestävät leikkaukset lisäävät riskiä valtavasti. Jos esimerkiksi aiot saada monia erilaisia leikkauksia, kuten nenäleikkausta, vatsan muotoilua, reiden kohotusta, rintojen suurennusta, on erittäin suositeltavaa suunnitella se kahdeksi erilliseksi jaksoksi prioriteettien mukaan.

Toinen tärkeä seikka on sairaalassa ja Istanbulissa oleskelusi kesto. Sairaalassa ja Istanbulissa oleskelusi kesto on todella tärkeä. Esimerkiksi nenäleikkauksen jälkeen vähintään 6-7 päivän oleskelu on tarpeen leikkauksen jälkeen, jotta kipsi ja nenän muotoa suojaavat tamponit paranevat riittävästi. Kipsin poistamista ei suositella ennen kuin 6 päivää, mikä olisi liian aikaista uuden muodon säilyttämisen kannalta.

 

Mitä sinun tulee ottaa huomioon liikalihavuusleikkauksissa?

Nykyään ihmiset ovat passiivisempia, vaikka elämä itsessään on kiihtynyt. Tämä elämäntapa on provosoinut pikaruoan kulutuksen viime aikoina, jolla on suuri rooli liikalihavuudessa. Türkiye on yksi edelläkävijistä liikalihavuuden hoidossa muiden leikkausten ohella. Suosituimmat liikalihavuuden hoidot ovat mahalaukku, mahapallo ja mahalaukun botox. Potilaan on kiinnitettävä huomiota siihen, että hän valitsee parhaan menetelmän. Esimerkiksi mahalaukun leikkausta varten minimipainoindeksi on 33. Mahapallon kohdalla tämä raja on 27. Henkilölle, jonka BMI on 30, se ei ole oikea tapa tehdä suoraan mahalaukun hihaleikkausta. BMI:n alentamiseksi 27:ään voidaan ensin laittaa mahapallo ja sitten, kun tavoite on saavutettu, voidaan suorittaa mahalaukku. Toinen erittäin tärkeä tekijä tässä asiassa on käytetyn materiaalin laatu. Esimerkiksi mahalaukun botox-toimenpiteen aikana käytetään noin 2-3 yksikköä botoxia. Viime päivinä jotkut klinikat ja lääkärit käyttävät geneeristä tai huonolaatuista botoxia, jotka ovat aiheuttaneet vakavia ongelmia, kuten sydämenpysähdyksiä, intubaatiota ja mahalaukun nekroosia.

Kuinka valita oikea paikka painonpudotusleikkaukselle?

Sinun tulee ehdottomasti ilmoittaa hoitolaitokselle sairaushistoriasi, painosi ja pituutesi sekä jos sinulla on mahavaivoja. Sairaalassa ja Istanbulissa leikkauksen jälkeen vietetyt yöt ovat todella tärkeitä. Mahalaukun hihaleikkauksen jälkeen suositellaan potilaan tilasta riippuen 2 tai 3 yötä sairaalassa ja 3 tai 4 yötä Istanbulissa. Mitä tulee mahapalloihin; sinun pitäisi ehdottomasti tietää enemmän ostamasi tuotteen merkistä. Yksi ja ainoa merkki mahalaukunsisäiselle nieltävälle ilmapallolle on Allurion Elipse. Vaikka se on hieman kallis, se ei vaadi anestesiaa eikä poistotoimenpiteitä. Mahalaukun hihaleikkauksissa suurin hinnoitteluun vaikuttava materiaali ovat niitit. Useimmissa leikkauksissa käytetään noin 4-5 niittiä. Jotkut klinikat käyttävät huonolaatuisia Kaukoidän merkkejä alentaakseen pakettihintojaan. Jos lääkärisi käyttää vain 2 tai 3 niittiä, se tarkoittaisi, että he yrittävät alentaa myös hintaa, vaikka se ei riittäisikään onnistuneen tuloksen saavuttamiseen.

 
Kokoaaksemme temppuja ja suosituksia parhaan lääkärin ja klinikan löytämiseksi itsellesi, voimme luetella ne seuraavasti.

Kiinnitä huomiota seuraaviin seikkoihin riippumatta siitä, minkä tyyppistä hoitoa saat:

  • Jaa sairaushistoriatiedot ja valokuvat kokonaan
  • Pyydä tarjous tietyillä tiedoilla, kuten tuotemerkit ja tuotteiden määrät
  • Jos mahdollista, yritä keskustella ja saada palautetta ihmisiltä, jotka ovat saaneet hoitoa kyseiseltä klinikalta.
  • Pyydä yksityiskohtaisia tietoja sairaalasta ja lääkäristä.
  • Pyydä kaikkia klinikan sertifikaatteja ja jäsenyyksiä.
  • Yritä löytää akkreditoituja lääketieteellisiä matkailutoimistoja Türkiyestä.
  • Kysy kaikista epäilyistäsi ja valitse puhtaimmat ja suorimmat vastaukset, jotka olet antanut.
  • Valitse paikka, jossa ei keskity pelkästään rahaan. Kokemuksen ja tiedon tulee olla etusijalla klinikan ja lääkärin arvioinnissa.

Kun otat kaikki nämä suositukset huomioon, voit olla yksi niistä onnellisista potilaista, jotka lähtevät Türkiyestä onnistuneella tuloksella. Turkiye on taloudellinen ja turvallinen paikka niille, jotka ajattelevat, tutkivat ja saavat oikeaa tietoa.