MTQUA TravelMEDI
MTQUA
CERTIFIED
First & Only in Turkey
MTQUA TravelMEDI
MTQUA CERTIFIED

First and only

Medical Company

in Turkey

Miksi plastiikkakirurgia on edullista Turkissa

Nykyään sekä miehet että naiset pitävät itsestään hyvää huolta, jotta he näyttävät nuoremmilta ottamalla ”varotoimia”, kuten sijoittamalla rahaa esteettisiin toimenpiteisiin. Tämä suuntaus on tietysti luonut suuren markkinapaikan esteettisille toimenpiteille.

Toinen syy plastiikkakirurgian kysynnän kasvuun on radikaalisti lisääntynyt sosiaalisen median käyttö. Tavallisilla älypuhelimilla kaikki ovat alkaneet ottaa selfietä, mikä antoi kriittisen ja arvostelevan näkökulman. Vaikka kuvankäsittelyohjelmat saattavat näyttää paremmilta, ne eivät välttämättä ole pysyvä ratkaisu! Ne, jotka eivät ole tyytyväisiä näihin valokuvamuokkauksiin, haluavat hyödyntää plastiikkakirurgiaa.

Plastiikkakirurgian kysyntä kasvaa nopeasti maailmanlaajuisesti. Turkista on tullut yksi suosituimmista maista plastiikkakirurgiassa korkean kehittyneen terveydenhuoltojärjestelmän, nykyaikaisten ja teknisten sairaaloiden ja kohtuuhintaisen ansiosta. Turkissa ja muualla maailmassa naiset suosivat rintojen suurentamista, rasvaimu, BBL, rhinoplasty ja vatsaontelot, kun taas miehet suosivat hiustensiirtoa, rhinoplastiaa ja gynekomastiaa.

Joka päivä Turkkiin plastiikkakirurgiaan tulevien kansainvälisten potilaiden määrä kasvaa. Se, että Turkissa tehdään niin paljon plastiikkaleikkauksia, on mahdollistanut turkkilaisten kirurgien tunnettuuden kaikkialla maailmassa. Toinen erittäin tärkeä tekijä Turkin maineen nousussa on kohtuuhintaiset hinnat ja edut. Toisissa maissa toimintojen diagnosointi, hoito ja toteuttaminen samoilla välineillä kuin Turkki edellyttävät paljon suurempia budjetteja. Esimerkiksi potilas, joka päättää suorittaa rhinoplastian, maksaa todennäköisesti kolmanneksen hinnasta kotimaassaan.

Jos yhdistetään useampi kuin yksi plastiikkakirurgia, tämä hintaetu on myös suurempi. Yhdistämällä erilaisia ​​leikkauksia potilaat voivat saada hiustensiirrot ja nenän, selän nostamisen ja rasvaimun tai kasvojenkohotuksen ja silmäluomen leikkauksen kerralla, mikä tarjoaa hyvän vaihtoehdon hintoihin.

Yksi tärkeimmistä syistä, miksi Turkki on edullinen, on valuuttakurssierot. Vaikka 1USD on melkein 7TL, 1EUR on lähes 8TL. Tästä syystä kansainväliset potilaat voivat saada plastiikkakirurgiaa erittäin kohtuulliseen hintaan Turkissa.

Turkin hintaetujen, korkealaatuisen palvelun ja tyytyväisten potilaiden ansiosta lääketieteellinen matkailu kasvaa vuosittain. Monet potilaat tulevat Turkkiin käymään plastiikkakirurgiassa ympäri maailmaa, kuten Tanskasta, Italiasta, Espanjasta, Alankomaista, Norjasta, Itävallasta, Belgiasta, Ruotsista, Egyptistä, Venäjältä, Georgiasta, Yhdistyneistä arabiemiirikunnista ja muusta.


Turkin paras plastiikkakirurgian klinikka