MTQUA TravelMEDI
MTQUA
CERTIFIED
First & Only in Turkey
MTQUA TravelMEDI
MTQUA CERTIFIED

First and only

Medical Company

in Turkey

Älä laiminlyö terveyttäsi, Löydä uusi itsesi!

Kulmakarvojen Siirto

Turkissa


 • Yli 15 vuoden kokemus ammattitaidosta
 • JCI:n akkreditoimat korkean tason sairaalat
 • All inclusive paketti edulliseen hintaan
Ilmainen Konsultointi

Your Name(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kulmakarvojen Siirto Turkissa

Eyebrow Transplant

Kulmakarvojen istutuksessa käytetään yleisesti samaa tekniikkaa kuin hiustenkin istutuksessa. Kulmakarvojen istutuksessa tärkein asia on se, että millaiset kulmakarvat henkilö haluaa. Ennen operaatiota tehtävässä suunnitelmassa lääkäri katsoo mikä malli sopii parhaiten kasvoillenne ottaen huomioon myös teidän toiveenne. Tällä tehdyllä suunnitelmalla sitten itse operaatio toteutetaan.

Myös kulmakarvojen istututuksessa käytetään niskan alueen hiusjuuria. Koska alue, jolle kulmakarvojen istutus tehdään on pieni, ei hiuksia tarvitse leikata kokonaan. Niskan alueelle tehdään pieni ikkuna, josta hiuksia leikataan ja tarvittavat siirteet otetaan tältä alueelta.

Toinen tärkeä asia kulmien istutuksessa on kanavien asento ja suunta. Yleisesti siirre tehdään 25-30 asteen kulmassa olevaan kanavaan avaamalla. Kulmakarvojen istutuksessakin käytetään FUE-methodia. Yleensä kulmakarvojen tiheyden mukaan vaihdellen noin 300-700 siirrännäisen eli graftin käyttö on riittävää.

Miten kulmakarvojen siirto suoritetaan?

Kulmakarvojen siirrossa karvajuuret otetaan kaulan alueelta, jota kutsutaan luovuttajaksi, ja istutetaan halutulle parrattomalle alueelle. Näitä hiusjuuria kutsutaan grafteiksi.

Kaulan alue, jota käytetään ensisijaisena luovutusalueena, on niskan takaosassa olevien kahden korvan välinen alue. Joissakin tapauksissa yksilöillä ei ole tarpeeksi hiuksia otettavaksi. Sitten käytetään esimerkiksi ihmisen rinta- tai partakarvaa, jonka juuriosat otetaan ja istutetaan tarvittaville alueille. Niska on kuitenkin aina ensisijainen alue, jolta hiusjuuret otetaan, koska ne on geneettisesti koodattu ei-irrotettaviksi hiusjuuriksi. Karvoja voidaan ottaa myös käsistä ja jaloista, mutta yleensä näiden alueiden karvatupet eivät ole niin vahvoja, että lääkäri suosittelisi niitä valintaan.

Tiettyjen tekniikoiden poistamiseen käytetään hiusjuuria. Uusin tekniikka on FUE-tekniikka. FUE-tekniikassa karvan juuret poistetaan kaulasta yksitellen mikromoottorin tai erityisellä käsityökalulla, punchilla. Löydät tarkempia tietoja FUE-tekniikasta verkkosivustoltamme.

Toinen tapa poistaa hiusjuuret on FUT-tekniikka. Nauhamenetelmää käytetään FUT-tekniikalla, jossa hiusjuuret poistetaan kaulasta yhden juuren sijaan kerralla hiusjuuririvinä. Tätä menetelmää ei enää juurikaan käytetä, koska tämä FUT-menetelmä jättää arvet niskan alueelle ja vie suuren osan hiusten juurista kerralla pois.

Viime vuosina irronneiden hiusjuurien siirtämiseen on käytetty muutamia erilaisia menetelmiä. Kaikki nämä menetelmät ovat jatkoa FUE-menetelmälle, koska FUE-menetelmässä hiusjuuret käsitellään aina yksi kerrallaan.

 1. Viilto tai pistokärki toimitapa: Hiusjuuren istuttamiseksi täytyy avata pieni kanaali. Tämä kanaali avataan joko pienellä terällä tai safiiriksi kutsutulla pistokärjellä.
 2. DHI toimitapa: Tässä toimitavassa ei avata kanaalia hiusjuurelle. Hiusjuuri istutetaan erikoiskynän avulla.
 3. Robottinen toimitapa: Robottisia toimitapoja on olemassa useita, mutta kaikkein tunnetuin on ARTAS-merkkinen laite. ARTAS-robotilla hiustenistutus tapahtuu laitteella operoivan lääkärin ohjauksessa tehdyn suunnitelman mukaisesti irrotamalla hius ja siirtämällä hius istutettavaan paikkaan. Tämän methodin huonoin puoli on hiusjuurien siirron hitaus, jolloin vain vähäinenkin määrä jo nostaa toimenpiteen hintaa.
 4. Regenera Activa: Autologinen mikrograft-menetelmä, joka tunnetaan myös nimellä Regenera Activa, on menetelmä, jonka pääasiallisena tarkoituksena on uudistaa hiussuonia hiustenlähtöongelmien ratkaisemiseksi. Kahden korvan välisellä alueella pään takaosassa, joka tunnetaan myös luovutusalueena hiustensiirrossa, on hiusjuuret, jotka kestävät hiustenlähtöä. Tässä menetelmässä luovuttajahiukset uutetaan, käsitellään ja ruiskutetaan takaisin taantuvalle tai ohenevalle alueelle hiusten kasvun elvyttämiseksi.

Kaikki muut näiden kulmakarvojen siirtotekniikoiden ja menetelmien ulkopuoliset tekniikat tai menetelmät ovat näistä toimenpiteistä muokattuja toimenpiteitä, joiden nimet on muutettu vain markkinointitarkoituksiin.

Kun hiusjuuret on siirretty halutuille alueille, kulmakarvojen siirto on valmis...

Millainen toipumisprosessi on kulmakarvojen siirron jälkeen?

Kulmakarvojen siirto kestää noin 4–8 tuntia. Toimenpiteen jälkeen alue, jossa hiusjuuret otettiin, peitetään siteellä. Sen jälkeen voit mennä kotiin tai hotelliin. Sinun tulee käyttää sinulle annettuja lääkkeitä ohjeiden mukaan.

Ensimmäisenä tai toisena päivänä leikkauksen jälkeen kaulan alueella oleva side poistetaan ja alue puhdistetaan. Puhdistuksen jälkeen sinulle kerrotaan selkeästi, kuinka hiuksesi tulee pestä seuraavan 10 päivän ajan. Kulmien pesu on lyhyesti seuraava:

Kosteusvoidetta tulee levittää alueelle, jolle parta on istutettu, ja antaa vaikuttaa vähintään 45–60 minuuttia. Tämä voide pehmentää kulmakarvojen siirron aiheuttamia kovettumia ja ravitsee kulmakarvojen juuria. Sen jälkeen kosteusvoide puhdistetaan haalealla vedellä ilman painesuihkua. Voiteen jälkeen sekä luovutusalue että implanttialue pestään shampoolla. Toimitusaluetta on hyvä hieroa pesun yhteydessä. Implantoitu alue pestään ensimmäiset 5-6 päivää ylös ja alas liikkein sinulle näytetyllä tavalla ja päivinä 6-7-8-9 ja 10 hieman enemmän oikealle ja vasemmalle. Synnytysalueelle ensimmäisen 4-5 päivän aikana levitetty voide edistää alueen nopeaa paranemista. 10. pesun jälkeen kaikkien kovettumien pitäisi olla poissa. Jos kovettumia ei puhdisteta pois, ne estävät uusia parranjuuria hengittämästä. Siksi kulmakarvojen pesu on yhtä tärkeää kuin itse kulmakarvojen siirto.

Kulmakarvojen siirron jälkeen ensimmäisten 1-3 päivän aikana noin 40-70 % istutetuista juurista putoaa. Tätä kutsutaan kulmakarvojen shokkijuureksi. Shokin irtoamisen jälkeen 4. kuukaudesta alkaen kulmakarvojen todelliset juuret alkavat kasvaa. Kulmakarvat kasvavat nopeasti 6-12 kuukaudessa ja kulmakarvat alkavat vahvistua. Yleensä 12. kuukauden jälkeen, joillain vasta 18. päivän jälkeen kulmakarvat paksunevat. Tänä aikana kulmakarvojen juuret ovat alkaneet kasvaa kokonaisuudessaan.

Mitä tulee ottaa huomioon kulmakarvojen siirtokohdassa?

Kulmakarvojen siirto tulisi ehdottomasti tehdä ammattimaisen kirurgin toimesta. Seuraavat asiat on tärkeää tietää:

Kulmakarvojen siirto on toimenpide, joka tulee aina tehdä ihotautilääkärin tai plastiikkakirurgin valvonnassa.

Kun kulmakarvojen siirtopäätöstä teet, sinun tulee tarkistaa, onko kulmakarvojen siirtopaikalla lääkäri. Riskien minimoimiseksi toimenpide tulee suorittaa ammattilääkärin valvonnassa ja hänen ammattitaitoisten sairaanhoitajiensa avustamana.

Lääketieteessä kulmakarvojen siirtoasiantuntijan arvoa ei ole olemassa Turkissa tai missään muussa maassa. Monilla klinikoilla ihmiset, jotka esittävät itsensä hiustensiirtoasiantuntijoina, eivät ole lääkäreitä. He ovat joko sairaanhoitajia tai heillä ei ole lainkaan lääketieteellistä koulutusta. Tästä syystä on tärkeää varmistaa, että valitset työhön lääkärin. Vaikka kulmakarvojen siirto tehdään paikallispuudutuksessa, on olemassa riski, että toimenpiteen aikana jokin menee pieleen ja leikkauksesta voi jäädä pysyviä arpia. Kannattaa varmistaa, että se on lääkäri, joka ei tee mitään, mikä vaarantaisi terveyttäsi ja toimii niin kuin sen pitääkin.

Tila, jossa kulmakarvojen siirtoleikkaus suoritetaan, on tärkeä. Tilan tulee olla steriili kansainvälisten hygieniastandardien mukaisesti. Klinikka, sairaala tai terveyskeskus on ihanteellinen paikka kulmakarvojen siirrolle.

Paras hiustensiirtolääkäri Turkissa

Ihotautilääkäri Öykü Çelen

Lääkäri Öykü Çelen on hiuksiin ja ihon ongelmiin erikoistunut ihotautilääkäri eli dermatologi. Jo useiden vuosien ajan hiusten siirtoja tehnyt lääkäri suorittaa operaatiot omalla klinikallaan. Operaatiot tehdään yhdessä asiantuntevan työryhmän kanssa uusinta teknologiaa käyttäen. Lääkäri Öykü Çelen on myös ISHRS jäsen ja on osallistunut useisiin kansallisiin sekä kansainvälisiin kongresseihin ja symposiumeihin jakaen tietotaitonsa.

Paras hiustensiirtoklinikka Turkissa

Dr. Oyku Celen Klinikka

Yksi Turkin korketasoisimmista klinikoista

400 neliömetrin suuruisessa historiallisessa talossa

Sisustettu italialaisella arkkitehtuurilla

Operointitilat ovat Euroopan standardien mukaan hygieniset ja erikoissisustetut

Tunnet olosi kotoisaksi ja koet olevasi tärkeä

Tietoja kulmakarvojen siirtoleikkauksesta

Anestesia
Paikallinen
Toimenpiteen Kesto
4-8 Tuntia
Liikunnan Aloittaminen
4 Viikkoa
Lopullinen Tulos
12-18 Kuukautta
Paluu Arkeen
2 Päivää
Paluu Työelämään
2 Päivää
Yöpyminen Sairaalassa
Ei tarvetta
Kivun taso ensimmäisten kolmen päivän aikana
0-1 **

*Vain informoivaan tarkoitukseen. Konsultoi lääkäriäsi tarkempaa diagnoosia ja hoitoa koskien.

**Kipuasteikko: Minimi: 0 Maksimi: 5

Todistukset

TravelMEDI MTQUA certificate - First medical tourism company in Turkey
JCI certificate - JCI certificated hospitals in Turkey
TravelMEDI TURSAB certificate - TURSAB certificated medical tourism company in Turkey
TAOM certificate - TAOM certificated hospitals in Turkey
TPRECD certificate - TPRECD certificated hospitals in Turkey
TPRECD certificate - TPRECD certificated hospitals in Turkey

Ennen ja jälkeen kuvia joistakin potilaistamme, jotka tulivat Istanbuliin, Turkkiin kulmakarvojen siirtoon ja joilla oli hieno kokemus.

Kulmien siirto Turkissa Ennen ja jälkeen

Berat is one of our patient coordinator

Potilaskoordinaattori

Berat

Kysy Nyt!

Yksi potilaskoordinaattoristamme vastaa mielellään kaikkiin kulmakarvojen siirtoon liittyviin kysymyksiisi. Kulmiensiirto Turkissa, tiedot, hinta, arvostelut muilta potilailta, joille kulmakarvojen siirto tehtiin ennen ja jälkeen, tulokset. Älä epäröi kysyä mitään, mitä haluat tietää kulmakarvojen siirtoleikkauksesta.

Kulmakarvojen Siirto Turkissa Videoarvostelut

Suurin osa klinikoista väittää olevansa Istanbulin paras klinikka ja laittavat verkkosivuilleen joitain arvosteluja ei-luotettavilta sivustoilta, jotka ovat trustpilot- tai reddit-sivustoja, mutta nämä arvostelut ovat kirjoittaneet robotit, jotka eivät ole ihmisen. Tarjoamme todellisia videokertomuksia potilailtamme, jotka tekivät hiustensiirron Turkissa.

Jotkut syyt siihen, miksi potilaat ovat tyytyväisiä Turkissa hiustensiirtoon.

JCI:n akkreditoitu sairaala, joka on varustettu korkealla teknologialla Hygieeniset, tilavat, EU-standardien mukaiset leikkaussalit Majoitus ylellisessä hotellissa Istanbulin keskustassa VIP-palvelut (kuljetus, majoitus, apu) ja nerokkaat henkilöt Tunnet olosi todella erityiseksi, melkein kuin olisit kotona

Kulmakarvojen siirron hinta Turkissa

Hinta on vaikea kriteeri kulmakarvojen siirrossa, jota potilaat enimmäkseen erehtyvät. On suuri mahdollisuus epäonnistuneeseen kulmakarvojen siirtoon, jos teet tutkimuksesi vain hintojen perusteella. Turkissa on lukuisia hiustensiirtoklinikoita, ja suosittelemme aina harkitsemaan hintaa laatua vastaan. Loppujen lopuksi tämä on toimenpide, joka voi muuttaa elämäsi molempiin suuntiin.

Kulmakarvojen siirtojen hinnat ovat paljon halvempia kuin muualla maailmassa. Turkista on tullut maailman johtava asema vuonna 2017, ja Turkkiin saapuu päivittäin lähes 1500-2000 potilasta. Hintaluokka on hyvä, koska laatuvalikoima on suuri. Tästä syystä sinun tulee harkita huolellisesti ennen päätöksen tekemistä.

CLASSIC
1.790 Ei Piilokuluja
Kaikki Tiedot Mukana
 • FUE-tekniikka
 • Consultation with DR.CELEN
 • Maksimi siirteet
 • Medicine, Shampoo and Lotion
 • 2 Yötä Luksushotelli
 • VIP-siirto (Lentokenttä - Klinikka - Hotellili)
 • Takuutodistus
 • 1 vuosi henkilökohtaista apua
new badge
EXCLUSIVE
2.890 Ei Piilokuluja
Kaikki Tiedot Mukana
 • Sapphire FUE-tekniikka
 • Neulaton Anestesia
 • Regenera Activa (Pre-Op)
 • Konsultaatio yhdessä lääkäri CELEN
 • Maksimi siirteet
 • Lääketiede, Shampoo ja Kosteusemulsio
 • 3 kuukauden jälkihoitopaketti
 • 4 Yön Luksushotelli
 • VIP-siirto (Lentokenttä - Klinikka - Hotellili)
 • Takuutodistus
 • 1 vuosi henkilökohtaista apua
PREMIUM
2.190 Ei Piilokuluja
Kaikki Tiedot Mukana
 • Sapphire FUE-tekniikka
 • Neulaton Anestesia
 • Konsultaatio yhdessä lääkäri CELEN
 • Maksimi siirteet
 • MesoPRP
 • Lääketiede, Shampoo ja Kosteusemulsio
 • 3 kuukauden jälkihoitopaketti
 • 3 Yön Luksushotelli
 • VIP-siirto (Lentokenttä - Klinikka - Hotellili)
 • Takuutodistus
 • 1 vuosi henkilökohtaista apua
CLASSIC
2.490 Ei Piilokuluja
Kaikki Tiedot Mukana
 • DHI-tekniikka
 • Consultation with DR.CELEN
 • Enintään 2500 siirrettä
 • Lääketiede, Shampoo ja Kosteusemulsio
 • 2 Yötä Luksushotelli
 • VIP-siirto (Lentokenttä - Klinikka - Hotellili)
 • Takuutodistus
 • 1 vuosi henkilökohtaista apua
new badge
EXCLUSIVE
3.590 Ei Piilokuluja
Kaikki Tiedot Mukana
 • DHI-tekniikka
 • Neulaton Anestesia
 • Regenera Activa (Pre-Op)
 • Konsultaatio yhdessä lääkäri CELEN
 • Enintään 2500 siirrettä
 • Lääketiede, Shampoo ja Kosteusemulsio
 • 3 kuukauden jälkihoitopaketti
 • 4 Yön Luksushotelli
 • VIP-siirto (Lentokenttä - Klinikka - Hotellili)
 • Takuutodistus
 • 1 vuosi henkilökohtaista apua
PREMIUM
4.490 Ei Piilokuluja
Kaikki Tiedot Mukana
 • DHI-tekniikka
 • Neulaton Anestesia
 • Konsultaatio yhdessä lääkäri CELEN
 • 2 päivän toiminta
 • Enintään 5000 siirrettä
 • MesoPRP
 • Lääketiede, Shampoo ja Kosteusemulsio
 • 3 Yön Luksushotelli
 • VIP-siirto (Lentokenttä - Klinikka - Hotellili)
 • Takuutodistus
 • 1 vuosi henkilökohtaista apua
CLASSIC
1.790 Ei Piilokuluja
Kaikki Tiedot Mukana
 • FUE-tekniikka
 • Consultation with DR.CELEN
 • Maksimi siirteet
 • Lääketiede, Shampoo ja Kosteusemulsio
 • 2 Yötä Luksushotelli
 • VIP-siirto (Lentokenttä - Klinikka - Hotellili)
 • Takuutodistus
 • 1 vuosi henkilökohtaista apua
new badge
EXCLUSIVE
2.890 Ei Piilokuluja
Kaikki Tiedot Mukana
 • Sapphire FUE-tekniikka
 • Neulaton Anestesia
 • Regenera Activa (Pre-Op)
 • Konsultaatio yhdessä lääkäri CELEN
 • Maksimi siirteet
 • Lääketiede, Shampoo ja Kosteusemulsio
 • 3 kuukauden jälkihoitopaketti
 • 4 Yön Luksushotelli
 • VIP-siirto (Lentokenttä - Klinikka - Hotellili)
 • Takuutodistus
 • 1 vuosi henkilökohtaista apua
PREMIUM
2.490 Ei Piilokuluja
Kaikki Tiedot Mukana
 • DHI-tekniikka
 • Konsultaatio yhdessä lääkäri CELEN
 • Enintään 2500 siirrettä
 • MesoPRP
 • Lääketiede, Shampoo ja Kosteusemulsio
 • 2 Yötä Luksushotelli
 • VIP-siirto (Lentokenttä - Klinikka - Hotellili)
 • Takuutodistus
 • 1 vuosi henkilökohtaista apua
REGENERA
ACTIVA
1.490 Ei Piilokuluja
Kaikki Tiedot Mukana
 • Konsultaatio yhdessä lääkäri CELEN
 • Mixed with DR. CELEN's
  Special Formula
 • 3 kuukauden jälkihoitopaketti
 • 1 Night Luxury Hotelli
 • VIP-siirto (Lentokenttä - Klinikka - Hotellili)
 • 1 vuosi henkilökohtaista apua
FUE
2.890 Ei Piilokuluja
Kaikki Tiedot Mukana
 • Sapphire FUE-tekniikka
 • Neulaton Anestesia
 • Regenera Activa (Pre-Op)
 • Konsultaatio yhdessä lääkäri CELEN
 • Maksimi siirteet
 • Lääketiede, Shampoo ja Kosteusemulsio
 • 3 kuukauden jälkihoitopaketti
 • 4 Yön Luksushotelli
 • VIP-siirto (Lentokenttä - Klinikka - Hotellili)
 • Takuutodistus
 • 1 vuosi henkilökohtaista apua
DHI
3.590 Ei Piilokuluja
Kaikki Tiedot Mukana
 • DHI-tekniikka
 • Neulaton Anestesia
 • Regenera Activa (Pre-Op)
 • Consultation with DR. CELEN
 • Enintään 2500 siirrettä
 • Medicine, Shampoo and Lotion
 • 3 Months After Care Package
 • 4 Yön Luksushotelli
 • VIP-siirto (Lentokenttä - Klinikka - Hotellili)
 • Guarantee Certificate
 • 1 year personal assistance
Älä laiminlyö terveyttäsi, löydä uusi itsesi! Ota yhteyttä nyt!

Your Name(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.