MTQUA TravelMEDI
MTQUA
CERTIFIED
First & Only in Turkey
MTQUA TravelMEDI
MTQUA CERTIFIED

First and only

Medical Company

in Turkey

what is main reason breast lift surgery

Mikä on tärkein syy rintojen nostoleikkaukseen?

Jokainen nainen haluaisi kauniin pyöreät ja roikkumattomat rinnat. Tästä syystä rintojen kohotusleikkaus on ollut uskomattoman suosittu viime vuosina.

Rintojen kohotus, joka tunnetaan myös nimellä mastopeksia, on esteettinen leikkaus, joka suoritetaan raskauden, imetyksen, vaihdevuosien tai pohjimmiltaan painovoiman ja ajan aiheuttaman rintojen roikkumisen, roikkumisen ja volyymin puutteen poistamiseksi.

Rinnat pysyvät melko tiukoina ja koholla ensimmäisten muodostumisvuosien aikana. Kuitenkin ajan myötä painovoiman, lihomisen tai laihdutuksen, väärän rintaliivien käytön tai imetyksen seurauksena ne voivat roikkua ja roikkua. Ne menettävät myös tilavuutensa ja jäykkyytensä. Niiden ulkonäköä voidaan tukea push-up-rintaliiveillä, mutta tietyn ajan kuluttua se voi tehdä ihmisen epämukavaksi ja aiheuttaa itseluottamuksen puutetta. Ennen rintojen kohotusleikkausta rinnat tutkitaan, jotta nähdään kuinka joustava iho on ja kuinka pitkälle roikkuu. Tapauksen mukaan leikkaus suunnitellaan ja rinnoille annetaan parempi ja kohonnut muoto.

Yksi tärkeimmistä aiheista rintojen kohotuksessa on se, suurennetaanko rintojen kokoa vai ei. Jos potilaalla on sekä liiallista roikkumista että volyymin puutetta, olisi mitä todennäköisimmin tarpeen laittaa rintaimplantteja volyymin korvaamiseksi ja tiukan ja kohonneen ilmeen saamiseksi. Lisäksi mitä enemmän rinnat notkautuvat, sitä suuremmaksi nännit (areolat) tulevat. Siksi niitä on vähennettävä myös näissä tapauksissa.

Miten rintojen kohotusleikkaus ja paranemisprosessi etenevät?

Rintojen kohotusleikkaukseen on pääsääntöisesti kolme tapaa:

Ympyräreolinen nosto niille, jos nänneissä on pientä notkoa
Lisää roikkumista varten tehdään pystysuora viiltokoho, joka muodostuu arpijäljestä rinnan alareunasta kohti alapäätä
Edistyneessä roikkumisessa käytetään käänteistä T-leikkausta rintojen nostamiseksi.

Se suoritetaan yleisanestesiassa ja potilaan tulee olla 1 yö sairaalassa. Noin 3-4 päivän kuluttua potilas voi palata päivittäisiin toimintoihin. On suositeltavaa käyttää erityisiä rintaliivejä 1 kuukauden ajan. Mitään intensiivistä fyysistä toimintaa, kuten painonnostoa, venyttelyä, vatsalla nukkumista, ei suositella.

Rintojen nostoleikkauksen jälkeisten ensimmäisten kuukausien aikana viillot ovat näkyvämpiä, mutta vuoden kuluttua ne haalistuvat ja muuttuvat vähemmän havaittavissa. Ellei potilas lihoa niin paljon tai imetä, hänen rinnansa voivat säilyttää muotonsa pitkään. Lopuksi, jos sen tekevät todelliset ammattilaiset, se ei ole este imetykselle.