MTQUA TravelMEDI
MTQUA
CERTIFIED
First & Only in Turkey
MTQUA TravelMEDI
MTQUA CERTIFIED

First and only

Medical Company

in Turkey

Älä laiminlyö terveyttäsi, Löydä uusi itsesi!

Hiustensiirto

Turkissa


 • Yli 15 vuoden kokemus ammattitaidosta
 • JCI:n akkreditoimat korkean tason sairaalat
 • All inclusive paketti edulliseen hintaan
Ilmainen Konsultointi

Your Name(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Hiustensiirto Turkissa

Hair Transplant

Suomessa lääkärit tekevät hiustensiirtoleikkauksia muutamassa hiustensiirtokeskuksessa. Tällaisia kaupunkeja ovat esimerkiksi Helsinki, Tampere, Turku ja Espoo. Ihmiset, jotka haluavat tehdä hiustensiirron, voivat löytää hiustensiirtoklinikoita Suomesta, kuten Helsingistä, Tampereelta, Turusta ja Espoosta, mutta yleensä kustannusten takia hiustensiirto on yleensä todella kallista.

Korkean hinnan takia monet etsivät vaihtoehtoisia paikkoja hiustensiirtoon. Alhaisten hintojen, laadukkaiden klinikoiden ja hyvien tulosten vuoksi Turkki on suosituin maa hiustensiirroissa.

Kenellä voi olla hiustensiirto?

Miesten geneettisestä rakenteesta johtuen, hiusten istutus on kaikkein suoituin esteettinen operaatio mitä miehille tehdään. Vaikka naisten geneettinen ja hormonaalinen rakenne onkin erilainen kuin miehillä niin myös naisilla voi ilmetä voimakasta hiusten lähtöä erilaisista syistä ja heillekin tehdään hiusten istutuksia.

Myös henkilöille, joilla on erilaisia arpia johtuen onnettomuuksista tai operaatioista, tehdään myös hiusten istutuksia arpeutuneelle alueelle ottamalla niin kutsuttuja hiusgrafteja muilta alueilta ja luomalla luonnollinen ilme alueelle. Tätä hoitoa kutsutaan enemmänkin hoidoksi esteettisen operaation sijaan.

Kuinka hiustensiirto suoritetaan?

Hiusten istutuksessa otetaan luovuttajaksi kutsutulta niskan alueelta hiusjuuria, jotka istutetaan halutulle hiuksettomalle alueelle. Näitä hiusjuuria kutsutaan sanalla graft.

Ensisijaisena luovutusalueena käytettävä niskan alue on alue, joka jää kahden korvan väliin niskaosassa. Joissakin tapauksissa henkilöillä ei ole riittävästi hiuksia otettavaksi. Silloin käytetään esimerkiksi henkilön rinta- tai partakarvoja, joiden juuriosat otetaan ja istutetaan tarpeellisille alueille. Kuitenkin niskaosa on aina ensisijainen alue ottaa hiusjuuria, sillä ne ovat geneettisesti koodattu irtoamattomiksi hiusjuuriksi. Myös käsistä ja jaloista on mahdollista ottaa karvoja juureksi, mutta yleensä näiden alueiden karvatupet eivät ole niin vahvoja että lääkäri suosittelisi niitä valittavaksi.

Hiusjuurien irrottamiseen käytetään tiettyjä tekniikoita. Uusin tekniikka on FUE-tekniikka. FUE-tekniikassa hiusjuuret irrotetaan niskasta yksi kerrallaan mikromoottorin tai manuaalisen erikoistyökalun avulla, jota kutsutaan sanalla punch. Sivustoltamme löydätte tarkempaa tietoa koskien FUE-tekniikkaa.

Toinen tapa irrottaa hiusjuuria on FUT-tekniikka. FUT-tekniikalla käytetään liuskamethodia, jolloin hiusjuuret irrotetaan niskasta yhden juuren sijaan kerralla hiusjuuririvistönä. Tätä tapaa ei enää juurikaan käytetä, sillä tämä FUT-methodi jättää niskan alueelle arpia ja vie kerralla suuren osan hiusjuuria.

Irrotettujen hiusjuurten istutuksessa on käytetty viime vuosien aikana muutamia erilaisia tapoja. Kaikki nämä tavat ovat jatkoa FUE-methodille, koska FUE-methodissa hiusjuuret käsitellään aina yksi kerrallaan.

 1. Viilto tai pistokärki toimitapa: Hiusjuuren istuttamiseksi täytyy avata pieni kanaali. Tämä kanaali avataan joko pienellä terällä tai safiiriksi kutsutulla pistokärjellä.
 2. DHI toimitapa: Tässä toimitavassa ei avata kanaalia hiusjuurelle. Hiusjuuri istutetaan erikoiskynän avulla.
 3. Robottinen toimitapa: Robottisia toimitapoja on olemassa useita, mutta kaikkein tunnetuin on ARTAS-merkkinen laite. ARTAS-robotilla hiustenistutus tapahtuu laitteella operoivan lääkärin ohjauksessa tehdyn suunnitelman mukaisesti irrotamalla hius ja siirtämällä hius istutettavaan paikkaan. Tämän methodin huonoin puoli on hiusjuurien siirron hitaus, jolloin vain vähäinenkin määrä jo nostaa toimenpiteen hintaa.
 4. Regenera Activa: Autologinen mikrograft-menetelmä, joka tunnetaan myös nimellä Regenera Activa, on menetelmä, jonka pääasiallisena tarkoituksena on uudistaa hiussuonia hiustenlähtöongelmien ratkaisemiseksi. Kahden korvan välisellä alueella pään takaosassa, joka tunnetaan myös luovutusalueena hiustensiirrossa, on hiusjuuret, jotka kestävät hiustenlähtöä. Tässä menetelmässä luovuttajahiukset uutetaan, käsitellään ja ruiskutetaan takaisin taantuvalle tai ohenevalle alueelle hiusten kasvun elvyttämiseksi.

Kaikki näiden hiustenistutustekniikoiden ja methodien ulkopuoliset muut tekniikat tai methodit ovat näistä toimitavoista muokattuja toimenpiteitä, joiden nimiä on vain muutettu markkinointitarkoiteuksessa.

Sen jälkeen kun hiusjuurten siirto tarvittaville alueille on tehty on hiusten istutus valmis…

Millainen on toipumisprosessi hiusten istutuksen jälkeen?

Hiusten istutus kestää toimenpiteenä noin 4-8 tunia.Toimenpiteen jälkeen alue, jolta hiusjuuret on otettu peitetään sidoksella. Sen jälkeen voitte mennä kotiin tai hotelliin. Teidän tulee käyttää teille annettuja lääkkeitä ohjeiden mukaisesti.

Operaation jälkeen 1. tai 2. päivänä niskan alueella oleva sidos poistetaan ja alue puhdistetaan. Puhdistuksen jälkeen teille kerrotaan selkeästi kuinka hiukset tulee pestä seuraavan 10 päivän aikana. Hiusten pesu on lyhyesti seuraavanlainen:

Alueelle, jolle hiukset on istutettu tulee levittää kosteusvoidetta ja antaa sen vaikuttaa vähintään 45-60 minuuttia. Tämä voide pehmentää hiusten istutuksesta aiheutuneita kovettumia ja ravitsee hiusjuuria. Sen jälkeen kosteusvoide puhdistetaan haalealla vedellä ilman painesuihkutusta. Voiteen jälkeen shampoolla pestään sekä luovutusalue että alue jolle on istutus tehty. Luovutusaluetta on hyvä hieroa pesun yhteydessä. Istutettua aluetta pestään ensimmäiset 5-6 päivää ylös alas liikkein teille näytetyllä tavalla ja 6-7-8-9 ja 10 päivinä hieman enemmän oikean ja vasemman suuntaisesti. Luovutusalueelle ensimmäisinä 4-5 päivänä levitettävä voide edistää alueen nopeaa paranemista. Kun 10. pesu on suoritettu, tulee kaikkien ihon kovettumien olla poistunut. Jos kovettumia ei ole puhdistettu pois, estää ne uusien hiusjuurten hengittämisen. Tästä syystä hiusten peseminen on yhtä tärkeää kuin itse hiusten istutustoimenpidekin.

Hiusten istuttamisen jälkeen ensimmäisten 1-3 päivän aikana istutetuista juurista noin 40-70% irtoaa. Tätä kutsutaan hiusten shokki-irtoamiseksi. Shokki-irtoamisen jälkeen 4. kuukaudesta alkaen oikeat hiusjuurenne alkavat kasvaa. Hiukset kasvavat nopeasti 6-12 kuukauden kuluessa ja hiukset alkavat vahvistua. Yleensä 12. kuukauden jälkeen, joillakin vasta 18. jälkeen hiukset tuuheutuvat. Tässä ajassa hiusjuuret ovat alkaneet kasvaa kokonaisuudessaan.

Mitä teidän tulee ottaa huomioon koskien paikkaa, jossa hiustensiirto tehdään?

Hiustensiirto tulee ehdottomasti tehdä ammattitaitoisen kirurgin toimesta. Seuraavat asiat on tärkeää tietää:

Hiustensiirto on toimenpide, joka tulee aina toteuttaa ihotautilääkärin tai plastiikkakirurgin kontrollin alaisena.

Hiusten istutuspäätöstä tehdessänne teidän tulee tarkistaa onko hiusten istutuksen tekevässä paikassa lääkäriä. Minimoidaksenne riskit, tulee teidän teetättää toimenpide ammattitaitoisen lääkärin kontrollin alaisena ja hänen ammattilaitoisten hoitajiensa avustamana.

Lääketieteessä ei ole hiusten istutusasiantuntija nimikettä olemassa Turkissa eikä missään muussakaan maassa. Monilla klinikoilla itsensä hiusten istutusasiantuntijoiksi esittelevät henkilöt eivät ole lääkäreitä. He ovat joko sairaanhoitajia tai eivät omaa edes minkäänlaista lääketieteellistä koulutusta ollenkaan. Tästä syystä on tärkeä varmistaa että valitsette työhön lääkärin. Vaikka hiusten istutus tehdäänkin paikallispuudutuksella, liittyy toimenpiteeseen riski, että jokin menee pieleen ja operaatiosta voi jäädä teille pysyviä vauroita. Teidän tulee varmistua, että kyseessä on lääkäri, joka ei tee mitään mikä on riski terveydellenne ja toimii niin kun oikeasti tulee toimia.

Tila, jossa hiusten istutusoperaatio tehdään on tärkeä. Tilan tulee olla kansainvälisten hygieniastandardien mukaan steriili. Klinikka, sairaala tai terveyskeskus on ideaalein paikka, jossa hiusten istutus tulee tehdä.

Paras hiustensiirtolääkäri Turkissa

Ihotautilääkäri Öykü Çelen

Lääkäri Öykü Çelen on hiuksiin ja ihon ongelmiin erikoistunut ihotautilääkäri eli dermatologi. Jo useiden vuosien ajan hiusten siirtoja tehnyt lääkäri suorittaa operaatiot omalla klinikallaan. Operaatiot tehdään yhdessä asiantuntevan työryhmän kanssa uusinta teknologiaa käyttäen. Lääkäri Öykü Çelen on myös ISHRS jäsen ja on osallistunut useisiin kansallisiin sekä kansainvälisiin kongresseihin ja symposiumeihin jakaen tietotaitonsa.

Paras hiustensiirtoklinikka Turkissa

Dr. Oyku Celen Klinikka

Yksi Turkin korketasoisimmista klinikoista

400 neliömetrin suuruisessa historiallisessa talossa

Sisustettu italialaisella arkkitehtuurilla

Operointitilat ovat Euroopan standardien mukaan hygieniset ja erikoissisustetut

Tunnet olosi kotoisaksi ja koet olevasi tärkeä

Hiustensiirtoleikkauksen Tiedot

Anestesia
Paikallinen
Toimenpiteen Kesto
4-8 Tuntia
Liikunnan Aloittaminen
4 Viikkoa
Lopullinen Tulos
12-18 Kuukautta
Paluu Arkeen
2 Päivää
Paluu Työelämään
2 Päivää
Yöpyminen Sairaalassa
Ei tarvetta
Kivun taso ensimmäisten kolmen päivän aikana
0-1 **

*Vain informoivaan tarkoitukseen. Konsultoi lääkäriäsi tarkempaa diagnoosia ja hoitoa koskien.

**Kipuasteikko: Minimi: 0 Maksimi: 5

Todistukset

TravelMEDI MTQUA certificate - First medical tourism company in Turkey
JCI certificate - JCI certificated hospitals in Turkey
TravelMEDI TURSAB certificate - TURSAB certificated medical tourism company in Turkey
TAOM certificate - TAOM certificated hospitals in Turkey
TPRECD certificate - TPRECD certificated hospitals in Turkey
TPRECD certificate - TPRECD certificated hospitals in Turkey

Ennen ja jälkeen kuvia joistakin potilaistamme, jotka tulivat Istanbuliin Turkkiin hiustensiirtoon ja joilla oli hieno kokemus.

Hiustensiirto Ennen ja Jälkeen

Berat is one of our patient coordinator

Potilaskoordinaattori

Berat

Kysy Nyt!

Yksi potilaskoordinaattoristamme vastaa vilpittömästi kaikkiin kysymyksiin, joita haluat kysyä aiheesta Hiustensiirto Turkissa. Hiustensiirto Turkissa tiedot, hinta, muiden potilaiden arvostelut, jotka suorittivat Hiustensiirto Turkissa ennen ja jälkeen, ja tulokset. Älä epäröi kysyä kaikkea, mitä haluat tietää hiustensiirtoleikkauksesta.

Hiustensiirto Turkissa Videoarvostelut

Suurin osa klinikoista väittää olevansa Istanbulin paras klinikka ja laittavat verkkosivuilleen joitain arvosteluja ei-luotettavilta sivustoilta, jotka ovat trustpilot- tai reddit-sivustoja, mutta nämä arvostelut ovat kirjoittaneet robotit, jotka eivät ole ihmisen. Tarjoamme todellisia videokertomuksia potilailtamme, jotka tekivät hiustensiirron Turkissa.

Jotkut syyt siihen, miksi potilaat ovat tyytyväisiä Turkissa hiustensiirtoon.

JCI:n akkreditoitu sairaala, joka on varustettu korkealla teknologialla Hygieeniset, tilavat, EU-standardien mukaiset leikkaussalit Majoitus ylellisessä hotellissa Istanbulin keskustassa VIP-palvelut (kuljetus, majoitus, apu) ja nerokkaat henkilöt Tunnet olosi todella erityiseksi, melkein kuin olisit kotona

Gianluca Videoarvostelut

Tohtori CELEN on tehnyt Gianlucalle hiustensiirron vuonna 2020, ja voit katsoa hänen arvostelunsa 9 kuukauden hiusten ennallistamisen jälkeen.

Leonardo Videoarvostelut

Tohtori CELEN on tehnyt Leonardolle FUE-hiustensiirron vuonna 2019 ja voit katsoa hänen arvionsa leikkauksen jälkeen.

Giovanni Videoarvostelut

Giovanni on valittu DR.CELENiksi hiusten kunnostamiseen vuonna 2020 ja voit katsoa hänen arvostelunsa sapphire FUE -hiustensiirtoleikkauksen jälkeen.

Hiustensiirron Hinta Turkissa

Hinta on hankala kriteeri hiustensiirrossa, johon potilaat enimmäkseen erehtyvät. On suuri mahdollisuus epäonnistuneeseen hiustensiirtoon, jos teet tutkimusta vain hintojen perusteella. Turkissa on lukuisia hiustensiirtoklinikoita ja suosittelemme aina huomioimaan laadun sijaan hinnan. Loppujen lopuksi tämä on menettely, joka voi muuttaa elämäsi molemmilla tavoilla.

Hiustensiirtojen hinnat ovat paljon edullisempia kuin muualla maailmassa. Turkista on tullut maailman johtava asema vuonna 2017, ja Turkkiin saapuu päivittäin lähes 1500-2000 potilasta. Hintaluokka on hyvä, koska laatuvalikoima on suuri. Siksi sinun tulee harkita hyvin ennen päätöksen tekemistä.

CLASSIC
1.790 Ei Piilokuluja
Kaikki Tiedot Mukana
 • FUE-tekniikka
 • Consultation with DR.CELEN
 • Maksimi siirteet
 • Medicine, Shampoo and Lotion
 • 2 Yötä Luksushotelli
 • VIP-siirto (Lentokenttä - Klinikka - Hotellili)
 • Takuutodistus
 • 1 vuosi henkilökohtaista apua
EXCLUSIVE
2.890 Ei Piilokuluja
Kaikki Tiedot Mukana
 • Sapphire FUE-tekniikka
 • Neulaton Anestesia
 • Regenera Activa (Pre-Op)
 • Konsultaatio yhdessä lääkäri CELEN
 • Maksimi siirteet
 • Lääketiede, Shampoo ja Kosteusemulsio
 • 3 kuukauden jälkihoitopaketti
 • 4 Yön Luksushotelli
 • VIP-siirto (Lentokenttä - Klinikka - Hotellili)
 • Takuutodistus
 • 1 vuosi henkilökohtaista apua
PREMIUM
2.190 Ei Piilokuluja
Kaikki Tiedot Mukana
 • Sapphire FUE-tekniikka
 • Neulaton Anestesia
 • Konsultaatio yhdessä lääkäri CELEN
 • Maksimi siirteet
 • MesoPRP
 • Lääketiede, Shampoo ja Kosteusemulsio
 • 3 kuukauden jälkihoitopaketti
 • 3 Yön Luksushotelli
 • VIP-siirto (Lentokenttä - Klinikka - Hotellili)
 • Takuutodistus
 • 1 vuosi henkilökohtaista apua
CLASSIC
2.490 Ei Piilokuluja
Kaikki Tiedot Mukana
 • DHI-tekniikka
 • Consultation with DR.CELEN
 • Enintään 2500 siirrettä
 • Lääketiede, Shampoo ja Kosteusemulsio
 • 2 Yötä Luksushotelli
 • VIP-siirto (Lentokenttä - Klinikka - Hotellili)
 • Takuutodistus
 • 1 vuosi henkilökohtaista apua
EXCLUSIVE
3.590 Ei Piilokuluja
Kaikki Tiedot Mukana
 • DHI-tekniikka
 • Neulaton Anestesia
 • Regenera Activa (Pre-Op)
 • Konsultaatio yhdessä lääkäri CELEN
 • Enintään 2500 siirrettä
 • Lääketiede, Shampoo ja Kosteusemulsio
 • 3 kuukauden jälkihoitopaketti
 • 4 Yön Luksushotelli
 • VIP-siirto (Lentokenttä - Klinikka - Hotellili)
 • Takuutodistus
 • 1 vuosi henkilökohtaista apua
PREMIUM
4.490 Ei Piilokuluja
Kaikki Tiedot Mukana
 • DHI-tekniikka
 • Neulaton Anestesia
 • Konsultaatio yhdessä lääkäri CELEN
 • 2 päivän toiminta
 • Enintään 5000 siirrettä
 • MesoPRP
 • Lääketiede, Shampoo ja Kosteusemulsio
 • 3 Yön Luksushotelli
 • VIP-siirto (Lentokenttä - Klinikka - Hotellili)
 • Takuutodistus
 • 1 vuosi henkilökohtaista apua
CLASSIC
1.790 Ei Piilokuluja
Kaikki Tiedot Mukana
 • FUE-tekniikka
 • Consultation with DR.CELEN
 • Maksimi siirteet
 • Lääketiede, Shampoo ja Kosteusemulsio
 • 2 Yötä Luksushotelli
 • VIP-siirto (Lentokenttä - Klinikka - Hotellili)
 • Takuutodistus
 • 1 vuosi henkilökohtaista apua
EXCLUSIVE
2.890 Ei Piilokuluja
Kaikki Tiedot Mukana
 • Sapphire FUE-tekniikka
 • Neulaton Anestesia
 • Regenera Activa (Pre-Op)
 • Konsultaatio yhdessä lääkäri CELEN
 • Maksimi siirteet
 • Lääketiede, Shampoo ja Kosteusemulsio
 • 3 kuukauden jälkihoitopaketti
 • 4 Yön Luksushotelli
 • VIP-siirto (Lentokenttä - Klinikka - Hotellili)
 • Takuutodistus
 • 1 vuosi henkilökohtaista apua
PREMIUM
2.490 Ei Piilokuluja
Kaikki Tiedot Mukana
 • DHI-tekniikka
 • Konsultaatio yhdessä lääkäri CELEN
 • Enintään 2500 siirrettä
 • MesoPRP
 • Lääketiede, Shampoo ja Kosteusemulsio
 • 2 Yötä Luksushotelli
 • VIP-siirto (Lentokenttä - Klinikka - Hotellili)
 • Takuutodistus
 • 1 vuosi henkilökohtaista apua
REGENERA
ACTIVA
1.490 Ei Piilokuluja
Kaikki Tiedot Mukana
 • Konsultaatio yhdessä lääkäri CELEN
 • Mixed with DR. CELEN's
  Special Formula
 • 3 kuukauden jälkihoitopaketti
 • 1 Night Luxury Hotelli
 • VIP-siirto (Lentokenttä - Klinikka - Hotellili)
 • 1 vuosi henkilökohtaista apua
FUE
2.890 Ei Piilokuluja
Kaikki Tiedot Mukana
 • Sapphire FUE-tekniikka
 • Neulaton Anestesia
 • Regenera Activa (Pre-Op)
 • Konsultaatio yhdessä lääkäri CELEN
 • Maksimi siirteet
 • Lääketiede, Shampoo ja Kosteusemulsio
 • 3 kuukauden jälkihoitopaketti
 • 4 Yön Luksushotelli
 • VIP-siirto (Lentokenttä - Klinikka - Hotellili)
 • Takuutodistus
 • 1 vuosi henkilökohtaista apua
DHI
3.590 Ei Piilokuluja
Kaikki Tiedot Mukana
 • DHI-tekniikka
 • Neulaton Anestesia
 • Regenera Activa (Pre-Op)
 • Consultation with DR. CELEN
 • Enintään 2500 siirrettä
 • Medicine, Shampoo and Lotion
 • 3 Months After Care Package
 • 4 Yön Luksushotelli
 • VIP-siirto (Lentokenttä - Klinikka - Hotellili)
 • Guarantee Certificate
 • 1 year personal assistance
Älä laiminlyö terveyttäsi, löydä uusi itsesi! Ota yhteyttä nyt!

Your Name(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.